Re: Facebook
Ja som to minule na pc musel vypnut. Mozno si pamata, kde sa lokalizoval telefon. Alebo co...
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je možné nastavovať viditeľnosť (iba ja, priatelia, všetci...) napríklad fotky na ktorej je človek označený ale per fotka? Lebo v nastaveniach je to ako keby globálne, že kto môže vidieť príspevky na časovej osi. Je teda možné toto nastavenie robiť zvlášť pre každú fotku na ktorej je človek označený?
ďakujem
ďakujem
zdravim, vie mi niekto povedat preco ludi co nemam uz vo friends mam stale v aplikacii facebook v chate ?
a ako ich mozem odtial odstranit bez toho aby som ich musel davat do bloku? dik
a ako ich mozem odtial odstranit bez toho aby som ich musel davat do bloku? dik
kzS^ - Prve co by som vyskusal je odinstalovat aplikaciu a opatovne ju nainstalovat, prip. hladat v nastaveniach nejaku aktualizaciu pre zoznam priatelov, ale neviem ci to existuje. Prip. este vypnut a zapnut chat.
Dreamer - skusal som preinstalovat aplikaciu a aj tak nic nechapem...
kzS^ - Tak neviem, musi to mat niekde ulozene, vyskusaj nejake Android forum, alebo smartforum ak mas iny OS...
dobre uz som to nasiel 
Na bočnej lište kde mám priateľov mám vo vrchnej časti zrejme tých, s ktorými si píšem, a v spodnej mám automaticky vytvorenú skupinu "Ďalší priatelia" s ktorými si veľmi nepíšem. Môžem si nejakým spôsobom preniesť priateľa z vrchnej časti do spodnej? (okrem toho že by som si cez "Pokročilé nastavenia" vypol preňho chat)
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Zdravím 
Chcel by som vás poprosiť o pomoc.
Mám Nokiu Lumiu 625 s Windows Phone 8.
Keď si tam nainštalujem facebook, tak mi to neukazuje aktivitu priatelov, len aktivitu stránok, ktoré mám lajknuté.
Chcem sa opýtať, ako nastaviť, aby mi tam ukazovalo aj aktivitu priatelov.
Ďakujem
Chcel by som vás poprosiť o pomoc.
Mám Nokiu Lumiu 625 s Windows Phone 8.
Keď si tam nainštalujem facebook, tak mi to neukazuje aktivitu priatelov, len aktivitu stránok, ktoré mám lajknuté.
Chcem sa opýtať, ako nastaviť, aby mi tam ukazovalo aj aktivitu priatelov.
Ďakujem
Po update Android verzie zmizla Slovencina?
ano, dnes polhodinu nesiel
http://tech.sme.sk/c/7242459/facebook-m ... ml?ref=trz
inak, paci sa mi v upravenom vzhlade priehladnost menoviek a staticka lista pri scroolovani po mojej casovej osy... (aj ked mozno za to moze len najnovsie F.B. Purtiy
)
http://tech.sme.sk/c/7242459/facebook-m ... ml?ref=trz
inak, paci sa mi v upravenom vzhlade priehladnost menoviek a staticka lista pri scroolovani po mojej casovej osy... (aj ked mozno za to moze len najnovsie F.B. Purtiy
Caute, ako sa da nastavit na FB aby mi to ukazovalo vsetky prispevky od stranok ktore som lajkol? Ak tam vlavo hore ako mam ze News Feed dam ze Most Recent tak to budu vsetky? Alebo som pocul, ze stranky z ktorych chcem vsetky posty mam dat do zaujmoveho zoznamu, je to pravda?
Diky
Diky
Caute, ako sa da nastavit na FB aby mi to ukazovalo vsetky prispevky od stranok ktore som lajkol? Ak tam vlavo hore ako mam ze News Feed dam ze Most Recent tak to budu vsetky? Alebo som pocul, ze stranky z ktorych chcem vsetky posty mam dat do zaujmoveho zoznamu, je to pravda?
Diky
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2014, 19:57)
Diky
Diky
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2014, 19:57)
Diky
Na tej stránke na boku je tlačítko Following musíš to mať zapnuté.
re-design udalosti. niekto ho ma tiez a vie ako vidiet narodeniny?
//prisahal by som, ze vpravo hore este vcera neboli
//prisahal by som, ze vpravo hore este vcera neboli
Ako to spravil?
Pritom viem že mal aj titulku,fotku, a aj na nástenke veci napísané.
Neverím že by všetko mazal.
Klingoka: vsak jasne, ale FB tie prispevky filtruje, pretoze som pozeral na nejake stranky rucne a tam bolo kopu prispevkov a na hlavnej stranke nebol ani jeden. tak sa pytam, ze ked dam Most Recent tak ci to bude ukazovat vsetky alebo treba este nieco spravit 
iikc tak sa cover photo neda skryt, takze musel iba "zrusit" ucet, alebo mu bol zablokovanydasti555 napísal:Ako to spravil?
ostatne by sa dalo vysvetlit tak, ze zablokoval teba
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keby zrušil účet, tak by to písalo že účet bol zrušený. Takže cover a profilovku zrejme zmazal, a ostatný obsah buď zmazal alebo nastavil súkromie nech to nevidí
Aj mne to niekedy robilo, ale odkedy sú tie "updaty" tak sa to nejako opravilo a ukazuje všetko.