CS 1.6 VPS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
qkvaterpipe
Amateur
Amateur

CS 1.6 VPS

Príspevok od používateľa qkvaterpipe »

Zdravím, chcem rozbehnúť pár serverov (4-5) v hre counterstrike a chcel by som si kúpiť vps. Som dosť neskúseny v tejto oblasti tak sa pýtam, aké parametre mi postačia. Myslím tým cpu,hdd a ram. Prípadne môžem na vps hosťovať aj dómeny (webhosting)? Ďakujem za objasnenie.
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: CS 1.6 VPS

Príspevok od používateľa lucas03 »

Na vps mozes robit co chces, teda hostovat aj weby. Trochu googluj, hladaj nieco ako "herne vps", "gamehosting" alebo tak. Pripadne http://www.hojko.com/gamehosting-vps-t165688.html
Mozes skusit hocijake vps, ale lepsie bude od poskytovatela, ktory ma s hernymi serveri skusenosti. Cs by nemalo vela potrebovat. Pripadne sa vps vacsinou da bez problemov navysit na vyssi tarrif (odskusany mam wedos).
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Ak chces ... mam volny server a mal som aj zabehnuty portal s CS servermi, staci to len znovu pustit a mas tam navstevnost spat. napis SS.
qkvaterpipe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkvaterpipe »

Ako moc záleží na výbere OS? Prípadne rozdiel medzi debian 6 32bit a 64bit ak chcem hosťovať po väčšine hry?
lupoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lupoo »

Na to by si snáď mohol prísť sám nie ? 64bit využíva 64bit kernel, teda dokáže adresovať väčší pamäťový priestor.
Napísať odpoveď