Takže, keď Hitler povedal, že je kresťan, tak ním je a žiadny veriaci, ktorému sa to nepáči na tom nič nezmení.Jozef Koval napísal:Na tom že eminem predal dušu diablovi za slávu trvám lebo to priznal aj on sám aj to spieva vo viacerých textoch a aj sa tak na internete prezentuje. Takže najprv ako skritizuješ mňa si o tom niečo zisti ok?
A to sa v Biblii nachádzajú len tie "kvalitnejšie" texty, ktoré ako tak do seba zapadajú. Ešte že boli vtedy takí chytrí a na tie, čo sa im nehodili do ideológie radšej "zabudli." Predstav si, keby do nej vložili všetko, čo kto kedy napísal a tvrdil, že je to od Boha. V tom by bol väčší guláš ako v slovenských zákonoch, ktoré si tiež každý vykladá, tak ako uzná za vhodné.L.O.L. napísal:sam vidis z kolkych knih a kapitol Biblia pozostava, a pre uplnost by som aj dopisal v akom obrovskom casovom obdobi vznikala a mnoho dalsich faktorov, ktore negativne vplyvali na jej dokonalu presnost
Nie tak úplne. Väčšina nepochopení a argumentov od "veriacich" tu je len vďaka nedostatku informácií. Už tu mnoho krát odznelo, že hento a tamto predsa nemôže len tak existovať a teda to dokazuje Boha. Aj keby sme odmysleli tú úsmevnú logiku, tak sa to vždy dalo vysvetliť pomocou vedy. Pekne to tu teraz bolo vidieť na pseudočlánku od Kovala. On tomu uveril len preto, že mu to zapadá do jeho fantázie o Bohu and stuff. To, že vôbec nečítal pôvodný článok/štúdiu, že v tom článku sú fyzikálne nezmysly a že ku kvantovej fyzike sa vyjadroval anesteziológ ho už akosi nezaujíma.L.O.L. napísal:Tak ako pre vas je tazke uverit ze existuje Boh, tak je pre mna tazke uverit ze vznik Zeme v dnesnej podobe je cisto dielom nahody.. Zalezi len na tom, ako sa na to clovek pozera, nic viac.
A každý, kto nedokáže uvažovať kriticky a hltá všetko z takých pochybných zdrojov,tak toho názor pre mňa rovný nebude. A tu nejde len o náboženstvo, stačí sa pozrieť do témy o konšpiráciách, kde to často vyzerá dosť podobne ako tu.