Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Prerušili zápas, ale prečo, neviem.
ako znizim detaili uplne na minimum ked mam fullscreena 1600x900 requiments splnam mam i3 mobile 350M (2jadro) a gpu: gt325 1gb vram
a 8gb ram
a 8gb ram
Pises tu tretikrat ale stale netusim co chces 
ako znizim detaili uplne na minimum nie tretikrata proste mam little slow motion abo jak to povedat neni to to prave orechove
najprv sa nauc gramatiku a potom sem napis este raz a mozno ti pomozeme
ja nerozumiem ako niekto nevie precitat vetu bez diakritiky wtf..
este raz: Mam notebook 17" (1600x900) cpu: i3-350M gpu: Nvidia GT 325M (1gbVram) 8gb ram 250gb ssd
otazka: Prečo mam slowmotion niečo ako pod 30fps keď myslim si že requiments splňam
este raz: Mam notebook 17" (1600x900) cpu: i3-350M gpu: Nvidia GT 325M (1gbVram) 8gb ram 250gb ssd
otazka: Prečo mam slowmotion niečo ako pod 30fps keď myslim si že requiments splňam
Ta graficka je dost na nic: http://www.videocardbenchmark.net/gpu.p ... ce+GT+325M
Mozes skusit nahodit najnovsie ovladace, ale vzhladom na vykon karty ti to asi aj tak nepomoze.
Mozes skusit nahodit najnovsie ovladace, ale vzhladom na vykon karty ti to asi aj tak nepomoze.
Epsilon vs HR, epsilon bude nejaky low team? Ako vidim vsetci davaju na HR tak asi to bude 90% vyhra, ci?
Gothar moja predstava bola že upravim nejake veci v command okne ako sa to robi pri 1.6 keď maš low fps
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Epsilon je slabota.
Ale on nemyslel diakritikujapaja napísal:ja nerozumiem ako niekto nevie precitat vetu bez diakritiky wtf..
Ale ani v jedna sestke ti to neupletie z hovna bič...japaja napísal:Gothar moja predstava bola že upravim nejake veci v command okne ako sa to robi pri 1.6 keď maš low fps
1.6 mala "vyhodu" hlavne v lowfps modeloch a v commandoch, ktore su uz pri CS:GO "cheat" (obmedzenie smokepuffs etc..)
Na GOčku tam nemáš čo riešiť, min. rozlíšenie a min. detaily a dúfať, že HW utiahne, prípadne potom ešte skúsiť nejaký gamebooster alebo tak, no v Tvojom prípade bude problém asi grafická lebo 4 (grafické) generácie starý M-kový lowend je asi zázrak že Ti to vôbec ide....
aha
no notebook ma už 5rokov no
rozlišenie mam 1280x720 teraz skusim ešte neake veci a čo tie boostery? pomaha to vobec?
Epsilon menil roster teraz niekedy? Lebo to co tam teraz maju, asi s tym vela neuhraju
To je iste vitazstvo pre HR.
ak nestiha graficka karta tak Ti booster nepomoze.. ale ak je problem ze procesor by vedel este trosku potiahnut, resp. volna pamät RAM tak skus razer gamebooster a uvidis.japaja napísal:ahano notebook ma už 5rokov no
rozlišenie mam 1280x720 teraz skusim ešte neake veci a čo tie boostery? pomaha to vobec?
pozeram ze to musim mať hry z tej ich knižnice no som zvedavy či so steamom to spolupracuje
V zasade nemusis, mozes si neskor pridat exe subory do tej kniznice ale CS:GO Ti tam najde automaticky, to uz mam odskusane.
žiaden efekt 
Ten Epsilon vcera. jaaaj, nasrali ma strasne s tym zdrzovanim fakt, chcel som po dlhsej dobe si kuknut nejaky zapas ale uplne som stratil chut, tak tipek najrpv si odtial zmizne, potom ze ideme si prebrat taktitu, aj tak jasna prehra pre nich zbytocne zdrzovanie mohli hrat aj 4 efekt ziaden