Regenerácia zlomeniny
Re: Regenerácia zlomeniny
Aby som to upresnil tak nie chirurgia ale úrazová chirurgia, aj v tom je rozdiel 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...keď mi vo štvrtok po 6 týždňoch po druhej repozícii ľavého zápäsita (prvú som mal presne týždeň pred druhou) dajú dole sadru, môžem na druhý deň jazdiť na bickyli? Zvládnem cca 120 km?...ako veľmi je zrastená zlomenina po cca 6 - 7 týždňoch? Zvládam momentálne nosiť tašku z LIDLu v tej ruke (cca 3 - 5 kg)...myslíte, že na bike to bude stačiť?...aspoň aby som udržal riaditká...
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som ju este na bike nebral, je to vsak na tebe. poznas co ta taka ak ti to nevydrzi. staci ze sa smyknes a dopadnes na to zapästie a je v cudu. 6-7 tyzdnov je kratka doba na to, aby sa to dalo do 100% stavu
-
awtt
Medium Professional
Ja by som na tvojom mieste tiez urcite neriskoval.
Ja som mal zlomene prave zapestie asi pred 10 rokmi, a niekedy ked chytim nieco tazke stale ho troska citim.
Ja som mal zlomene prave zapestie asi pred 10 rokmi, a niekedy ked chytim nieco tazke stale ho troska citim.
-
Grim
Darca
...tak dnes mi to dali dolu, vraj mám ešte 2 týždne počkať, kým sadnem na bike a celkovo ruku ešte nemám zaťažovať. Mám 2 týždne, aby som ruku rozhýbal...