CS 1.6 VPS
-
qkvaterpipe
Amateur
CS 1.6 VPS
Zdravím, chcem rozbehnúť pár serverov (4-5) v hre counterstrike a chcel by som si kúpiť vps. Som dosť neskúseny v tejto oblasti tak sa pýtam, aké parametre mi postačia. Myslím tým cpu,hdd a ram. Prípadne môžem na vps hosťovať aj dómeny (webhosting)? Ďakujem za objasnenie.
Re: CS 1.6 VPS
Na vps mozes robit co chces, teda hostovat aj weby. Trochu googluj, hladaj nieco ako "herne vps", "gamehosting" alebo tak. Pripadne http://www.hojko.com/gamehosting-vps-t165688.html
Mozes skusit hocijake vps, ale lepsie bude od poskytovatela, ktory ma s hernymi serveri skusenosti. Cs by nemalo vela potrebovat. Pripadne sa vps vacsinou da bez problemov navysit na vyssi tarrif (odskusany mam wedos).
Mozes skusit hocijake vps, ale lepsie bude od poskytovatela, ktory ma s hernymi serveri skusenosti. Cs by nemalo vela potrebovat. Pripadne sa vps vacsinou da bez problemov navysit na vyssi tarrif (odskusany mam wedos).
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak chces ... mam volny server a mal som aj zabehnuty portal s CS servermi, staci to len znovu pustit a mas tam navstevnost spat. napis SS.
-
qkvaterpipe
Amateur
Ako moc záleží na výbere OS? Prípadne rozdiel medzi debian 6 32bit a 64bit ak chcem hosťovať po väčšine hry?
-
lupoo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Na to by si snáď mohol prísť sám nie ? 64bit využíva 64bit kernel, teda dokáže adresovať väčší pamäťový priestor.