stranka: http://www.akademiafg.sk
Spoiler
lebo ľudia o tom nevedia fungujeme iba 4 roky a mame "iba" 13000 klientov z Košíc nehovoriac o inych mestach .... V telke to nieje preto lebo taku reklamu nam netreba ... mame vlastu AFG TV ...
Spoiler
a na domacom setreni si sa zasmial lebo este nevies ako zarobit na tom ze doma usetríš... ja som doma ušetril 200eur (elektrika + poistky a sporenia) a JA som dostal 369,35eura presne za to že som doma tie prachy ušetril ...
Spoiler
. No potrebuješ rodičov kedze oni vlastnia tvoj byt a tie stare zmluvy na elektriku atd na ktorych platite ovela viac ako je treba bude treba zrušit a založit nove vyhodnejšie napr. INTERNET od Antiku na ten isty internet od Swanu ... uspora 3eura mesacne ... rocne 36 t.j 36bodov pre teba ... za 36 bodov mas na urovni 1: 36*3,33 eura =119,9 eura
Spoiler
My ale mame so swanom zmluvu na 13e za neobmedzeny net + telka k tomu sa tiez da ... jednoducho urcite je to lacnejsie lebo nam to pocitaju analitikovia za ktorých pplatíme neskutočne peniaze ... Ak sa ti to nezdá nieje problem ked sa vratim z dovolenky mozem ta zobrat do firmy a spravit ti navrhy na setrenie a ty sam sa rozhodnes ci tobude pre teba lacnejsie alebo nie
Spoiler
aha tak to som ti asi zabudol povedat ze tie provízie su ovela vascie a oni si beru dost na to aby sa vozili na bavorakoch .... ty dostanes svoje peniaze ale oni od Swanu napr. dostanu ovela viec... A este mi skus povedat ze ti 500 euro mesacne vadi a stale si myslis ze je to oje* ... jasne ze ludia ktorý tam du dlhsie maju vacsi mesačný príjem a tí ktorí nemakajú ho nemaju vobec ... ale tak to chodí