ako to chapat ?
Re: ako to chapat ?
Keď si ženská dokáže užiť aj s kamarátom, tak to už je buď poriadna štetka, alebo nymfomanka. Normálna baba dá od kamaráta ruky preč. A ak si s kamarátom niečo začne, tak zrejme k nemu aj niečo cíti, alebo aj necíti, len nevie, čo chce a tak či tak ho odkopne, keď jej to dôjde.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Problem nie je dlzka stretavania ale genericke vyhybave odpovede/pristup. Ak ma niekto zaujem tak je vo vztahu aktivny uz po 3 tyzdnoch a nedava Ti odpoved typu: "Vazime si vasu ziadnost, ozveme sa ihned ako preberieme jej detaily".aacid napísal: nikde nepisal kolko sa stretavaju, mozno sa poznaju 3 tyzdne, chlapec by chcel moc ale na nu je to prirychlo
a to je nieco co vyriesia 4 tyzdne... Ona si za ne odzije vsetko co maldost ponuka a potom mu porodi styroch statnych slovenskych synov co postavia hrady jak Becko a budu zit stastne az do smrti.aacid napísal: dalej sme sa az teraz dozvedeli ze je medzi nimi 4 roky rozdiel, zatial co ona je na strednej on je uz vo veku VS (alebo pracuje asi), mozno sa dievcatu aj paci ale teraz bude maturovat, posledny rok na strednej, tak si chce uzivat stredoskolsky zivot a nie sa flakat s vysokoskolakom
Je to mozne ale dost nepravdepodobne. A keby si aj pravdu mal preco by nemohol ten rok stretavat ine?aacid napísal:ale to neznamena ze o rok sa to nezmeni a zrazu ho chciet bude
To, ze ho nechce je dost pravdepodobne pravda. To, ze ma ist plakat je Tvoj osobny nazor. Keby sa riadil tym co mu tu hovirme tak si ma zistit ci ho chce alebo nie a ak nie tak neist plakat ale sa spravat ako clovek. Povodne som chcel napisat vzmuzit sa, ze ale to mi prislo ako extremne prehnane slovo pre situaciu, v ktorej je. Vzmuzil sa postreleny chlap, ktory odniesol svojho raneneho kamarata do bezpecia, toto je proste len bezne relatvine kazdodenne rozhodnutie.aacid napísal:proste a jednoducho, je tam tolko premennych o ktorych nic nevieme ale tuto internetovy expert rovno povie "nechce ta, chod plakat domov"...
Nedokážem pochopiť, ako môže niekto riešiť dievča, ktoré evidentne nedisponuje mozgovou kapacitou na poskytnutie jednoznačnej odpovede. Ako už bolo spomenuté, sú len dve odpovede: áno a kopa sračiek, ktoré používajú emocionálne nevyzrelé entity.