Vodné fajky
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodné fajky
Mate niekto nejaky fajn overeny zdroj na Jeff 7 Elements? Mam teraz trochu viac casu tak by som trochu poexperimentoval s melasami atd.
melasami sa vyhni oblukom
-
viper1993
Medium Professional
J7e melasam ci melasam vseobecne?
O j7e melasach som nepocul nic dobre takze tie som ani neplanoval. Ten zdroj na ktory som sa pytal som myslel skor na tabak.
J7e samozrejme.
prečo skladovať tabak na suchom a tmavom mieste ? - pretože všade sú chemické látky ktoré rozkladá UV žiarenie a alebo aj teplo/ určitý čas expozície samozrejme že minúta na slnku je rozdiel ako nechať to tam 2 týždne alebo tak -kombinácia týchto faktorov určite nepôsobí na tabak priaznivo - takisto ako privysoká teplota pri fajčení môže spôsobiť pachute - alebo presnejšie určite ich spôsobí...
k uhlíkom - kúpil som Tom cococha a kamarátovi cocobrico - fotku na porovnanie pridám neskôr fakt cococha esteticky určite vedie o 2 body (za 14 dní by som mal mať cococha gold tak to som zvedavý)
/hľadal som na fóre a nenašiel som- je tu neaký pokec o pálení hliny, keramikárstvo, hrnčiarska výroba...?
k uhlíkom - kúpil som Tom cococha a kamarátovi cocobrico - fotku na porovnanie pridám neskôr fakt cococha esteticky určite vedie o 2 body (za 14 dní by som mal mať cococha gold tak to som zvedavý)
/hľadal som na fóre a nenašiel som- je tu neaký pokec o pálení hliny, keramikárstvo, hrnčiarska výroba...?
-
Silmer
Darca
http://www.tabakovelisty.sk/viper1993 napísal:J7e melasam ci melasam vseobecne?O j7e melasach som nepocul nic dobre takze tie som ani neplanoval. Ten zdroj na ktory som sa pytal som myslel skor na tabak.
-
viper1993
Medium Professional
Hmm, zaujimave, skusali ste to uz niekto? S akou melasou? A kvalita fajcenia? 
Ja som skusal uz melasi Bahrain, Molamix a este daco. Vsetky boli v pohode. Tabak bol J7e. Planujem skusit z tabakovelisty.sk tak som zvedavy.
ja mám neaké listy od nich ale neak som sa nato nepodujal mal som a resp máme(a javataroma ešte kamošom) virginiu - iba tak zohnatú - a ved podľa mňa sa opakujem aspoň 100 krát
treba listovať.. s vlastnou melasou a tabak je na úrovni al wahy - s chuťami je to trochu komplikovanejšie skúšali sme viacero postupov ale zamrzlo to na slabšej strednej úrovni-áno 80% fajčiarov by to vychválilo ale mohol by byť ten tabak lepší- chceli by sme skúsiť do budúcna potravinárske chute, vône -len hrá tu rozhodujúcu úlohu teplota rozkladu týchto látok a fakt môžeme len hádať koľko má v skutočnosti teplotu tabak vo vnútri korunky
-
viper1993
Medium Professional
No ja prave preto rozmyslam ci sa mi to oplati vlastne skusat, lebo doteraz som fajcil takmer stale iba Al Fakher priamo z UAE, takze co sa urovne tabaku tyka tak som z neho dost "rozmaznany".
Ale tak mozno by som to ani nespoznal. Akurat prezeram rozne eshopy s melasami a povacsine celkom slaby vyber... Akurat bongoshop to ma celkom fajn. Nenasla by sa tu opat nejaka skupina ludi na objednavku z nemecka? Kedze jak prechadzam tie eshopy tak sa mi tie veci v kosiku celkom kopia. 
-
Pukii
Light Expert
Ja by som nejaky tabak z nemecka zobral
Keby nieco PM 
A preco z nemecka? Sak to je suche.
nevyschnú tam fajne vlhé jak novéSilmer napísal:
preco v chladnicke?? a nie iba niekde v izbe? v com je chladnicka lepsia???
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2014, 22:32)
Pukii napísal:Ja by som to nedaval do chladnicky lebo tam je vlhko a moze to napachnut...Daj to normalne do skrini kde je sucho a chladok.
Btw k tym cocosmokes, ja by som ich nekupoval cital som ze im vyplavilo sklad a niektore balenia su nepouzitelne. Cocobrico som kupoval v stimbi.sk ale ten ich uz nema. Ma v ponuke nejake nove, pripadne by som zobral cocobel su to kvalitne uhliky.
K tým j7e melasám vyskúšal som pred týždnom + tabak virgínsky z tabakových listov eshopu
Chute
x on the beach
melon
mango
caribic dream
Po týždni som začal skúšať x on the beach a melon tie mi celkom berú ale strašne jemné chute
mango a caribic mi dáko nešmakovali
Dá sa to pobafkať sladké chute, ale možno pri caribicu som posral postup, tak je hnusný....
Dymovo je to troška slabšie hustotou je redší dym
Možno časom sa zlepšia tie tabaky ako to stojí v tej melase. Bol to moj prvý pokus a za tú cenu sa to dá.
tie nádoby čo neprepustia vzduch alebo sáčočky tak tam sa to peckovo uskladnuje a v chladničke ti nenapáchnu aspon mne zatial ale tak skladujem ich v tých nádobách aj preto
Nezabudni dat znova referali po tyzdny/dvoch ci sa to zlepsilo.
Dnes som skusil tabak z nemecka (nejaka neznama znacka) a na moje prekvapenie bol bezne vlhky ako napr AF z UAE
Dnes som skusil tabak z nemecka (nejaka neznama znacka) a na moje prekvapenie bol bezne vlhky ako napr AF z UAE
klobúk dolewladas napísal:Nezabudni dat znova referali po tyzdny/dvoch ci sa to zlepsilo.
k jeff 7 elements chuť sa zlepšila badám pri melone i pri sex on the beach
príjemné prekvapenie snád to pojde dalej takto
-
viper1993
Medium Professional
Uz som objednal melasy roznych prichuti a roznych znaciek
Teraz tabak, ktory z tabakovelisty.sk odporucate, resp. mate odskusany? Lahke, medium ci silne?
Predpokladam ze by som mal zobrat lahke kedze cigarety ani nic podobne nefajcim a na silu tabaku si velmi nepotrpim. Akurat ze "Oriental" alebo "Virginia Brightleaf"? Pripadne mix tychto dvoch? A este by som potreboval poradit, ze kolko toho zobrat? Na 100ml molamixu povedzme? 20g? @valihora?
Dakujem
Predpokladam ze by som mal zobrat lahke kedze cigarety ani nic podobne nefajcim a na silu tabaku si velmi nepotrpim. Akurat ze "Oriental" alebo "Virginia Brightleaf"? Pripadne mix tychto dvoch? A este by som potreboval poradit, ze kolko toho zobrat? Na 100ml molamixu povedzme? 20g? @valihora?
Dakujem
Fajcil si niekedy nakhlu? Ta ma troska viac nikotinu. A podla toho by si si mal vybrat silu toho tabaku.
Co sa tyka pomeru tabaku/melasy, tak si pamatam pomer 1:6,7 (vlastne testy)
Cize to je asi 15g tabaku na flasticku. Ten 10g sacok tabaku od J7E bolo proste malo na celu flasticku. Viem ze kazdy to tam vylial cele a nebabral sa s tym, ale na moj vkus to uz moc plavalo.
Co sa tyka pomeru tabaku/melasy, tak si pamatam pomer 1:6,7 (vlastne testy)
Cize to je asi 15g tabaku na flasticku. Ten 10g sacok tabaku od J7E bolo proste malo na celu flasticku. Viem ze kazdy to tam vylial cele a nebabral sa s tym, ale na moj vkus to uz moc plavalo.
Ja som mal virgiunu light a spravil som si z 20g tabaku na jednu melasu, ale vždy som si tak na dne nechal aby som to mohol poliať pred bafkaním v kotlíkuviper1993 napísal:Uz som objednal melasy roznych prichuti a roznych znaciekTeraz tabak, ktory z tabakovelisty.sk odporucate, resp. mate odskusany? Lahke, medium ci silne?
Dakujem
ked som mal klasiku čo dávali k jefovi tak som nepremyl a bol porovnatelne o dve triedy silnejší ako tento, patrilo sa ho premyť... Ale takto premytý je v pohodičke. Uvidíš čo doma nakuchtíš a potom daj vedieť
valihora - ktory konkretne J7E mas na mysli? je ich viac druhov
-
viper1993
Medium Professional
Takze ono treba aj premyvat?
To som ani nemal v plane.
Skusim teda spravit viac vzoriek s roznymi postupmi
Zobral som 20g Virginia a 20g Oriental na skusku takze z toho asi spravim mix. Co sa melas tyka tak kedze ste mi tu neodporucali J7E tak som zobral MolaMix Broskyna, MolaMix Cerveny Melon a BIGG mix malina. Tak uvidim ci aspon nieco z toho bude dobre.