Fotografia - vaše fotky
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotografia - vaše fotky
Hlavne kompozícia tých fotiek je zlá, takmer celú časť zaberá auto.
-
audiotrack
VIP
a ten stlp mohol byť vyretušovaný aj celý
takto sa hore vznáša kúsok železa lebo BX-ovi sa už nechcelo ho zmazať
Audiotrack, to je úplne iný stĺp za kríkami 
Ale hej, bolo to narýchlo len na ukážku...
Inak mne sa tá prvá fotka (so stĺpom) celkom páči. Nebyť stĺpu a stromu hore, tak by to bolo podľa mňa celkom dobré. Taká akčná fotka
Ale hej, bolo to narýchlo len na ukážku...
Inak mne sa tá prvá fotka (so stĺpom) celkom páči. Nebyť stĺpu a stromu hore, tak by to bolo podľa mňa celkom dobré. Taká akčná fotka
klasika, reenactment kedze nic ine nefotim, ale moja oblubena tienohra, v tomto sa vyzivam vzdy najviac ci ako fotograf alebo ako divak...
-
martinez13
Light Professional
Dám aj ja niečo, z pár akcií
.. logá si nevšímajte, mám len také verzie už, snáď to nebude vadiť
+ nejaké skúšobné foto ľudí...
Všetko fotené s novou výbavou s ktorou som max spokojný, ale samozrejme nad objektívmi človek uvažuje stále
+ nejaké skúšobné foto ľudí...
Všetko fotené s novou výbavou s ktorou som max spokojný, ale samozrejme nad objektívmi človek uvažuje stále
-
masterdead
SysAdmin
Pridám trocha farieb z výletu v Zurichu. I keď je to viac čínsky motív, ako švajčiarsky 
Môžete kritizovať...
Môžete kritizovať...
-
masterdead
SysAdmin
Prva je zaostrena neviem kde, hlavny objekt je neostry. Druha je zaostrena na kmen, opat by som cakal, ze bude ostra budova. Trojka je pekna. Ku stvorke mam len vyhradu ohladom smerovania kvetu. Ako by som to povedal, cely kvet smeruje von z obrazka, mne by sa viac hodil nalavo v 1/3.
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2014, 19:21) Nieco zo vcerajsieho vecera, po dost silnom dazdi.
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2014, 19:21) Nieco zo vcerajsieho vecera, po dost silnom dazdi.
:O
To je nejaké fotomontáž, alebo mala tá scenéria fakt takéto farby?
To je nejaké fotomontáž, alebo mala tá scenéria fakt takéto farby?
-
masterdead
SysAdmin
uz na viacerich portaloch sa na to pytali, upravoval som jedine kontrast a mierne sytost, pretoze odparovanie to troska vybielilo. obloha bola dokonca chvilku po foteni este oranzovejsia, je to totiz pohlad na zapad a bolo nieco okolo 8, slnko sa oprelo do toho zbytku mrakov a oparu. Na zivo to bolo ale krajsie.
hadam sa neurazite za foto z mobilu, a doupravovane v appke na telefone prstom.
a ta fotka aj zato "stoji"
Vedeli by ste mi poradiť, ako upraviť túto fotku tak, aby ten stred nebol "vypuklý" smerom ku mne, ale smerom odo mňa? (Hádam som sa dobre vyjadril). Alebo ešte lepšie, ako dať preč časť zo stredu, aby to nebolo také širokouhlé? Ďakujem.
// Ešte jedna z toho istého miesta.
// Ešte jedna z toho istého miesta.
No neviem ale podla mňa si to tou úpravou akurát pokazil, ta tráva svieti ako keby bola rádioaktívna a ten opar je modrý ako džin z aladina , proste presaturované a neprirodzené. Ale odfotené je to zrejme fajnmasterdead napísal:uz na viacerich portaloch sa na to pytali, upravoval som jedine kontrast a mierne sytost, pretoze odparovanie to troska vybielilo. obloha bola dokonca chvilku po foteni este oranzovejsia, je to totiz pohlad na zapad a bolo nieco okolo 8, slnko sa oprelo do toho zbytku mrakov a oparu. Na zivo to bolo ale krajsie.
Prihodím ďalšiu na kritiku. Fotka úplne jednoduchá, ani neviem prečo sa mi páči. Asi preto, že som sa konečne odprostil od hdr looku... tak teda, je táto fotka nejakým spôsobom pekná? 
asi ta sklamem ale nie...
Tak idú ďalšie, podľa mňa vydarené... aj keď na kritiku často nereagujem, beriem si ju k srdcu a do budúcna sa snáď zlepším
Takže feel free to comment
btw Polo-X, absolútne si ma nesklamal ; )
btw Polo-X, absolútne si ma nesklamal ; )
-
hojko
Site Admin
BX: Prva sa mi zda prepalena a neostra (resp. otrene niekde po krajoch), ta druha zase neostra. Skoda tej druhej, ze neni ostra, ale za normalnych podmienok asi tazko odfotit vazku/sarancu, aby bola zaostrena pri lete.
Hojko, ten prepal mi tam moc nevadil, ale dá sa tým niečo málo urobiť. Tiež som ju trocha doostril... ale svoje robí aj zmenšenie. Veľká je ostrá.
No a s vážkou toho moc neurobím, asi 5 minút som ju naháňal a toto bolo najlepšie, čo som z toho dostal
No a s vážkou toho moc neurobím, asi 5 minút som ju naháňal a toto bolo najlepšie, čo som z toho dostal
to prostredie je velmi pekne ale je tam nieco co mi vadi, neviem to uplne konkretizovat, ci uz ten tunel imho zle umiestneny, ci farby, ci clona
neskusal si to na dlhe sklo zaostrit niekde na stred ci koniec aby si tam dostal trosku tajomneho rozostrenia a doladil to v psku alebo lightroome?
jakym sklom si to fotil?
neskusal si to na dlhe sklo zaostrit niekde na stred ci koniec aby si tam dostal trosku tajomneho rozostrenia a doladil to v psku alebo lightroome?
jakym sklom si to fotil?