Vodné fajky
Re: Vodné fajky
hlavne to nehaj aspon tyzden luhovat, najlepsie stlacene
to bola klasika od uja stimbiho čo dával k melasám neviem presne aká odroda tabaku to bolawladas napísal:valihora - ktory konkretne J7E mas na mysli? je ich viac druhov
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2014, 14:59)
Stačí dva krát premyť a može byť ale, záleží ako komu to vyhovuje...viper1993 napísal:Takze ono treba aj premyvat?To som ani nemal v plane.
Skusim teda spravit viac vzoriek s roznymi postupmi
Zobral som 20g Virginia a 20g Oriental na skusku takze z toho asi spravim mix. Co sa melas tyka tak kedze ste mi tu neodporucali J7E tak som zobral MolaMix Broskyna, MolaMix Cerveny Melon a BIGG mix malina. Tak uvidim ci aspon nieco z toho bude dobre.
Ja práve J7E som mal melasy mne to zas známi vychváli že chuťovo sú ako starbuzz také sladké chute, ale neprišlo mi to teda až tak ale záleží ozaj kto vie to dobre pripraviť a namiešať myslím že sa to može priblíž aj buzzom len treba mať aj dobrý tabak a virginia je v pohode. Všetko je o skille viac krát zrobíš a prídeš na pomer...
A ten týžden je asi minimum po dvoch týždnoch bol pocitovo o dosť lepší tabak, pravdou je čím dlhšie stojí tým lepšie chutí...(zatial ho mám tretí týžden na mixovaný)
Tak inak. Akej farby bolo balenie?valihora napísal:to bola klasika od uja stimbiho čo dával k melasám neviem presne aká odroda tabaku to bola
fúúú to už ozaj neviem 2 roky dozadu to bolowladas napísal:Tak inak. Akej farby bolo balenie?
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak uz mi prisiel aj tabak aj melasy. Takze sa do toho idem pustit. Takze tabak nasekam na co najmensie kusky, pokusim sa povyberat stonky atd., 2x premyjem, poriadne vyzmykam, rovnomerne rozmiestnim do nadoby a zalejem melasou(pomer cca 1:6,7), necham v chladnicke(ci?) aspon 2-3 tyzdne s tym ze budem pravidelne premiesavat. Zabudol som na nieco alebo je toto spravny postup? Len sa uistujem 
-
Silmer
Darca
podla mna staci raz premit, ale tak to uz je na kazdom, ze ako ma rad silny tabak. A stou chladnickou stale netusim preco je to lepsie.
Len vyzmykat nestaci, treba aj trocha nehat ususit. Lebo ked tam ostane vela vody, tak vpije malo melasy.
A ta chladnicka je zbytocnost. Skor male negativum lebo studena melasa je hustejsia = pomalsie nasiaknutie do tabaku.
A ta chladnicka je zbytocnost. Skor male negativum lebo studena melasa je hustejsia = pomalsie nasiaknutie do tabaku.
wladas ked je už po štádiu vstrebávania a ide iba o skladovanie tabaku 
ja ak som sušil tabak tak iba ho nechať kus vyvetrať z vlhkosti nič aktívne pretože potom sa spraví kôrka na listoch - cez čo sa samozrejme melasa vstrebáva ešte ťažšie
ja ak som sušil tabak tak iba ho nechať kus vyvetrať z vlhkosti nič aktívne pretože potom sa spraví kôrka na listoch - cez čo sa samozrejme melasa vstrebáva ešte ťažšie
ja som dal tabak po premytí do rúry trocha vysušiť ale neprehnať to ja som sa trocha utal pri jednej várke, ale aj tak chutí príjemne
Ale ja som myslel prave to vstrebavanie.mico5000 napísal:wladas ked je už po štádiu vstrebávania a ide iba o skladovanie tabaku
Chladnicka je aj tak zbytocna na bezne skladovanie. Skoda mieste. Ked to ale niekomu tam nezavadzia tak preco ne.
-
viper1993
Medium Professional
Vyskusal som, uvidime co z toho bude, asi som ho mal este trochu vlhky po tom premyvani kedze mal som presne vyratane mnozstvo tabaku ktore som kupil na to mnozstvo melasy a zostalo mi asi 15g tabaku, ale snad to nevadi a bude to ok.
Robil som 4 druhy: Cista Virginia asi cca 8g sucheho + asi 50ml MolaMix melon, Cisty Oriental 8g + asi 50ml MolaMix Melon, Mix 8g Virginia+ 8g Oriental + 100ml BIGG Malina, Mix 10g Oriental + 10g Virginia + 100ml MolaMix Broskyna
Som zvedavy
Robil som 4 druhy: Cista Virginia asi cca 8g sucheho + asi 50ml MolaMix melon, Cisty Oriental 8g + asi 50ml MolaMix Melon, Mix 8g Virginia+ 8g Oriental + 100ml BIGG Malina, Mix 10g Oriental + 10g Virginia + 100ml MolaMix Broskyna
Som zvedavy
pridavam sa k zvedavosti

nepláva to v tej melase ? podľa mňa kus áno 
/večer postnem fotku nového setupu hihi konečne
/večer postnem fotku nového setupu hihi konečne
-
viper1993
Medium Professional
Plava, trochu
Ale to bola fotka hned po naliati takze podla mna to ten tabak casom vpije
A ked nie tak nie
Nema to ako uskodit si myslim... Len skoda ze to tak dlhooooo trva, lebo clovek sa na to moze akurat tak pozerat teraz 
+ mu to rozvoniava po byte 
-
viper1993
Medium Professional
Poznate niekto tabaky ze ALRAYAN? Ja som o niecom takom v zivote nepocul a dnes to kamarat nalozil a bolo to dost dobre. Cucoriedkovy tabak a tu cucoriedkovu chut tam bolo dost intenzivne citit pocas celej doby fajcenia(asi aj 2 hodiny a keby nam nevyhasol kokosak tak by to podla mna este aj pokracovalo). Dymivost taktiez super, prirovnal by som to k Al Fakher. Myslim ze dost nezname avsak dost dobre.
Otazne je cim vsetkym to je "dopovane"
BTW mal som moznost si nalozit 4 kotle praveho Emiratskeho Al Fakheru hrozno-mäta... z 1kg kyblu... (ešte raz dík p4r4
) uplny rozdiel oproti snad kazdemu alfakhru co som mal odkialkolvek... Uplne iny CUT, jak som namocil paprce do toho hned som citil ktora bije, vytiahnem dobre ze mi netece z prstov melasa, nalozim, pozeram na to ze na to uz nejdem nic liat ved to je tak napite original melasou ze cokolvek by to mohlo uz iba pokazit a tiez to dymelo na uhlikoch do nuly, ziadna pachut a skvela vyrazna chut (ta chut bola rovnaka ako u inych AF grape ale pocas celeho fajcenia rovnomerne intenzivna)..
KKs mat tak moznost mat odtial veeeeeela tabaku
BTW mal som moznost si nalozit 4 kotle praveho Emiratskeho Al Fakheru hrozno-mäta... z 1kg kyblu... (ešte raz dík p4r4
KKs mat tak moznost mat odtial veeeeeela tabaku
hegy lebo AF nieje dopovaný že , SB a vôbec každý vlhkejší tabak... je to požiadavka trhu
dopovany urcite je, netvrdim ze nie... akurat AF je uz taky overenejsi tabak a zdravotne sa nikto nestazoval na bolesti hlavy napr.... ja osobne uz som zazil tabaky co sli jak parostroj ale po dofajceni som mal pocit ze ked sa pohnem mi rozstreli hlavu 
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2014, 11:05)
http://projektdymka.cz/
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2014, 11:05)
http://projektdymka.cz/