Si vyhralThommas napísal:Mal som s ním česť zahrať si 1.6 pred štyrmi rokmi, už vtedy bol veľký machér. Dúfam, že to vyhrajú, totižto stavil som na nich. Na CSGOLounge majú 40:60 pre NiP, čo je podľa mňa blud, ale aspoň vyhrám viac.
Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Strašne napi*u hrali. NiP si tam len pobehával a oni ani veľmi nemierili, len strieľali hore-dole. Inferno ešte povedzme ako-tak, ale Train bol veľký trus.
Dobre, ze som stavil na NiP
Ale nebolo mi vsetko jedno, ked bol overmatch 
Tak zase GuardiaN a Edward tahali ten Train, dokonca aj starix predviedol nejaky clutch play, ale na uradujucich majstrov nemali. Skoda, bol to krasny zapas.
Tak som to kupil za tu zlavnenu cenu a musim povedat ze zatial perfektna hra
len my este nic nepadlo na konci kola
inak 30 achievmentov za 3h hrania ?

Hravas competetive alebo casual?
Prve achievementy idu lahko, potom je to uz bud o velkom mnozstve killov alebo aj o stasti.
Aj aj ale hravam casto na jednom komunitnom servery len neviem nazov teraz.Slayter napísal:Hravas competetive alebo casual?
Na competetive padaju itemy najviac. Kazdy tyzden ti moze padnut 2x krabica a 2x in game item. Resetuje sa to tusim v sobotu. Samozrejme aj item drop je super random, minule niekomu padol P2000 Amber, co je 20-50eurova zbran, zatial co mne padne bledomodra autobrokovnica 
Tak ja jedine co by som si chcel pokupit su nejaké zbrane s pocitadlom a nestoja az tak veľa.
-
Thommas
Addict
No chlapi, máme ESEA Competition. NiP bol prefackaný Complexity-om, čo bolo pre mňa osobne obrovské prekvapenie. Dnes (o hodinu aj pól) hrá Na'Vi vs OEF. Na'Vi hrá bez Edwarda (http://www.hltv.org/news/12679-edward-t ... completely), nahradzuje ho Ceh9. Zároveň ale sú aj dosť roztrasení, nemajú taktiku (s Ceh9) a v poslednej dobe im to ani veľmi nefunguje. U OEF to vyzerá tiež zaujímavo. Cez net im to ide, ale na LAN podujatiach boli dávno. Majú tam podobného hráča ako Hiko (z Complexity, včera v noci sa dalo vidieť), zároveň ale nie sú zvyknutí na európsku hru. Osobne držím palce OEF, v Na'Vi som sa už dosť sklamal.
Zápas začína o 17:30 http://csgolounge.com/match?m=949
//Slayer: aj ja mám šťastie na dropy vyšších stupňov, konkrétne Sawed-Off Amber Fade, dnes mi padol asi tretíkrát za posledný mesiac.
//Slayer: aj ja mám šťastie na dropy vyšších stupňov, konkrétne Sawed-Off Amber Fade, dnes mi padol asi tretíkrát za posledný mesiac.
Tak ale sawed off je celkom shit item ... Kazdopadne dufam, ze Na'vi vyhra.
Tak dneska mi padol huntsman case 1 a nejaka variacia MP9. GG
Tak dneska mi padol huntsman case 1 a nejaka variacia MP9. GG
-
Thommas
Addict
Ak chceš staviť, tak daj málo na OEF. Na'Vi bude aj unavené, asi 2-3 hodiny pred začatím len priletia. Ja im nedávam veľkú šancu, pre mňa je to tak 30:70.
//Tak, a je to v teplých krajinách. OEF nehrali zle, len robili veľmi veľa banálnych chýb. Na'Vi by som najradšej nakopal, že takto nevedeli na Dreamhacku hrať proti NiP. Ak to OEF vydrží spolu a budú trénovať, tak sa môžu vyšvihnúť pekne vysoko.
//Tak, a je to v teplých krajinách. OEF nehrali zle, len robili veľmi veľa banálnych chýb. Na'Vi by som najradšej nakopal, že takto nevedeli na Dreamhacku hrať proti NiP. Ak to OEF vydrží spolu a budú trénovať, tak sa môžu vyšvihnúť pekne vysoko.
No tak to NiP proti Complexity to som bol aj ja dost prekvapeny, ale tak co uz nejako sa Complexity rozbieha v poslednich hrachThommas napísal:No chlapi, máme ESEA Competition. NiP bol prefackaný Complexity-om, čo bolo pre mňa osobne obrovské prekvapenie. Dnes (o hodinu aj pól) hrá Na'Vi vs OEF. Na'Vi hrá bez Edwarda (http://www.hltv.org/news/12679-edward-t ... completely), nahradzuje ho Ceh9. Zároveň ale sú aj dosť roztrasení, nemajú taktiku (s Ceh9) a v poslednej dobe im to ani veľmi nefunguje. U OEF to vyzerá tiež zaujímavo. Cez net im to ide, ale na LAN podujatiach boli dávno. Majú tam podobného hráča ako Hiko (z Complexity, včera v noci sa dalo vidieť), zároveň ale nie sú zvyknutí na európsku hru. Osobne držím palce OEF, v Na'Vi som sa už dosť sklamal.
-
Thommas
Addict
Nie len operácia, všetko je updatované. Osobne mi to zatiaľ nesedí, ten Butterfly knife vyzerá ako z 1.6.
Mne najviac nesedi tie wallbangy cez dvere. Akoze vsetci padli na hlavu v tom valve ? Od zaciatku cska bolo vzdy s awp len hit cez dvere a teraz to po X rokoch zmenia ze ta to hned zabije. chu**** jak traky.
nie len to, ale aj mnohe krabice na Dust II uz niesu dierovatelne, to je tiez demencia
Aj na Mirage atd. je to priestrelne. Tiez mi to velmi nevyhovuje...
tec-9 snad nerfnu, pretoze ta presnost pri pohybe je neuveritelna.
tec-9 snad nerfnu, pretoze ta presnost pri pohybe je neuveritelna.