Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Na Amazone je par platenych aplikacii zdarma (neviem dokedy), kuknite, mozno sa vam nieco z toho zide.
Business Calendar je tam zadarmo! Skvelá aplikácia, doporučujem, kto má rád náročnejšie kalendáre.. 
-
Wishmaster
Medium Professional
neviete odporucit nejake appky:
- na jednoduchy management sms/mms
- file commander - ponechat ten povodny alebo vymenit za iny..?
vopred dik
- na jednoduchy management sms/mms
- file commander - ponechat ten povodny alebo vymenit za iny..?
vopred dik
-
vladenko007
VIP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Wishmaster: ES File Explorer
ahojte,mam otazku. Ak instalujem vela aplikacii a napise mi ze mam nedostatok miesta v telefone, (kartu SD sem netahajme ta nieje podstatna) je to vina RAM alebo ROM ? Lebo vzdy som si myslel ze tie aplikacie sa instaluju na RAM ale som sa docital ze ta je vlastne zodpovedna iba za chod systemu a docasne ulozene data ale vsetky tie aplikacie sa instaluju do ROM. je to tak alebo som to zle pochopil ? Dik za vysvetlenie
Do ROM
Dakujem, ja som do telefonov blby tak som potreboval vediet kedze idem kupovat novy, a na toto som prisiel az po 2 rokoch odkedy mam android 
RAM v mobile plní presne tú istú funkciu ako v PC.. slúži na chod programov, nie na ukladanie.
Poradíte nejakú app, aby som mohol hrat hudbu z youtube na pozadí? Najlepsie aby som sa mohol prihlasit do uctu a prahravat moje playlisty.
Vsetko co som doteraz nasiel boli sracky.
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2014, 12:08)
uz som nasiel Audio Tube - neni to plnohodnotna app ale svoj ucel to splnuje
uListen.
imhd.sk - cestovne poriadky pre BA a KE (o tychto viem), funguje aj offline, intuitivne ovladanie, aktualizacia priamo z aplikacie, obcas pada, nova verzia je o nieco stabilnejsia, pouzitelna, zdarma, Android.
https://play.google.com/store/apps/deta ... bone&hl=sk
Lyoness Mobile - pre clenov Lyoness, novinky, zlavove poukazky, mobilna cashback karta, mobilne poukazky, vyhladanie obchodnych partnerov v blizkosti a pod., zdarma, Android, iOS.
http://www.lyoness.net/sk/news/detail/b ... -2518.aspx
https://play.google.com/store/apps/deta ... bone&hl=sk
Lyoness Mobile - pre clenov Lyoness, novinky, zlavove poukazky, mobilna cashback karta, mobilne poukazky, vyhladanie obchodnych partnerov v blizkosti a pod., zdarma, Android, iOS.
http://www.lyoness.net/sk/news/detail/b ... -2518.aspx
A keby chceš appku čo vie plnohodnotne zastúpiť oficiálnu od YT tak, Viral PopupSpixy napísal:Poradíte nejakú app, aby som mohol hrat hudbu z youtube na pozadí? Najlepsie aby som sa mohol prihlasit do uctu a prahravat moje playlisty.
-
nika147
Expert
Zdravím, je nejaká appka čo by dokázala automaticky zapnúť telefón v určitom čase? Alebo aby sa pri vypnutom mobile zapol budík? Viem že na týchto nových mobiloch nebežia po vypnutí žiadne procesy ako pri tých starých, ale ak mám root, nedalo by sa to nejako využiť?
Myslím, že pokiaľ to daný telefón od výroby nepodporuje (GSmarty to napriklad vedia), tak sa ti to nepodarí. Apka na to nieje.
Ale načo vôbec vypínať fón? To hoď do lietadlového módu, killni všetky apky a cez noc sa ti viac ako 5% nevybije.
Ale načo vôbec vypínať fón? To hoď do lietadlového módu, killni všetky apky a cez noc sa ti viac ako 5% nevybije.
-
nika147
Expert
Mala som v pláne vyskúšať power shedule na to ak teda nenájdem niečo čo ho dokáže zapnúť.
A našla som No moar powah, ktoré zapne telefón v danom čase, ale funguje len keď je mobil pripojený k nabíjačke. To asi dosť ničí baterku, keby bol celé noci zapojený, nie?
A našla som No moar powah, ktoré zapne telefón v danom čase, ale funguje len keď je mobil pripojený k nabíjačke. To asi dosť ničí baterku, keby bol celé noci zapojený, nie?
Pokiaľ je už nabitý, viac ho nabíjať nebude a nič by sa nemalo stať... Väčšina ľudí si dáva na noc nabíjať telefón s tým, že ho odpoja až ráno keď vstanú, a toto máš skoro rovnaké.
No potom mi akosi uniká zmysel. Lietadlový mód nestačí?
No potom mi akosi uniká zmysel. Lietadlový mód nestačí?
Taktiez mi unika zmysel vypinania mobilu ak ma byt celu noc zapojeny v nabijacke. Okrem toho neviem ako je riesene zapnutie, ked musis zadavat pin, ako by sa mohol zapnut sam.
Plan B - kup si Samsung E1200 za 9€ - ano, novy mobil s farebnym displejom a vybornou vydrzou baterie, nastav si tam budiky a ten "mudry" si mozes kludne na noc vypinat, ked ta ten hlupy zobudi, ten mudry zapnes. Ako plus mozes pouzivat dalsiu SIM, ktora sa da vyuzit na rozne registracie, cez den ho nechas doma a reklamne volania a SMS ta nebudu otravovat. Dalsie velke plus je ze sa len tak nestane ze by ta nezobudil kvoli vybitej baterii.
BTW nie je to trosku OT?
Plan B - kup si Samsung E1200 za 9€ - ano, novy mobil s farebnym displejom a vybornou vydrzou baterie, nastav si tam budiky a ten "mudry" si mozes kludne na noc vypinat, ked ta ten hlupy zobudi, ten mudry zapnes. Ako plus mozes pouzivat dalsiu SIM, ktora sa da vyuzit na rozne registracie, cez den ho nechas doma a reklamne volania a SMS ta nebudu otravovat. Dalsie velke plus je ze sa len tak nestane ze by ta nezobudil kvoli vybitej baterii.
BTW nie je to trosku OT?
-
nika147
Expert
Tak teda skúsim ten letový režim.
PIN nastavený nemám, mám len zámok telefónu, takže to by problém nebol.
PIN nastavený nemám, mám len zámok telefónu, takže to by problém nebol.
-
Sarger
Guru wannabe
Zdar. Potreboval by som poradiť appku, ktorá mi zobrazí koľko dát sťahuje každá app samostatne v reálnom čase. Všimol som si, že po update mi niektorá app v pozadí sťahuje dáta a potrebujem zistiť ktorá...