Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jojo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jojo »

Dakujem pekne za prihravku, Debiasco! :)
deblasco napísal: jojo co tym chces akoze dokazat?
To, ze rozdiely medzi rasami nie su iba vo farbe pleti, ba prave naopak: Farba pleti je iba indikaciou, ze dana osoba ma inu mentalnu a BIOLOGICKU vybavu.
deblasco napísal: kde je uvedeny zdroj tej spravy? myslim tym povodny a hodnoverny, nie nejaky ilja z idnes... ;)
http://www.fda.gov/bbs/topics/NEWS/2005/NEW01190.html US Food & Drug Administration bude stacit? :P Alebo treba nieco na urovni OSN ci rovno galaxie?
deblasco napísal: ak by to aj bola pravda, tak im gratulujem, pretoze nieco dobre niekto urobil pre nejaku skupinu ludi a o5 je mi jedno ci su cierny, zeleny, biely, stary, mlady, deti, dospely, zeny alebo muzi...
Nepochopil si pointu. Nemam nic proti tomu, ak niekto lieci VYLUCNE ARIJCOV, negrov alebo indianov. kazdy ma pravo liecit (a vyrabat lieky pre) kazdeho, koho chce. Pointa je v tom, ze ak existuje liek, ktory zabera iba jednej rase... (vid prvu odpoved v tomto prispevku)
deblasco napísal:pokial viem a by si krvacal, po autonehode, a daju ti napr krvnu plazmu od cernocha, zachranilo by ti to zivot, rovnako ako tvoja plazma jemu...
Ty si zjavne este nikdy nepocul o transplantacii zvieracich organov cloveku. Nuz, mozeme zacat so vzdelavanim :lol: http://www.fda.gov/fdac/features/596_xeno.html Zasa je to z dufam dostatocne vierohodneho zdroja :wink: Takze: ano, mas pravdu. Pri zraneniach po autonehode mi moze pomoct nieco, co odoberu cernochovi, paviánovi alebo prasatu (priklady nie su nahodne, pise sa o nich v linkovanej stranke FDA).
deblasco napísal:ked to ako jediny (pardon, vacsinou aj s aryanom) interpretujes maximalne zaujato, uplne opacne a hlavne tak aby to vyhovovalo tebe... ;)
Ale kdeze! Logicky dopad uvedenia Bidillu na trh pochopilo viacero "antifa" organizacii, ktore zhusta vrieskaju, aby ten liek nebol povoleny. Taka drobnost, ze by zachranil par negrom zivot, ich nezaujima, lebo je dokonale prehlusena tym, ze neguje ich "multikulti" pohlad na svet :x
Priklady si najdi sam:
http://www.google.com/search?hs=Vmu&hl= ... tnG=Search
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

jojo napísal:Dakujem pekne za prihravku, Debiasco! :)
Ale kdeze! Logicky dopad uvedenia Bidillu na trh pochopilo viacero "antifa" organizacii, ktore zhusta vrieskaju, aby ten liek nebol povoleny. Taka drobnost, ze by zachranil par negrom zivot, ich nezaujima, lebo je dokonale prehlusena tym, ze neguje ich "multikulti" pohlad na svet :x
Priklady si najdi sam:
http://www.google.com/search?hs=Vmu&hl= ... tnG=Search
Slovo neger je samo o sebe rasisticke. Tebe by sa to pacilo, keby na Slovensko prisiel nejaky "vyvynutejsi" clovek napr. Nemec a povedal by vam, ze tu zijete ako prasce a primitivi a nech sa ides pozriet do Nemecka, ze aky maju poriadok, kulturu a ako vsetko funguje? Pacilo by sa ti to?!
Vacsina ludi, ktori hovoria o nadradenosti ma obycajne pocit menejcennosti a nevedel sa v zivote presadit. To by si sa divil, kolko xenofobov a "hejslovakov" sa stane patriotickymi Americanmi pri prvom pohlade na svoju zelenu kartu. Nehovorim, ze je to tvoj pripad, ale by ma zaujimalo, ci by si zakazal keby to bolo na tebe take zoskupenia akymi su Pospolitost, alebo skinheadi?
Prosim odpovedz na moje otazky konkretne a nevykrucaj ich svojimi otazkami. Skratka vyloz karty na stol ako som to urobil aj ja.
jojo
Expert
Expert

Les napísal: Prosim odpovedz na moje otazky konkretne a nevykrucaj ich svojimi otazkami.
Tvoje otazky su stupidne priehladnym pokusom zahmlit fakt o rozdieloch medzi rasami, na ktory som poukazal a proti ktoremu nemas argumenty, ale dobre. Jedna odpoved to snad celkom nezatlaci do uzadia. Vlastne si polozil otazky hned dve, jednu lepsiu ako druhu:
Les napísal: Tebe by sa to pacilo, keby na Slovensko prisiel nejaky (...)a povedal by vam, ze tu zijete ako prasce a primitivi a nech sa ides pozriet do (...) Pacilo by sa ti to?!
Ako som vravel, stupidny pokus o zahmlievanie. Presne to totiz robis ty. Chodis sem hovorit nam, ze tu zijeme ako... blabla, American way of... blabla...

ODPOVED: Nepacilo by sa mi to, a co sa mi nepaci u inych, nerobim sam. Preto nechodim do Zimbabwe hovorit miestnym obyvatelom, ze ziju ako prasce atd - proste to, co chodis ty hovorit nam, Slovakom.
Les napísal: ci by si zakazal keby to bolo na tebe take zoskupenia akymi su Pospolitost, alebo skinheadi?
Nechapem, ako mozes zakazat subkulturu mladeze (skinheads). Vlastne aj chapem. Duchom stale zijes v socializme a na zaklade prastareho principu "sikanovali mna - ja budem sikanovat dalsich" sa dnesnym mladym snazis zakazovat ich styl a nazory presne tak, ako to tebe zakazovali, ked si s chrochtanim od nadsenia pocuval Beatles a chcel mat vlasy ako oni. Mal by si sa zobudit a pochopit, ze niektore veci sa zakazat nedaju - ak nie si komunista so vsemocnym okruhlym razitkom.

ODPOVED: Nie.
Les
King
King

jojo napísal:Nechapem, ako mozes zakazat subkulturu mladeze (skinheads). Vlastne aj chapem. Duchom stale zijes v socializme a na zaklade prastareho principu "sikanovali mna - ja budem sikanovat dalsich" sa dnesnym mladym snazis zakazovat ich styl a nazory presne tak, ako to tebe zakazovali, ked si s chrochtanim od nadsenia pocuval Beatles a chcel mat vlasy ako oni. Mal by si sa zobudit a pochopit, ze niektore veci sa zakazat nedaju - ak nie si komunista so vsemocnym okruhlym razitkom.

ODPOVED: Nie.
Ja ti odpoviem len na jednu vec, lebo odpovedat na ine otazky by bolo zbytocne. Na jedno ti vsak mozem prisahat- ze ja sem nechodim preto, aby som vas v niecom poucal a rozhodne vam tu nehovorim, ze tu zijete ako prasce. To by nebola pravda.
Ja viem, ze ty to so Slovenskom myslis dobre, ale to, ze mas vymyty mozog o tom vediet nemozes. Podla mojho nazoru otvoris oci o 5-10 rokov a priznas sa, ze si sa mylil. Viem aj to, ze zakon, ktory by zakazal skinov, Pospolitost a pod. by vlastne nic nevyriesil. Zo strany statu by to bolo prinajmensom moralne gesto, ze vacsina ludi vas odsudzuje a vase myslienky a nazory nemaju nic spolocneho s demokraciou. Keby taky ako ste vy zvitazili na Slovensku, tak by ste boli presne taky kruti, ba moznoze aj krutejsi ako boli komunisti. Tvoje prispevky mi pripadaju, ze akosi sa ti nepaci, ked niekto pise o komunizme (socializme). Je to zaujimave, lebo tuto dobu ako keby si bol preskocil ale sa stavim, ze by si bol velmi schopny napisat nieco o tzv. madarskom utlaku, ktore bolo este davnejsie ako tu bol komunizmus. Zaujimave.
Mimochodom kto je tvoj vacsi vzor- Mengele alebo Eichmann :?:
jojo
Expert
Expert

Les napísal:Mimochodom kto je tvoj vacsi vzor- Mengele alebo Eichmann :?:
Wittman, ale ten ti asi nic nehovori. A teraz naspat k teme... :D
Les
King
King

jojo napísal:Wittman, ale ten ti asi nic nehovori. A teraz naspat k teme... :D
V tomto mas pravdu. Wittman mi nic nehovori, ale hovori mi nieco organizacia akou su Ludia proti rasizmu...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

jojo rozdiel medzi tebou a mnou je v jednej veci, ty hladas veci ktore maju rozdelovat ja hladam veci ktore mozu a dokazu spajat... tak ako sa vy organizujete aby ste boli "silnejsi" tak ja vidim istym sposobom zmysel v globalizacii, nenavidim nasilie, vojny, nepsravodlivost, som dalo by sa povedat isty druh idealistu, viem si predstavit zivot aj na inej planete, viem si predstavit aj suzitie inych kultur, k tomu je nutne potrebna ista davka tolerancie, ktoru zial ty a tvoji nohsledi mate priserne nizko na moj vkus...
to je jediny dovod preco nemozem s tebou suhlasit uplne vo vsetkom...
paci sa mi blues hiphop nemusim... som vadny!? mam rad jazz... pokial je tu cernoch zamestnany, plati dane, robi vysoko kvalifikovanu pracu, mam ho radsej ako holohlaveho tupca ktory zije z podpory...

//edit ...a dakujem za linku, na idnes som cital uz aj zopar zvastov... ;)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Recently I Had A Revelation
While Watching A Documentary
All About The Origin Of Mankind
And Everything Became Clear To Me
They Said All Human Life Began In Africa
And I Guess You Know What That Makes You And Me
Yes You Guessed It That Makes Us All Niggers
And For Me That Explains A Lot Of Things
Like Why I Don't Want To Work Much &
Smoke Crack And Get Drunk All Day
With Some Old Drunken Junkie Whore Pissin' My Time Away
And Why?
We Are All Niggers
Right From The Start
We Are All Niggers
Deep Down In Our Hearts
:smt043
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

jojo napísal:Wittman, ale ten ti asi nic nehovori. A teraz naspat k teme... :D
Michael Wittman?
jojo
Expert
Expert

Rubiki napísal:Michael Wittman?
:smt023
Prílohy
witt_97.jpg
witt_97.jpg (7.67 KiB) 850 zobrazení
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Uz sa vela popisalo o tom ako zomrel, co si myslis ty? Ja som za tu verziu ze ho zabila spojenecka p-51.
jojo
Expert
Expert

Skor by som povedal, ze podcenil pritomnost Firefly, ale hadat sa kvoli tomu nebudem. Aj napriek poslednej a fatalnej chybe totiz ostava jednym z najvacsich hrdinov 2. svetovej... Keby takych ako on bolo viac, nemali by sme tu 40 rokov komancov:(
Les
King
King

jojo napísal:Skor by som povedal, ze podcenil pritomnost Firefly, ale hadat sa kvoli tomu nebudem. Aj napriek poslednej a fatalnej chybe totiz ostava jednym z najvacsich hrdinov 2. svetovej... Keby takych ako on bolo viac, nemali by sme tu 40 rokov komancov:(
Ale bol by tu fasizmus ze hej? Aky je rozdiel.
jojo
Expert
Expert

Les napísal:Ale bol by tu fasizmus ze hej? Aky je rozdiel.
Zomrelo by o cca. 160 milionov ludi menej, inak nijaky :o Samozrejme, ak pod pojmom "fasizmus" nemyslis skutocny fasizmus zalozeny na legende podobnej tej o Svatoplukovych prutoch a praktizovany v Taliansku, ale narodny socializmus.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

jojo napísal:Skor by som povedal, ze podcenil pritomnost Firefly, ale hadat sa kvoli tomu nebudem. Aj napriek poslednej a fatalnej chybe totiz ostava jednym z najvacsich hrdinov 2. svetovej... Keby takych ako on bolo viac, nemali by sme tu 40 rokov komancov:(
No on bol tankove eso a takych vela neni a namyslim si ze by viac takych ludi pomohlo, predsalen proti Ruskym poctom a neskor uz aj kvalite sa bojovat nedalo. Inak vojnove esa su zaujimava tema, kazda strana mala niakych svojich hrdinov.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

imho jedini vojnovi hrdinovia su ti ktori tu vojnu ukoncia...
Gici14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gici14 »

Naozaj? Fakt rovnaka DNA? A nijake rozdiely? Vies, vlastne mam chumajov tohto typu celkom rad. Pisu take sprostosti, ze vyvratit ich "argumenty" je vecou par minut. Takze: Ak medzi rasami nie su nijake rozdiely, ak mame rovnaku DNA, ako je mozne, ze niektore lieky zaberaju (ucinkuju, liecia, nazvi to, ako chces) IBA NIEKTOREJ RASE a inym nie? Hm...?
po 1.ze mame rovnaku DNA to mam na mysli ako ludsku DNA!!!
po 2.Keby si zil v afrike a vyvijal by si sa tam tak na niektore choroby tvoje telo reaguje uplne odlisne ako u inych co ziju niekde inde v inych podmienkach
po 3.tak podobne je to aj s alergiov ked mas napr alergiu na na zierata lebo tak.. to preto lebo si si v minulosti nevypestoval odolnost vo tomu lebo si nebol v dostatocnej blizkosti zverov chlpacov ..a tak.
Pocuj z ktorej casti Slovenska to si?
Gici14
Light Expert
Light Expert

Rubiki ak vies akych hrinov mali tie one strany tak napis!!!!! Dost ma to zaujimajava :)
Gici14
Light Expert
Light Expert

JOJO
Radsej si si mal precitat preco cernosi neprodukuju tolko oxidu dusnateho!!!!!!!A mi ano
A toto bol podla teba nejaky argument?
HE HE :)
Gici14
Light Expert
Light Expert

Africký pôvod

Spoločnosť DNAPrint Genomics poskytuje svojim klientom podlá analýzy
DNA informáciu, z ktorej rasovej či etnickej skupiny pochádzajú.
Podľa doterajších výskumov vyprofilovali štyri základné skupiny:
africkú, európsku, indiánsku, a východoázijskú. African Ancestry
zistila, že americkí černosi pochádzajú z území terajších 30
afrických krajín a patria k 135 etnickým skupinám. To, že vyzeráte
ako černoch, vôbec ešte nemusí znamenať, že vaši predkovia prišli z
Afriky, hovoria odborníci. "Mám priateľa, ktorý zistil, že je sčasti
Európan," hovorí Charles Rotimi, riaditeľ Národného strediska pre
výskum ľudského genómu. "Bol z toho zmätený, pretože si vždy myslel,
že je Afroameričan."

Keby sme boli take odlisne rasy s DNA tak by sme sa asi nemohli medzi sebou mnozit!! :smt023
Napísať odpoveď