Osviencim...Pravda?...Mytus?. Vas nazor
Re: Osviencim...Pravda?...Mytus?. Vas nazor
No vidíš, aké majú tie argumenty silný presah!
Nejak tak sa vyvinul aj tvoj vztah k anarchii?
Doplnujuca otazka: Este dlho planujes spamovat tuto temu?
Doplnujuca otazka: Este dlho planujes spamovat tuto temu?
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
spamovať kurzívou, Hugo, pozor na to
AA, prečítaj si príspevky zakladateľa témy, oproti tomu sú Hugove spamy ešte bigbít 
Nie kurzivou, ale samoucelnym sarkazmom. Ak nerozumies vyznamu kurzivy, precitaj si http://en.wikipedia.org/wiki/Italic_type#When_to_use
Nepochybujem o tom, ze nie je jediny kto sa nakoniec uchyli k tomuto sposobu "komunikacie".
Pokial sa jedna o pasivne-agresivne vypady priamo voci mne, budem na ne v podobnom duchu reagovat.
Nepochybujem o tom, ze nie je jediny kto sa nakoniec uchyli k tomuto sposobu "komunikacie".
Pokial sa jedna o pasivne-agresivne vypady priamo voci mne, budem na ne v podobnom duchu reagovat.
Neviem ako sa tu nazbieralo 8 stran, ale zaregistroval som tuto temu a tak odporucam dnesny dokument na Dvojke, kde su aj nove zabery a dokazy, min. reprizu este mozete zachytit.
Neznámý holocaust (83%)
Dvojka 3.11.2015 20:10
Dvojka 4.11.2015 12:35 (repriza)
"Neznámy holokaust je výsledkom náročnej a dlhodobej práce historika Jeremyho Hicksa, ktorý pátral po stopách holokaustu v Ruskom štátnom filmovom archíve. našiel materiály, ktoré tamojší filmári dlhé roky ignorovali. Sú dôkazom a nesmiernom rozsahu vyvražďovania židovského obyvateľstva nacistickými jednotkami na území Sovietskeho zväzu počas druhej svetovej vojny. Vrátane archívnych záberov masakru v Babom Jare. Ešte pred zorganizovaním vyhladzovacích koncentračných táborov likvidovali nemeckí nacisti židovské obyvateľstvo masovými popravami - a to ako v Sovietskom zväze, tak aj v Poľsku. Použili tu aj prvé mobilné plynové komory..."
Fajn tip.
Díky.
Práve masové vyvražďovanie židov na východnom fronte je jedným z dôkazov toho, že holokaust určite nie je vymyslený.
Práve masové vyvražďovanie židov na východnom fronte je jedným z dôkazov toho, že holokaust určite nie je vymyslený.
V utorok bude dalsi dokument k tejto teme, je tam len malo hodnoteni, ani ja som ho este nevidel, ale tie hodnotenia su pozitivne...
Osvienčimský proces
Dvojka 10.11.2015 20:10
Prima ZOOM 10.11.2015 20:00
Dokument o priebehu súdneho procesu s vojnovými zločincami, spoluzodpovednými za smrť dvoch miliónov nevinných ľudí, zavraždených v koncentračnom tábore Osvienčim počas Druhej svetovej vojny. Najväčší súdny proces s nacistami v histórii sa začal 20.decembra 1963 vo Frankfurte nad Mohanom. Obžalovaných bolo 23 osôb. Vystúpilo 360 svedkov. Súd trval 183 dní. Výpovede svedkov sú otriasajúcim dôkazom zverstiev , ktorých sa dopustili nacisti počas druhej svetovej vojny predovšetkým proti židovským obyvateľom Európy.
Osvienčimský proces
Dvojka 10.11.2015 20:10
Prima ZOOM 10.11.2015 20:00
Dokument o priebehu súdneho procesu s vojnovými zločincami, spoluzodpovednými za smrť dvoch miliónov nevinných ľudí, zavraždených v koncentračnom tábore Osvienčim počas Druhej svetovej vojny. Najväčší súdny proces s nacistami v histórii sa začal 20.decembra 1963 vo Frankfurte nad Mohanom. Obžalovaných bolo 23 osôb. Vystúpilo 360 svedkov. Súd trval 183 dní. Výpovede svedkov sú otriasajúcim dôkazom zverstiev , ktorých sa dopustili nacisti počas druhej svetovej vojny predovšetkým proti židovským obyvateľom Európy.
Ide o recykláciu starých záznamov a propagandy.
- "The court lacked almost all possibilities of discovery available in a normal murder trial to create a true picture of the actual event at the time of the murder. It lacked the bodies of the victims, autopsy records, expert reports on the cause of death and the time of death; it lacked any trace of the murderers, murder weapons, etc. An examination of the eyewitness testimony was only possible in rare cases. Where the slightest doubt existed or the possibility of a confusion could not be excluded with certainty, the court did not evaluate the testimony of witnesses [...]"
Tak to moc neprekvapuje vzhľadom na kontext.
V tom dokumente to aj spominali, ako boli vytvorene tie zaznamy, no nebol to jediny masovy hrob, boli na viacerych miestach, aj v Polsku, myslite si ze vsade isli Rusi a nahadzali tam odniekial - odkial?? hromadu tiel? V tych 2 dokumentoch bolo vela fotiek a zaznamov a to boli len tie zverejnitelne, tiez kde vzali tie kosti, tie topanky a vsetko, vazne si najskor pozrite tie 2 dokumenty, prip. aj ine a potom napiste svoj nazor a nie len podla nazvu, ci reakcie zaujateho cloveka, tym ze je to v Anglictine to ma byt akoze pravda?
To čo píšeš je dosť nesúvisiace.
Povedal by som len, že hromada tiel, kosti, topánky, atď. nedokazujú a nepredstavujú to, čo je systémovo vyžadované ako chápaná reprezentácia holokaustu, čiže minimálne 6 miliónov zavraždených v koncentračných táboroch.
Povedal by som len, že hromada tiel, kosti, topánky, atď. nedokazujú a nepredstavujú to, čo je systémovo vyžadované ako chápaná reprezentácia holokaustu, čiže minimálne 6 miliónov zavraždených v koncentračných táboroch.
Neviem ci potrebujes vidiet 6 milionov lebiek na kope, ale myslim, ze ani ten pocet podstatny nie je, ide o to, ze tych taborov bolo vela, dokazov je tiez vela, fotiek videi, videl si nejake zaznamy? No a stale su to zverejnitelne zaznamy, mozno su niekde aj tie nezverejnitelne. Ja nie som na ziadnej strane, nebranim sa nicomu, ale ze osviencim, ci ine miesta, kde hromadne vrazdili zidov su MYTUS, to by som teda nikdy netvrdil a nikdy to neobhajoval.
Ten počet je veľmi podstatný, pretože ten robí z Holokaustu "jedinečnú udalosť" a zločin, ktorý je využitý ako prostriedok politickej a ekonomickej moci pre súčasné židovstvo.
K záznamom len toľko, že množstvá mŕtvol, ktoré si bežný človek vybaví, sú obete epidémii týfusu a kolapsu zásobovania v dôsledku zničenia infraštruktúry bombardovaním.
Mýtus spočíva v stavaní holokaustu do až náboženskej pozície, o ktorej je dokonca trestné hovoriť v inak ako ustanovených medziach a rozsahu.
A pre zaujímavosť: 140 Occurrences Of The Word Holocaust & The Number 6,000,000 Before The Nuremberg Trials Began
K záznamom len toľko, že množstvá mŕtvol, ktoré si bežný človek vybaví, sú obete epidémii týfusu a kolapsu zásobovania v dôsledku zničenia infraštruktúry bombardovaním.
Mýtus spočíva v stavaní holokaustu do až náboženskej pozície, o ktorej je dokonca trestné hovoriť v inak ako ustanovených medziach a rozsahu.
A pre zaujímavosť: 140 Occurrences Of The Word Holocaust & The Number 6,000,000 Before The Nuremberg Trials Began
pisal som to viac krat a tak sa budem opakovat...
holokaust udajne sposobil cca 6 milionov obeti...
treba porziet zoznam ludi, ktori boli odvleceni do taborov a pozriet zoznam ludi kolko sa vratilo.. ci 6 milionov zmizlo alebo nie...
a nie tu teraz rozoberat nejake fotky z casopisov pri turbolentne nekvalitnom spracovani a tvrdit kde je 6 milionov ludi... to z jednej fotky asi nepopres, ale nato treba aj obcajny zdravy rozum... toto vyvracanie tych fotiek, akokolvek su vacsinou dnes sfalsovane, mi pride ako ufo... nikdo nikdy neodfotil normalnu fotku pri dnesnej technike.. a zatvrdili odporcovia holokaustu sa tu ohradzuju fotkou kde je cca 25 ludi...
nie som zid, nie som ani ich privrzenec nic podobne, ale tvrdit ze sa vlastne nic nestalo... no ja neviem...
holokaust udajne sposobil cca 6 milionov obeti...
treba porziet zoznam ludi, ktori boli odvleceni do taborov a pozriet zoznam ludi kolko sa vratilo.. ci 6 milionov zmizlo alebo nie...
a nie tu teraz rozoberat nejake fotky z casopisov pri turbolentne nekvalitnom spracovani a tvrdit kde je 6 milionov ludi... to z jednej fotky asi nepopres, ale nato treba aj obcajny zdravy rozum... toto vyvracanie tych fotiek, akokolvek su vacsinou dnes sfalsovane, mi pride ako ufo... nikdo nikdy neodfotil normalnu fotku pri dnesnej technike.. a zatvrdili odporcovia holokaustu sa tu ohradzuju fotkou kde je cca 25 ludi...
nie som zid, nie som ani ich privrzenec nic podobne, ale tvrdit ze sa vlastne nic nestalo... no ja neviem...
Tak takéto čosi tvrdia len náckovia, ako tuto AA. Síce, aj to len ich časť - druhá časť to ospevuje a vyzýva k ďalšiemu rozpaľovaniu pecí.
Asi tak. Ved je uplne jedno, ze ci zomrelo 6 milionov, alebo "len" niekolko stotisic. Nema to absolutne ziadny vplyv.
Maximalne z toho profituju udajni pozostali a Izrael, ktori dostava od Nemecka peniaze. Ale aj tu plati, ze to, co Nemecko dava, je absolutne nic v porovnani k ich rozpoctu, takze si myslim, ze samotnemu Nemecku je to tiez uplne, ale uplne u prdele pri jeho prijmoch.
Maximalne z toho profituju udajni pozostali a Izrael, ktori dostava od Nemecka peniaze. Ale aj tu plati, ze to, co Nemecko dava, je absolutne nic v porovnani k ich rozpoctu, takze si myslim, ze samotnemu Nemecku je to tiez uplne, ale uplne u prdele pri jeho prijmoch.
.. tato tema je velmi zaujimava, pretoze vyjadrit svoj nesuhlas s offcialnou verziou je zakonom zakazane ak sa nemylim..
Tato samotna skutocnost je dost sokujuca a niekto by to mohol vnimat aj ako dovod sa domnievat iste veci, ktore je zakonom zakazane vyjadrit ak sa ich clovek domnieva.... Inymi slovami ak by dostal priamu otazku, zakon mu diktuje klamat ak sa jeho nazor nezhoduje s oficialnou verziou.. je to pri najmensom zarazajuce v takzvanej slobodnej spolocnosti..
Tato samotna skutocnost je dost sokujuca a niekto by to mohol vnimat aj ako dovod sa domnievat iste veci, ktore je zakonom zakazane vyjadrit ak sa ich clovek domnieva.... Inymi slovami ak by dostal priamu otazku, zakon mu diktuje klamat ak sa jeho nazor nezhoduje s oficialnou verziou.. je to pri najmensom zarazajuce v takzvanej slobodnej spolocnosti..
Zoznam ľudí? Ďalej v texte tu dávaš absurdné prirovnania k fotkám UFO, ale to že v tých rokoch a situácii neexistovala z rôznych dôvodov spoľahlivá a presná evidencia osôb ťa nenapadne?Polo-X napísal:treba porziet zoznam ludi, ktori boli odvleceni do taborov a pozriet zoznam ludi kolko sa vratilo.. ci 6 milionov zmizlo alebo nie...
Implikácia úplných nezmyslov, retušované fotky neriešia "6 miliónov", ale sú príkladom manipulácie s "dôkazovým materiálom" o udalosti, ktorá má byť podla oficiálneho výkladu, nedotknuteľná a nespochybniteľná.a nie tu teraz rozoberat nejake fotky z casopisov pri turbolentne nekvalitnom spracovani a tvrdit kde je 6 milionov ludi... to z jednej fotky asi nepopres, ale nato treba aj obcajny zdravy rozum... toto vyvracanie tych fotiek, akokolvek su vacsinou dnes sfalsovane, mi pride ako ufo... nikdo nikdy neodfotil normalnu fotku pri dnesnej technike.. a zatvrdili odporcovia holokaustu sa tu ohradzuju fotkou kde je cca 25 ludi...
Nikto to netvrdí.nie som zid, nie som ani ich privrzenec nic podobne, ale tvrdit ze sa vlastne nic nestalo... no ja neviem...
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2015, 1:15)
Je to jedno? Možno tebe. Žiadny vplyv? V mnohých krajinách vrátane Slovenska je trestné hovoriť o holokauste ako o smrti niekolko stotisíc ľudí.Frco napísal:Asi tak. Ved je uplne jedno, ze ci zomrelo 6 milionov, alebo "len" niekolko stotisic. Nema to absolutne ziadny vplyv.
Holocaust a jeho čtyřmilionová varianta
Ako vidieť ani 4 milióny nie je dosť.
neexistovala? a vari sa nedavali rodne listy? resp ak zmizne zrazu 6 milionov ludi zeby si to nikdo nevsimol?
implikacia uplnych nezmyslov je prave to co si vytvaras z par fotiek, ako vsetci vieme na konci vojny sa nicila kompletna dokumentacia, to malo co zostalo/ sa naslo je jasne ze zidia sami prifarbili kedze zjavne nemali nic rukolapne v rukach, to fakt musim takto vypisovat aby ti to doslo alebo to ucelovo ignorujes
hovoris ze nikdo netvrdi ze holokaust nebol, co tu potom vypisujes cely ten cas?
a ak teda nejdeme hovorit o zidoch a rodnych listoch 6 milionov ludi, obrovsky pocet v koncentrakoch a pracovnych taboroch boli zajati vojaci, a kazdy vojak mal vojensku knizku, takze tam je mozne spatne sa dopatrat k presnym cislam... ci teraz ideme tvrdit ze padli v boji?
ja to aj tak nechapem cele, pred vojnou v nemecku, pocas vojny, v knihe moj boj od hitlera, vojnove videa a dokumenty, vsetci vieme ako to vyzeralo a s akym pristupom voci neziaducim rasam a podme teraz tvrdi ze sa nic nestalo... ved len samotne dachau fungoval od roku 1933 pokial si dobre pamatam, a aj ked som cital ze krematoria boli postavene po vojne ako forma propagandy, vie sa kolko ludi preslo cez jeho brany, kedze sa tam vo velkom pocte davali prave spominani vojnovi zajatci...
aryan ako to vlastne vidis ty?
ze holokaust bol ale mal za nasledok max 100 000 obeti ci ako to ta vasa skupina vlastne vidi?
presiel som asi 10 lagrov po europe a aj keby nemali krematoria bolo jasne s akym ucelom tam boli ludia posielani... ci uz v peci alebo od hladu a vycerpania v konecnom dosledku nie je to jedno?
implikacia uplnych nezmyslov je prave to co si vytvaras z par fotiek, ako vsetci vieme na konci vojny sa nicila kompletna dokumentacia, to malo co zostalo/ sa naslo je jasne ze zidia sami prifarbili kedze zjavne nemali nic rukolapne v rukach, to fakt musim takto vypisovat aby ti to doslo alebo to ucelovo ignorujes
hovoris ze nikdo netvrdi ze holokaust nebol, co tu potom vypisujes cely ten cas?
a ak teda nejdeme hovorit o zidoch a rodnych listoch 6 milionov ludi, obrovsky pocet v koncentrakoch a pracovnych taboroch boli zajati vojaci, a kazdy vojak mal vojensku knizku, takze tam je mozne spatne sa dopatrat k presnym cislam... ci teraz ideme tvrdit ze padli v boji?
ja to aj tak nechapem cele, pred vojnou v nemecku, pocas vojny, v knihe moj boj od hitlera, vojnove videa a dokumenty, vsetci vieme ako to vyzeralo a s akym pristupom voci neziaducim rasam a podme teraz tvrdi ze sa nic nestalo... ved len samotne dachau fungoval od roku 1933 pokial si dobre pamatam, a aj ked som cital ze krematoria boli postavene po vojne ako forma propagandy, vie sa kolko ludi preslo cez jeho brany, kedze sa tam vo velkom pocte davali prave spominani vojnovi zajatci...
aryan ako to vlastne vidis ty?
ze holokaust bol ale mal za nasledok max 100 000 obeti ci ako to ta vasa skupina vlastne vidi?
presiel som asi 10 lagrov po europe a aj keby nemali krematoria bolo jasne s akym ucelom tam boli ludia posielani... ci uz v peci alebo od hladu a vycerpania v konecnom dosledku nie je to jedno?
Len táraš, kludne by to mohlo byť 60 miliónov a písal by si to isté. Počet úmrtí v Osvienčime bol viackrát menený o miliónové hodnoty, oficiálnymi historikmi, nie "neonacistami". Asi nemali v radách experta tvojho kalibru, ktorý by im povedal nech sa pozrú "do záznamov".Polo-X napísal:neexistovala? a vari sa nedavali rodne listy? resp ak zmizne zrazu 6 milionov ludi zeby si to nikdo nevsimol?![]()
Je jasné, že "židia manipulovali" s dôkazmi a lživo ich predkladali ako skutočné? Že nemali "nič rukolapné" v rukách? A ja to účelovo ignorujem?implikacia uplnych nezmyslov je prave to co si vytvaras z par fotiek, ako vsetci vieme na konci vojny sa nicila kompletna dokumentacia, to malo co zostalo/ sa naslo je jasne ze zidia sami prifarbili kedze zjavne nemali nic rukolapne v rukach, to fakt musim takto vypisovat aby ti to doslo alebo to ucelovo ignorujes
Nauč sa čítať.hovoris ze nikdo netvrdi ze holokaust nebol, co tu potom vypisujes cely ten cas?
Kľudne pátraj.a ak teda nejdeme hovorit o zidoch a rodnych listoch 6 milionov ludi, obrovsky pocet v koncentrakoch a pracovnych taboroch boli zajati vojaci, a kazdy vojak mal vojensku knizku, takze tam je mozne spatne sa dopatrat k presnym cislam... ci teraz ideme tvrdit ze padli v boji?
"Všetci vieme"ja to aj tak nechapem cele, pred vojnou v nemecku, pocas vojny, v knihe moj boj od hitlera, vojnove videa a dokumenty, vsetci vieme ako to vyzeralo a s akym pristupom voci neziaducim rasam a podme teraz tvrdi ze sa nic nestalo...
Podla teba sa všetko vie, všetko je jasné, ale nikdy nenapíšeš žiadne konkrétne informácie, žiadne čísla. Pre informáciu v Dachau, ani v žiadnom inom tábore na území Nemecka, sa podľa oficiálnej historiografie, nenachádzali plynové komory slúžiace na vraždenie ľudí.ved len samotne dachau fungoval od roku 1933 pokial si dobre pamatam, a aj ked som cital ze krematoria boli postavene po vojne ako forma propagandy, vie sa kolko ludi preslo cez jeho brany, kedze sa tam vo velkom pocte davali prave spominani vojnovi zajatci...
Osobne ma holokaust zaujíma len do tej miery, ako je využívaný na politické a ekonomické vydieranie Európanov a Bielych ľudí všeobecne. Kriminalizovanie jeho skúmania, nezhodujúceho sa s oficiálnou verziou, by malo len potvrdzovať a posilňovať pochybnosti o jeho určenom výklade.ze holokaust bol ale mal za nasledok max 100 000 obeti ci ako to ta vasa skupina vlastne vidi?
Nie je to jedno. Ľudia umierali vo veľkých množstvách, na všetkých stranách, to že si ty a tebe podobní, emocionálne fixovaný predovšetkým na jednu stranu nemení nič na fakte, že ide o legitímny predmet historického skúmania a prípadných revízií.presiel som asi 10 lagrov po europe a aj keby nemali krematoria bolo jasne s akym ucelom tam boli ludia posielani... ci uz v peci alebo od hladu a vycerpania v konecnom dosledku nie je to jedno?