dufam, ze opat nezostaneme pri focusoch
Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
ratzi hlasi, ze novsie corolly, civicy aj almery su cez rozpocet 
Veľa predajcov dáva vždy o trocha vyššiu cenu z dôvodu, že ak potom niečo spustia z ceny, prípadného kupujúceho to poteší a je tam vyššia šanca na predaj auta. Preto som si dovolil do výberu pridať autá, ktoré sú do 200€ nad limit. Pri tom červenom Mégane je to 300€ nad limit, ale tak zasa je treba uznať, že vyzerá naozaj dobre. A je možné, že by tam bola možnosť nejakej dohody na cene.
-
vladenko007
VIP
Alebo takáto Audinka
http://auto.bazos.sk/inzerat/39197655/A ... 19-TDI.php
Len veľkú nevýhodu vidím že je to diesel a budem jazdiť denno denne krátke trasy.
http://auto.bazos.sk/inzerat/39197655/A ... 19-TDI.php
Len veľkú nevýhodu vidím že je to diesel a budem jazdiť denno denne krátke trasy.
-
guess.whoo
Redeemer
lagunu 1.9 dCi mame v rodine a je to velmi prijemne auticko. za tu cenu by som nad nim skor pouvazoval ako nad fabiou. za cca 10 rokov co ho stryko vlastni do neho neinvestoval vacsie peniaze az na repas turba
/njn pre teba je lepsi benzinus
/njn pre teba je lepsi benzinus
-
RATZINGER666
Darca
no podme na tie fikusy 
http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-g ... 34363.html
naftu urcite nie, nech je, aka chce
http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-g ... 34363.html
naftu urcite nie, nech je, aka chce
-
vladenko007
VIP
Ratzi kľudne niečo menej výkonné na úkor spotreby.
Mne úplne postačí niečo slabšie.
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2014, 16:12)
Inak ja som napísal strop 2100 pretože by som vedel možno kupcu stiahnúť o 100€ tak skutočný strop je 2000.
Mne úplne postačí niečo slabšie.
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2014, 16:12)
Inak ja som napísal strop 2100 pretože by som vedel možno kupcu stiahnúť o 100€ tak skutočný strop je 2000.
-
RATZINGER666
Darca
z vacsich by sa lepsie vyberalo, ale sedany s malym motorom nezozenies... okrem toho ja nic pod 1,4l nikdy neodporucam, ani do mesta... nalozene Ta to na okreskach zozerie...
...a na 2000e je pri mojich vytipovanych hatchoch akurat prelom generacii, to sa tiez blbo vybera...
...a na 2000e je pri mojich vytipovanych hatchoch akurat prelom generacii, to sa tiez blbo vybera...
Ak je tvoj absolútny strop 2000€, tak si obhliadni ten Seat Leon, ktorý som pridal na predchádzajúcej strane. Ten by mohol v tej cene zaujať.
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2014, 16:44)
Tak ešte niečo z bazošu.
Opel Astra 1.4
Škoda Fabia 1.4
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2014, 16:44)
Tak ešte niečo z bazošu.
Opel Astra 1.4
Škoda Fabia 1.4
-
vladenko007
VIP
Ten Seat je pekný uvidím ako budem mať čas chcel som uprednostniť najprv Košice do 5-10 Km okolie.
Ak nebude nič pôjdem ďalej. Ako povedal Ratzi Punto nie
teraz mám núdzovo Punto 1,1 a je to extrém.
Ešte že som nenáročný na auto. Kľudne zvládnem aj Fabiu bez posilovača (mal som možnosť jazdiť minulý rok asi 3-4 mesiace na Škoda Fabia 1,4 v základnej výbave a bez posilovača a bolo to v pohode)
Rozhodol som sa investovať len 2000. Keď som bol ženatý bolo to o niečom inom. Rodina 2 deti ale teraz keď som už 5 rok šťastne rozvedený potrebujem sa len presúvať po meste z miesta na miesto prípadne nákup alebo cesta za detmi na druhý koniec Slovenska. Peniaze by boli aj viac ale musia isť bohužiaľ iným smerom. 
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2014, 16:56)
Noobsz DJ tá Fábia mi podla do oka tiež.
Aj tú asi pôjdem pozrieť. Páči sa mi aj Farba.
Ak nebude nič pôjdem ďalej. Ako povedal Ratzi Punto nie
Ešte že som nenáročný na auto. Kľudne zvládnem aj Fabiu bez posilovača (mal som možnosť jazdiť minulý rok asi 3-4 mesiace na Škoda Fabia 1,4 v základnej výbave a bez posilovača a bolo to v pohode)
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2014, 16:56)
Noobsz DJ tá Fábia mi podla do oka tiež.
Aj tú asi pôjdem pozrieť. Páči sa mi aj Farba.
Ty si ako môj švagor
Chodí, pozerá, vyberá od Golfa, cez Stilo, 307-čku po Scénica a nakoniec aj tak kúpi Fabiu 
Všetko menované by mu však bolo lepšie, lebo nie sú ani chudí, ani deti už menšie nebudú... Chceš tam voziť 1-2 ľudí navyše. Trebárs aj keď ti na výkone nezáleží tak na priestore by mohlo. A keď ti nechýba posilovač, tak to si kúp už rovno Dáčku a urobíš lepšie.
Všetko menované by mu však bolo lepšie, lebo nie sú ani chudí, ani deti už menšie nebudú... Chceš tam voziť 1-2 ľudí navyše. Trebárs aj keď ti na výkone nezáleží tak na priestore by mohlo. A keď ti nechýba posilovač, tak to si kúp už rovno Dáčku a urobíš lepšie.
-
vladenko007
VIP
Celkom takto nieje pravda. Mal som 3 Peugeoty, z toho jeden čisto nový mal som aj Pasata,Fiat,Škodovku a iné a nie je pravda že aj tak kúpim Fábiu. Ten Renault sa mi hodne páči a aj to Toledo je fajn. Keby som mohol investovať viac tak nie je o čom. Vozenie ešte dvoch ľudí som ale písal len asi 30 percent a vravel som že teraz mám Punto a dokonca 3 dverové a žijem a vozím ich. Ja nie som náročný a preto som potreboval od vás nejakú radu. Kedže celkovo sa v autách až tak moc nevyznám. Ja do auta nemôžem dať viac ako 2000 nie nechcem. 
Zdravim, chcel by som sa opýtať na váš názor. Vyhliadol som si auto Audi A6 2.5 tdi, 114kw, automat, r/v 2002 a nabehane 250 000 km. Zaujíma má ako je na tom tento typ, hlavne poruchovosť a tiež na čo si dať pri prípadnej kúpe pozor.
Vopred vám ďakujem za odpoveď
-
RATZINGER666
Darca
...davaj si hlavne pozor, aby si ho nekupil s hentym motorom....
-
Scorpion90
King
Najhorsi motor, kt. sa montoval do A4.Poker napísal:Zdravim, chcel by som sa opýtať na váš názor. Vyhliadol som si auto Audi A6 2.5 tdi, 114kw, automat, r/v 2002 a nabehane 250 000 km. Zaujíma má ako je na tom tento typ, hlavne poruchovosť a tiež na čo si dať pri prípadnej kúpe pozor.
Vďaka za rady, radšej sa poobzerám po inom motore, škoda, že tých 1.9 je tak málo
Toto by tiez stalo za pozretie.vladenko007 napísal:Celkom takto nieje pravda. Mal som 3 Peugeoty, z toho jeden čisto nový mal som aj Pasata,Fiat,Škodovku a iné a nie je pravda že aj tak kúpim Fábiu. Ten Renault sa mi hodne páči a aj to Toledo je fajn. Keby som mohol investovať viac tak nie je o čom. Vozenie ešte dvoch ľudí som ale písal len asi 30 percent a vravel som že teraz mám Punto a dokonca 3 dverové a žijem a vozím ich. Ja nie som náročný a preto som potreboval od vás nejakú radu. Kedže celkovo sa v autách až tak moc nevyznám. Ja do auta nemôžem dať viac ako 2000 nie nechcem.
Aj s cenou by sa urcite dalo co to spravit.
http://opel-meriva.autobazar.eu/16-enjoy-id5369005.html
-
vladenko007
VIP
Mesto 10,5 je veľa
60 percent chodím sám je to zbytočné veľké pre mňa.
Ale ďakujem za tip. Bolo by to pre mňa zaujimavé keby som bol ešte ženatý.
Na jednom inzeráte ma zaujala táto servisná kniha.
Buď zle vidím, alebo som niečo prehliadol. Je tam nasledujúca kontrola 2017 a stav km 238080 a potom pri dalsej kontrole je stav 148280km
Je to tento inzerát.
http://skoda-fabia.autobazar.eu/14-16v- ... 78363.html
Pozeral som hlavne Fabie 1,4 16V 55kW ktoré sú podľa Autorubík najlepšie.
http://www.autorubik.sk/kupujem-ojazden ... chapter/5/
60 percent chodím sám je to zbytočné veľké pre mňa.
Ale ďakujem za tip. Bolo by to pre mňa zaujimavé keby som bol ešte ženatý.
Na jednom inzeráte ma zaujala táto servisná kniha.
Buď zle vidím, alebo som niečo prehliadol. Je tam nasledujúca kontrola 2017 a stav km 238080 a potom pri dalsej kontrole je stav 148280km
Je to tento inzerát.
http://skoda-fabia.autobazar.eu/14-16v- ... 78363.html
Pozeral som hlavne Fabie 1,4 16V 55kW ktoré sú podľa Autorubík najlepšie.
http://www.autorubik.sk/kupujem-ojazden ... chapter/5/
Mne sa zda ako keby zabudli alebo z nejakeho ineho dovodu nevymenili olej 14.3.2012 a tak ho vymenili 22.3.2012 preto je to tam tak divne. Lebo ked si vsimnes, tak 14.3. nie je zaskrtnuta vymena oleja a 22.3. je zas iba vymena oleja. Ale tak spytaj sa majitela, ked tak. Ze co su to tam za zmätky s tymi poslednymi dvoma zaznamami.
-
94jakub
Guru wannabe
Tá stredná je každých 90000km alebo 5 rokov, tie dve sú ročné/15000km.
Tie spodné kilometre a dátumy sú pre ďalšiu servisnú prehliadku, nie stav tachometra. Odpísané kilometre sú tie vrchné.
Tie spodné kilometre a dátumy sú pre ďalšiu servisnú prehliadku, nie stav tachometra. Odpísané kilometre sú tie vrchné.
-
vladenko007
VIP
Áno máš pravdu jedná sa o remeň a tam je dalšia po 90000km