Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Laster
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa Laster »

JeffHardyy napísal:Zdravím, nehľadám ani tak konkrétny film ale skôr by som chcel aby ste mi odporučili nejaké filmy s dobrým plot twistom, nečakaný koniec a podobne, vdaka za akýkoľvek tip :)
http://www.filmsite.org/greattwists.html
tam daj dole next
http://www.totalfilm.com/features/30-gr ... scent-2005
Milsa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Milsa »

JeffHardyy napísal:Zdravím, nehľadám ani tak konkrétny film ale skôr by som chcel aby ste mi odporučili nejaké filmy s dobrým plot twistom, nečakaný koniec a podobne, vdaka za akýkoľvek tip :)
Neviem čo je plot twist, ale tu máš nejaké nečakané konce:
http://www.csfd.cz/film/176375-hra-na-schovavanou/
http://www.csfd.cz/film/282846-nevedomi/

//autoeditácia príspevku (25.6.2014 22:24:45)
Ryan Giggs napísal:janča, Milsa:

Podobny dej ma viacero filmov. Tak zvoleja si spominam na toto: http://www.csfd.cz/film/20655-tri-do-tanga/ a toto: http://www.csfd.cz/film/228735-laska-a-jine-pohromy/.
Môj tip je, že je to ten druhý. Ten prvý je určite niečo iné.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

To uz neviem co presne ste videli, ale ten prvy nieco ine byt nemoze, kedze ta hlavna zapletka je presne o tom o com bola otazka.
Milsa
Light Expert
Light Expert

Ten prvý som určite nevidel a ten druhý som určite videl. Okrem toho zápletka filmu, ktorý popisujem nebola v tom, že si dotyčný myslí, že chalan je gay, ale, že si dotyčná myslela, že chalan je gay a teda spolu bývali. Ten prvý je o niečom inom. Samozrejme tiež môže byť dosť podobný.

//autoeditácia príspevku (26.6.2014 18:25:24)
Ozaj, aj som zabudol, na čo som sem vlastne prišiel. Oco mi nedávno spomínal nejaké relatívne nové sci-fi. Išlo tam o to, že vraj nemohli mať deti, lebo to bolo tuším zakázané. Keď mi o tom filme hovoril, pripomenulo mi to film, kde nemohli mať niekoľko rokov deti a potom sa objavila jedna tehotná a ostatní sa ju snažili nájsť. To je ale iný film. Viac si o tom, čo hľadám nepamätám. Jedine toľko, že to je natočené v 2012-2014. Dej film tuším v budúcnosti. Oco mi sľúbil, že mi dá názov, lenže na to zabudol a už si názov nepamätá.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Milsa napísal: zápletka filmu, ktorý popisujem nebola v tom, že si dotyčný myslí, že chalan je gay, ale, že si dotyčná myslela, že chalan je gay
Aj v tom prvom si to mysli (aj) dotyčna. Zapletka je rovnaka. A janča mohla/mohol vidieť aj ten.

To scifi by mohlo byť Potomkovia ľudi: http://www.csfd.cz/film/42954-potomci-lidi/.
Milsa
Light Expert
Light Expert

To máš pravdu, janča mohla vidieť ten prvý. No a to sci-fi, ten film čo uvádzaš je ten druhý, ktorý píšem, že to nie je a práve tento film mi to pripomenulo. To, čo mi oco spomínal bolo niečo staré max. 2 roky.
blister33
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blister33 »

ahojte,
uz nejakz dobu sa snazim prist na nazov jedneho filmu ktory som videl asi pred 6-8 rokmi....mozno aj viac...ide v nom o to ze sa v nom odohrava viacero pribehov...je tam nejaka partia mladych ludi ktory sa opiju a vyvadzaju, dalej tam je nejaka vrazda, nejake nasilie....a vlastne hlavna zapletka vsetkych tychto dejov sa odohra presne v ten isty cas....sa mi zda ze nazov filmu je len nejake cislo....teda cas... a v ten cas sa to v tom filme vsetko naraz odohra...neviem ci som to dobre opisal....dalej si spominam ze tieto deje ktore sa odohravaju v tomto filme su cez seba trochu prepletene tak ze ludia z jedneho deju stretnu alebo vidia akoze ,,nahodou" ludi z druheho deju...takze sa to cele odohrava v tom istom meste v tu istu noc.
ak mi s tym niekto pomoze budem mu vdacny
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

nemyslis nezvratny osud (final destination) ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Taký haluzný film, starý pár rokov. Celá pointa bola v tom, že do nejakého zapadákova sa mal vrátiť KTOSI, koho práve pustili z basy. Neviem prečo, ale všetci sa ho báli (teda išlo hlavne o nejakého lokálneho šerifa alebo také čosi a jeho spoločníkov) a vedeli, že pôjde po nich. Tak film bol o tom, ako sa chystali na jeho príchod a ako on potom prišiel a začal ich tam likvidovať.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

blister33 napísal:ahojte,
uz nejakz dobu sa snazim prist na nazov jedneho filmu ktory som videl asi pred 6-8 rokmi....mozno aj viac...ide v nom o to ze sa v nom odohrava viacero pribehov...je tam nejaka partia mladych ludi ktory sa opiju a vyvadzaju, dalej tam je nejaka vrazda, nejake nasilie....a vlastne hlavna zapletka vsetkych tychto dejov sa odohra presne v ten isty cas....sa mi zda ze nazov filmu je len nejake cislo....teda cas... a v ten cas sa to v tom filme vsetko naraz odohra...neviem ci som to dobre opisal....dalej si spominam ze tieto deje ktore sa odohravaju v tomto filme su cez seba trochu prepletene tak ze ludia z jedneho deju stretnu alebo vidia akoze ,,nahodou" ludi z druheho deju...takze sa to cele odohrava v tom istom meste v tu istu noc.
Asi som to videl , ale názov si ani ja nepamätám , ale je tam na začiatku taká scéna ako nejaký chlapci idú sfetovaný na aute a jeden z nich sa rozhodne vymočiť za jazdy cez okno :) Do cesty im vbehne nejaké dievča oni ju zrazia a tomu borcovi pri tom odtrhne penis ... Dej sa potom presunie o pár hodín späť pred haváriou a začne sa postupne odvíjať až k tej havárii cez rôzne osudy toho dievčaťa a tých chlapcov.
-----------------------------
Edit.
twardykamen - to je asi ono
http://www.csfd.cz/film/76722-zkurvena-noc/
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

blister33 napísal:ahojte,
nebude to 11:14
http://www.imdb.com/title/tt0331811/?re ... lmg_act_12
blister33
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blister33 »

twardykamen ma pravdu, moc dakujem :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Laste nie, Švarcíka by som si predsa pamätal. Je to staršie, možno tak 3-4 roky môže mať ten film, nehrajú tam známi herci.
kikoo9
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kikoo9 »

Ahojte. Pár krát som videl tento film ale neviem názov. Jednému chlapovi zomrela žena aj s dieťaťom a on ju raz videl v televízii u jedného chlapa/muža a začal sa stým zaoberať atď ,a toho chlapa/ženu tí duchovia zabili . Na konci on bol s tymi duchmi dakde v uzavretej továrni viac neviem lebo si to už nepametám velmi dobre a zdá sa mi že v názve boli hodiny myslel som si že to bude 3:15 ale to je amityville horor. Ďakujem. PS: S tymi hodinami niesom si istý ale na 80 percent tam boli hodiny
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lukas217 »

kikoo9 napísal:Ahojte. Pár krát som videl tento film ale neviem názov. Jednému chlapovi zomrela žena aj s dieťaťom a on ju raz videl v televízii u jedného chlapa/muža a začal sa stým zaoberať atď ,a toho chlapa/ženu tí duchovia zabili . Na konci on bol s tymi duchmi dakde v uzavretej továrni viac neviem lebo si to už nepametám velmi dobre a zdá sa mi že v názve boli hodiny myslel som si že to bude 3:15 ale to je amityville horor. Ďakujem. PS: S tymi hodinami niesom si istý ale na 80 percent tam boli hodiny
neviem tresnem neni to toto? http://www.csfd.cz/film/11359-frekvence/
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Lukas217, to si naozaj tresol, toto to určite nie je.. ;)
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

Situacia: Par ludi nasrala doba v akej ziju tak sa vybrali do nejakej rezervacie, kde zacali zit ako v 18.storoci, postupne ako mali deti, tak si vymysleli nejake obludy, ktorym patri okolny les a aby ich tie obludy nechali zit, tak im davali obete (zvieracie maso) a takto odradili vsetkych od opustenia rezervacie. Samozrejme tie obludy boli ti starsi prezleceni do kostymov.

Dej: Nejaky retardovany chlapec bodne niekoho a utecie. Kedze nemaju v dedine lieky tak poslu nejaku slepu holku cez les do mesta, kde stretne nejakeho serifa a ten jej da lieky a vrati sa do dediny. Cestou ju ten retardovany chlapec prepadne ale ona ho zabije.

Vopred dakujem
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Styx#
Medium Expert
Medium Expert