Citate knihy?
Re: Citate knihy?
Citam noveho Cervenaka a na disku caka novy Dan
Nový červenák znamená čo?
Krv prvorodenych. nie tak novy ako Dan, ktory vysiel vcera... ale.
Lebo mu teraz vyšla aj Sekera z bronzu runo zo zlata.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
ale to tusim v slovencine, lebo doteraz to bolo v cestine (ale nie som si isty)begbeee napísal:Lebo mu teraz vyšla aj Sekera z bronzu runo zo zlata.
Práve čítam túto super knihu: Evolúcia
V podstate história tejto teórie, je to fakt super napísané, strany ubiehajú jedna po druhej. Podobne super z tejto edície bola aj história medicíny.
V podstate história tejto teórie, je to fakt super napísané, strany ubiehajú jedna po druhej. Podobne super z tejto edície bola aj história medicíny.
Momentálne mám rozčítanú knihu Paleo diéta. Chcem si trochu rozšíriť vedomosti v tejto oblasti. Zatiaľ sa mi kniha páči. 
To ti potom odporúčam si prečítať aj toto od Bukovského:
http://www.akv.sk/index.php?option=com_ ... ew&id=1015
http://www.akv.sk/index.php?option=com_ ... ew&id=1015
Re:
Práve čítam Pomsta Oceána od Schätzinga a je to veľmi dobrá kniha a napínavá. Zatiaľ... Ak to skončí dobre, vrhnem sa na jeho novú knihu Limit.Jake napísal:Od Browna mam zmaknute vsetky, najviac sa mi osobne pacil bod klamu a Anieli a Demoni,Ale teraz odporucam nemeckeho spisovatela Frank Schatzing, ktory napisal 3 genialne knihy ktore odporucam precitat hlavne milovnikom romanov (dost sirokych romanov
)
Pomsta Oceana,Smrt a Diabol, Nehlučne9/10, 8,5/10, 9,9/10
ja zatial za tento rok mám prečítané toto:
J.R.R.Tolkien-nedokončené príbehy
J.L. Carrell- vraždy podla shakespeara
Mario Puzo-krstný otec
Dimitry Glukhovsky-metro 2034 (nebolo to zlé ale 2033 sa my páčila viacej)
jo nesbo-spasiteľ (veľmi dobrá kniha,určite si prečítam dalšie od neho)
Andrej Sapkowsky- Zaklínač I. - Poslední přání (doma na mňa čakajú dalšie 3 časti)
momentálne čítam J.R.R.Tolkien- húrinove deti po nich sa pustím do zaklínačov ak medzi tím už nevyjde hra o trony.
Mario Puzo-krstný otec
Andrej Sapkowsky- Zaklínač I. - Poslední přání (doma na mňa čakajú dalšie 3 časti)
momentálne čítam J.R.R.Tolkien- húrinove deti po nich sa pustím do zaklínačov ak medzi tím už nevyjde hra o trony.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
urcite odporucam precitat cely roman Zaklinacahelicos napísal:ja zatial za tento rok mám prečítané toto:
Mario Puzo-krstný otec
Heh, tú pomstu oceána som čítal. Pamätám si, že to malo zaujímavý námet, bola to ale riadne hrubá buksna, takže to malo aj slabšie miesta. Ale vôbec si nepamätám záver, potom môžeš napísať begbee. 
Hurinove deti som sa pokusil citat, ale slo to rovnako tazko ako Suostrovie Gulag... takze som to nechal na neskor
to isto len financie my to nedovolia si to kúpiť narazCroven napísal: urcite odporucam precitat cely roman Zaklinaca
Veď kúpiť sa to ani nedá, resp. iba také malé tučné papierové zväzky, ktoré sa zle čítajú a ostali pokrčené po dvoch prečítaniach. Také som kúpil poviedky a zo ságy som si v pevnom vydaní zohnal len štvrtú a piatu knihy. Na prvé 3 diely márne čakám na nejaké normálne vydanie
.
Číta niekto nového Dána? Ževraj nič moc nová kniha

Ja som bol v štvrtok v kníhkupectve a váhal som medzi Dánom a Červeňákom, nakoniec som kúpil toho druhého. Krv prvorodených, zatiaľ som mal čas len na cca 50 strán v autobuse ale vyzerá to dobre, komu sa páčilo Mŕtvy na Pekelnom vrchu tak určite odporúčam aj toto.
Kupeny no na disku. Cestou na "dovcu" by som mal docitat Krv prvorodenych a potom budu Nevinni. Napisem svoj nazorCross napísal:Číta niekto nového Dána? Ževraj nič moc nová kniha![]()
Ak si čítal Mŕtveho, tak nechápem ako si mohol váhaťMuffi napísal:Ja som bol v štvrtok v kníhkupectve a váhal som medzi Dánom a Červeňákom, nakoniec som kúpil toho druhého. Krv prvorodených, zatiaľ som mal čas len na cca 50 strán v autobuse ale vyzerá to dobre, komu sa páčilo Mŕtvy na Pekelnom vrchu tak určite odporúčam aj toto.
Mŕtveho som sosol z ulozto, je tam pekne verzia z martinusu. Len nemám kábel do e-čítačky, musím počkať, kým prídem domov.
No som zvedavý, hodnotenia vyzerajú super. A séria Báthoryho (jediné, čo som čítal od autora) bola super.