nie som si uplne isty, ci na toto niekto z Vas dokaze/bude chciet zodpovedat, ale budem vdacny za akekolvek tipy.
Rozmyslam nad moznostami spropagovania firmy, ktora ponuka splavy riek. V mieste, kde sidli vsak nikdy nic podobne nebolo, teda ziadna konkurencia ale ani ziadne povedomie ludi o tom, ze nieco taketo tu moze existovat. Na to, ze firma funguje bez platenej reklamy, je klientov celkom dost. Ale chcel by som firmu posunut dalej a ziskat viac novych klientov.
Skusal som zacat spolupracovat s inymi strankami (aj na facebooku), to malo celkom uspech, akurat to vacsinou oslovilo mladych ludi, ktori na tom nie su financne dost dobre na to aby si mohli dovolit zaplatit napriklad tyzden kajakovania v zahranici (ide o niekolkonasobne vyssie sumy nez su napriklad najnizsie ceny dovoleniek pri mori, zisk je vsak aj tak minimalny, vsetko su naklady, najma doprava, vystroj, instruktori,... - info, ak by niekto navrhoval znizit ceny
Rozmyslal som aj nad PR clankami v novinach a podobne, ale vacsinou za to pytaju velke sumy penazi alebo tie noviny nevedia oslovit dostatocny pocet ludi. Mame v plane reklamu na aute, to jazdi vela a mohlo by to byt zaujimave, avsak stale by islo o pomerne maly pocet ludi, ktori by si to vsimli. Napadlo ma este umiestnit reklamy na MHD, ale opat to je pomerne drahe. Nelegalnu reklamu nechceme (takze ziadne plagaty polepene po stlpoch a podobne...).
Vo vyhladavani sme na vacsinu pre nas zaujimavych klucovych slov na prvych miestach. Stranky, ktore su zamerane na vodactvo a dalo by sa na nich publikovat vpodstate na slovensku neexistuju a ak aj su, navstevuju ich ludia, ktori uz vacsinou vedia jazdit a chodia na splavy sami = nepotrebuju si za to platit.
Peniaze, ktore firma zarobi idu vsetky hned do vybavenia, takze rozpocet na reklamu nemoze byt velky. Cielom reklamy by podla mna malo byt, aby ludia zistili, ze tu uz je moznost splavovania (splavovanie Hornadu pri Kosiciach, ak by niekoho zaujimalo) a zacali tuto cinnost vyhladavat, tym by sa zvysil pocet klientov, kedze neexistuje konkurencia.
Mate niekto nejake tipy na to ako firmu spropagovat?