Mačky pred vchodom
Re: Mačky pred vchodom
Veď jasné. Automaticky každé zviera prenáša choroby, tak to treba pozabíjať.
No tie co ziju v meste z vysokou pravdepodovnostou hej.
btw nemam rad macky
Potkan sa ti neoptiera o nohu a nepradie. A nema take pekne ociFrco napísal: lebo ved chudacikovia potkany, aj to je zivy tvor, nununu![]()
begbeee - ak ti nerobi problem "odchyt", tak ich skus chytit, najprv ich nalakaj na nejake zradlo, pocas toho ako budu zrat ich skus pohladkat, ze ako budu reagovat ... ak budu sycat, odskakovat alebo sa jezit, nechaj ich tak lebo ta mozu poskrabat a to prijemne a niekedy ani bezpecne nie je tak v takom pripade zavolaj utulok alebo uz vyssie spomenute zlozky
v pripade, ze by boli pritulne a dali by sa v pohode chytit, zobrat na ruky a pod. tak ich zober a niekam odvez, macka je velmi prisposobivy tvor, nema problem zvyknut si na miesto jej uplne nezname behom par minut
v pripade, ze by boli pritulne a dali by sa v pohode chytit, zobrat na ruky a pod. tak ich zober a niekam odvez, macka je velmi prisposobivy tvor, nema problem zvyknut si na miesto jej uplne nezname behom par minut
No už mám nachystané zváračské rukavice, tak može sa sykať aj ježiť (aj suseda) 
No tiez si to myslim...si dost velky debil...myslim, ze rozumne by sa s tebou dalo rozpravat az keby som podstupil lobotomiu.Frco napísal:boze zas take primitivne kecy. Ludska debilita nema hranic
-
xH4wK
Primitivne su nesystemove a jednoduche riesenia ako zviera zabit..Frco napísal:boze zas take primitivne kecy, porovnavat ludi so zvieratami
Myslim, ze je tiez rozdiel medzi skodcom - potkanom a zdomacnenym zvieratom - mackou.
Taktiez co sa jedu tyka, nikdy nevies ake ine zviera este bude z daneho zdroja jest/pit.. a kto dalsi tym padom bude trpiet.
jednoznacne do utulku pripadne niekto ich urcite adoptuje ak sa nenajde vlastnik
Pripadne sa zisti, ze dane zviera ma cip a podla neho sa dohlada majitel..
clovek nikdy nevie
No tak ja 100% viem, že čip tam nie je
Toto by sa vám tiež nepáčilo...jak u cigáňov.
Toto by sa vám tiež nepáčilo...jak u cigáňov.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lub0$, xH4wK - no vidite, ja by som zas tie macky pouzil ako trening so Slaviou 631.
Sidliskovych maciek je vela - ani keby 100ks zdochlo, tak sa nic nestane.
-
rocketter23
Medium Expert
Ale ten bordel nespravili macky ale obyvatelia tvojho bloku
Zacal by som to riesit s tymi co tam tie plechovky a bordel nechali

Zacal by som to riesit s tymi co tam tie plechovky a bordel nechali
-
vladenko007
VIP
Hej ale treba riešiť príčinu a nie dôsledok. Takže keď zmiznú mačky, tak dôchodcovia nemajú dôvod kŕmiť. 
Lebo je blbe si pohnevat susedu
Ked tie macky zoberes a neuvidia ta tak vsetci budu zdravi a koza, vlastne macky, ostanu cele 
Aj ludi je na svete vela, keby ich 100 zdochlo, tiez sa Zem neprestane tocitAndi_Cibula napísal:Lub0$, xH4wK - no vidite, ja by som zas tie macky pouzil ako trening so Slaviou 631.
Su aj ine sposoby, uz spomenute v teme, proste mozno by ich niekto chcel na dedinu, mozno by ich zobral utulok atd atd...nie hned otravit, pripadne zabalit do tasky s kamenmi, a hodit z mosta.
Jj, aj mne to príde také elegantné riešienie. Predpokladám, že zachvíľu dodrbe ďalšie (a možno ani nie...) a tie vydrbem preč tiež. A vyzbieram bordel a drbnem im to pred dvere. Nasratý som momentálne. Piatok odchádzam z domu o piatej ráno, o 20 min si privstanem a pá - pá mačence...wladas napísal:Lebo je blbe si pohnevat suseduKed tie macky zoberes a neuvidia ta tak vsetci budu zdravi a koza, vlastne macky, ostanu cele
A nechápem, čo tu pletiete kántrenie ľudí, proti otrave som sa hneď ohradil ani zo sveta ich zniesť nemienim. Proste ich chcem presťahovať, kde im bude lepšie...
To čo vy tu za debiliny riešite, že sú nezaočkované a neviem čo... Asi nikto nebýva na dedine, nikto tu nikdy mačku nezaočkoval a nikomu sa nič nestalo, maximálne chytíš blchu... omg... Také halo... normálne ich zober nalož do auta a odvez 10 km preč, keď ich budeš niesť peši, tak sa vrátia skôr naspäť ako ty (odkúšané
) Riešiť to cez nejaké úrady atď. je zbytočne...
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
mačky prenášajú choroby ? máte niekto niekoho v okolí, kto chytil chorobu od mačky ? 
Tak tomu kur ze prenášajú!!! V dôchodkovom veku je zhruba 70% populácie nakazenou toxoplazmozou-parazitom.
Dokáže systematicky meniť správanie človeka!
Nerobím si prdel hodín aj video s prednaskou o výskume.
Dokáže systematicky meniť správanie človeka!
Nerobím si prdel hodín aj video s prednaskou o výskume.
no len hod, lebo tomu sam neverim, podla clankov co som cital, je velmi nizka sanca, ze to ludia chytia.
z wiki: "Pravdepodobnosť nakazenia sa človeka od mačky je veľmi malá – mačka môže vylučovať oocysty v prípade nákazy len 2 až 3 týždne."
a aj to musis prist k styku s trusom. macky su cistotne a neseru kde pride, ale pekne si to zahrabu, tak sa mi to moc nezda.
z wiki: "Pravdepodobnosť nakazenia sa človeka od mačky je veľmi malá – mačka môže vylučovať oocysty v prípade nákazy len 2 až 3 týždne."
a aj to musis prist k styku s trusom. macky su cistotne a neseru kde pride, ale pekne si to zahrabu, tak sa mi to moc nezda.
Haha
Begbeee ja nemôžem z tej témy, ale ako problém seriózny, keď chceš spať a trtkajú sa ti mačky pod oknami tak ďakujem pekne...
Jasne, zober ich do preč, vypusti dakde a máš svätý pokoj na chvíľku
lebo susedské vzťahy a tolerancia navzájom, však tá vždy funguje, takže predpokladám, že starostlivý seniori si nejaké koťátka čoskoro zoženú
. Len nech ťa nikto zo susedov nevidí, lebo to ťa rozvláčia v zuboch. Haha, proste mega akcia
!
Jasne, zober ich do preč, vypusti dakde a máš svätý pokoj na chvíľku
Neviem to už nájsť, bola to asi hodinová prednáška ako toxoplazmoza mení spravanie človeka, ale aj jeho vyzor. Je už dokázané oslabenie pudu sebezáchovy a súvis s dopravnými nehodami. Ale aj mnohé iné veci. Čím človek ďalej ide, tým je to fascinujúcejšie, čo dá zgerba dokáže.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Tak a mám to... je to hodina, ale kto tomu dá šancu tak je to pecka:
https://slideslive.com/38889291/jak-par ... nase-osudy
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Tak a mám to... je to hodina, ale kto tomu dá šancu tak je to pecka:
https://slideslive.com/38889291/jak-par ... nase-osudy
tie macky su ale podla popisu tulave, teda nepatria nikomu. Nie su to nejake zdomacnene/domace macky.xH4wK napísal: Myslim, ze je tiez rozdiel medzi skodcom - potkanom a zdomacnenym zvieratom - mackou.