Tepl. pasta na OC
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tepl. pasta na OC
Tak MX-4 alebo Liquid Pro? V pondelok objednávam. Cena +- ma nezaujíma, len nech teploty klesnú.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
MX-4 je podľa mňa a podľa recenzií najlepšia pasta.. Tak si vyber
-
Michaelo
Hardcore addict
Ak ti ide o každý stupeň a nezáleží ti na cene tak nájdeš aj lepšie pasty ale za takmer 20€ nestoja. Ber MX4. Mne už tiež dochádza a keďže objednávam nové RAM tak beriem aj MX4 k tomu, otestujem potom rozdiely oproti gleidu.
-
Thommas
Addict
Dikes chlapci. K+ každému.
aka najlepsia pasta sa da momentalne zohnat?Coollaboratory Liquid Ultra?ic diamond 7?dakujem
-
thommas999
Light Expert
ja mam na kompe liquid pro, hento co si napisal ultra je zla pasta je to nejake zmeska, npc sa rozotiera a nevedie teplo tak dobre ako liquid pronosooo napísal:aka najlepsia pasta sa da momentalne zohnat?Coollaboratory Liquid Ultra?ic diamond 7?dakujem
LIQUID PRO mi znizila teplotu v burn-e o 23stupnov takze neries a objednavaj
áno, ale tekutý kovček už nedáš dole z tej plochy, takže je podľa môjho názoru kriticky nevhodný pod chladiče pre CPU a GPU, taktiež je náročnejšia na povrch...nie som si istý, či nie je nevhodné ju používať aj na poniklovanú meď, teda použiť len na čistú meď a podobne...
MX-4 je univerzálna, rokmi overená skvelá pasta...alternatívy by boli NT-H1 od Noctuy a nejaká extreme niečo od Gelidu,...
a ak si blázon, tak si kúpiš syntetický diamant v podobe http://www.tichepc.sk/Vyhladavanie?arg0 ... innovation
pre thomassa...ultra je len lepšia pro
MX-4 je univerzálna, rokmi overená skvelá pasta...alternatívy by boli NT-H1 od Noctuy a nejaká extreme niečo od Gelidu,...
a ak si blázon, tak si kúpiš syntetický diamant v podobe http://www.tichepc.sk/Vyhladavanie?arg0 ... innovation
pre thomassa...ultra je len lepšia pro
-
thommas999
Light Expert
ale ide dole aj ten tekuty kov len treba trosku viac trpezlivosti 
http://www.overclock.net/t/1313179/offi ... uide/25140
pro pasta je lepsia(teploty & nanasanie na povrch) ako ultra kedze su testy a recenzie uzivatelov
jedine si treba davat pozor na medene a hlinikove povrchy kedze ich rozpusta
no co sa tyka toho oc tak chodim na zahranicne fora kedze je tam naj informacii
mx4 aj nth1 mam doma, to sa neda porovnavat s tekutim kovom, teploty s NH-D14 mam nizsie ako vodne chladenia
http://www.overclock.net/t/1313179/offi ... uide/25140
pro pasta je lepsia(teploty & nanasanie na povrch) ako ultra kedze su testy a recenzie uzivatelov
jedine si treba davat pozor na medene a hlinikove povrchy kedze ich rozpusta
no co sa tyka toho oc tak chodim na zahranicne fora kedze je tam naj informacii
mx4 aj nth1 mam doma, to sa neda porovnavat s tekutim kovom, teploty s NH-D14 mam nizsie ako vodne chladenia
tak to je zvláštne, aj výrobca uvádza, že ultra je práve v tom lepšia
-
nejakymarko
Addict
Este taka otazocka?
Cim davate dole pastu? Staci nejaky lieh/alpa, alebo kupujete nejake speci cistice?
Cim davate dole pastu? Staci nejaky lieh/alpa, alebo kupujete nejake speci cistice?
-
Grim
Darca
...ja iba so suchou vreckovkou...
-
Michaelo
Hardcore addict
Najprv sucha vreckovka, potom to dolestim s alpou/liehom, podla toho co nasmatram skor.
ja osobne sparatko do ucha + benzinalkohol/tech.benzin.
-
nejakymarko
Addict
Ok a posledna vec, aj ked trosku OT,
nebali by ste sa osadit opravovany chladic?
Mam ARCTIC Freezer 13 Pro a zlomil sa mi ten plastovy drziak. nejak sa mi ho nepodarilo nikde zohnat, tak som to zlepil epoxidovym lepidlom. zacistil a tak. Vyzera to dobre, vyzera to byt aj pevne, ale neviem, si sa nebat tepla a epoxidu atd. nechcem aby mi jedneho dna ten velky chladic odpadol a rozbil vsetko co je v bedni.
Dik za postehy
nebali by ste sa osadit opravovany chladic?
Mam ARCTIC Freezer 13 Pro a zlomil sa mi ten plastovy drziak. nejak sa mi ho nepodarilo nikde zohnat, tak som to zlepil epoxidovym lepidlom. zacistil a tak. Vyzera to dobre, vyzera to byt aj pevne, ale neviem, si sa nebat tepla a epoxidu atd. nechcem aby mi jedneho dna ten velky chladic odpadol a rozbil vsetko co je v bedni.
Dik za postehy
-
Grim
Darca
...daj foto...
-
Michaelo
Hardcore addict
Sparatko vyuzivam aj ja, ale uz nie tak casto (teda na CPU hej, ale nie inde ako napr. na grafike), kedze ta vata sa rada niekde zasprajcne...
Ak to bolo kvalitne lepidlo a pri nasadzovani sa ti to nepodari zlomit, nemalo by sa nic stat. No ako pise grim, posli foto.
Ak to bolo kvalitne lepidlo a pri nasadzovani sa ti to nepodari zlomit, nemalo by sa nic stat. No ako pise grim, posli foto.
-
nejakymarko
Addict
Na foto to 2x vábne nevzyerá
.
Ak by ste vedeli, kde to môžem nájsť napríklad na ebay, skúste hodiť link.
Aj keď subjektívne sa mi ten spoj zdá byť fajn.
Ak by ste vedeli, kde to môžem nájsť napríklad na ebay, skúste hodiť link.
Aj keď subjektívne sa mi ten spoj zdá byť fajn.
-
Grim
Darca
...to je v pohode...predpokladám, že to drží na štyroch rohoch, takže aj keď to praskne, tak chladič bude držať dobre...
do budúcna sa vyhnúť chladičom s plastovým uchytením...
sám som pred dvoma rokmi kúpil freezer 13 pro a vieš čo ? dva-krát som reklamoval práve tú zlomenú hovadinu..
odvtedy už nikdy chladič s takýmto uchytením
sám som pred dvoma rokmi kúpil freezer 13 pro a vieš čo ? dva-krát som reklamoval práve tú zlomenú hovadinu..
odvtedy už nikdy chladič s takýmto uchytením
-
nejakymarko
Addict
Keď som kupoval komp, bol mi odporučený, ja som nič moc prehľad nemal nemal. Potom sa mi to ulomilo, nahodil som stock, bolo to v pohode, ale poslednou dobou dosť rendrujem a nie je to ono. Ani teploty a ani zvuk.