Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Neviete nejaké filmy podobné ako Barbar Conan? Niečo fantasy.
Nie ako som písal , zomrela mu žena a on ju raz uvidel v telke u jedného muža/ženy a okolo toho sa skoro točil celý dej že ju chcel nájsť a nájsť dovod prečo ju vidí a na konci videl nejakých duchov v odlahlej továrni . Neviem či náhodou tam neboli 3 duchovia ale neviem akú súvislosť to može mať s názvom filmu ale asi žiadnu.bol to nejaký mysteriózni/horror (nie krvák)/thriller a pár krát to bolo na Jojke.
Nebolo v tom filme aj zariadenie na počúvanie duchov čo zostrojil kamarát toho chlapa? A ak si to ešte pamätám tak na konci ten vdovec zomrel a bolo ho počuť v aute z autorádia.
Ak áno tak zrejme sa to volalo nejak Hlasy ze záhrobí, teda aspoň sa mi to tak marí... Tiež hľadám ten film
///Po veľkom úsilí a hraní sa s vyhladávačom som to predsa našiel (až na 16. strane
)
Hlas smrti
Ak áno tak zrejme sa to volalo nejak Hlasy ze záhrobí, teda aspoň sa mi to tak marí... Tiež hľadám ten film
///Po veľkom úsilí a hraní sa s vyhladávačom som to predsa našiel (až na 16. strane
Hlas smrti
Hľadám film z obdobia 2. svetovej vojny. Išiel približné pred pol rokom v kinách. Tuším aj vyhral nejakého oskara, alebo bol na neho aspoň nominovaný.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Takto napísať o čom asi bol? A na csfd si môžeš pozrieť vojnové filmy z toho časové obdobia, len netreba byť lenivý.
Nemôžem si spomenúť na názov jedného filmu.Hral tam herec z transformers.Bolo to niečo také že on mal na nohe niečo ako čip.nemohol vychádzať z domu preto lebo tá somarinka na nohe začala pípať.Viem že pozeral z ďalekohľadu na susedov a okolie ktoré mohol spatriť.Niektorí zo susedov vraždil a on to chcel dokázať že je vrah.Je to trošku jak horror.
Caute,
nepozna niekto tento film?
pamatam si jednu scenu, ze jeden muz sa potreboval dostat na americku ambasadu (ale zrejme tam nemohol ist len tak), tak nejaka zena ho dala do kufra svojho auta, a isla tam, pri vchode jej (straz) prehladavala auto, a isli sa pozriet aj do kufra, ale naposlednu chvilu si nanho sadla a nieco im povedala, takze na to zabudli a pustili ju tam... a vyzeralo to skor na taky starsi film.
diky
nepozna niekto tento film?
diky
PresnePstros napísal:Nebolo v tom filme aj zariadenie na počúvanie duchov čo zostrojil kamarát toho chlapa? A ak si to ešte pamätám tak na konci ten vdovec zomrel a bolo ho počuť v aute z autorádia.
///Po veľkom úsilí a hraní sa s vyhladávačom som to predsa našiel (až na 16. strane)
Hlas smrti
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2014, 17:25)
ešte som hladal jeden film ale tento som videl len raz. Boli dve sestry a jedna zomrela lenže tá druhá ju videla. Tá čo žila sa dostala do psychiatrie lebo jej zomrela mama a pri tom požiari jej zahynula aj sestra lenže ked po ňu prišiel otec tak ona ju doma videla ale ona bola mrtva. Otec sa dal dokopy s opatrovatelkou a oni si mysleli že to ona zabila ich mamu . Začali kontrolovať všetko čo robí atď. Napokon ju na konci zabili (teda ona) a vtedy jej otec povedal pravdu že to tá čo bola v psychiatrii to ona sposobila požiar v tom dome a zabila si aj mamu a sestru. Nevie niekto názov toho filmu ? Tá mama žila v domčeku hned vedla a ona jej išla pre vodu alebo pre niečo to už si nepametám . Ďakujem
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2014, 17:42)
Ok tak nič našiel som ho na csfd .
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Bol to film nezvaná či ? 
Už mi tu minule poradili, tak sa opäť obraciam,
takže ide o film na štýl sirotčinec, orfanage, alebo niečo také. Neviem či sa ten film tak volá, lebo pri vyhladávaní sa mi ho nepodarilo nájsť. Čo si však spomínam je nejaký ústav alebo liečebňa a v ňej strašia bývalí pacienti, respektíve duchovia detí a je tam taká žena, alebo dievča, už si presne nepamätám a tá s nimi nejako komunikuje, spomínam si tak vlažne na scénu s nejakým širokým sklom ako býva na spoločných sprchách, kde sa na ňu cz to sklo tí duchovia pozerali, potom sa k nim ešte prebúravala cez steny alebo čo, ale to už by som si asi vymýšľal. Dík za každý hint.
takže ide o film na štýl sirotčinec, orfanage, alebo niečo také. Neviem či sa ten film tak volá, lebo pri vyhladávaní sa mi ho nepodarilo nájsť. Čo si však spomínam je nejaký ústav alebo liečebňa a v ňej strašia bývalí pacienti, respektíve duchovia detí a je tam taká žena, alebo dievča, už si presne nepamätám a tá s nimi nejako komunikuje, spomínam si tak vlažne na scénu s nejakým širokým sklom ako býva na spoločných sprchách, kde sa na ňu cz to sklo tí duchovia pozerali, potom sa k nim ešte prebúravala cez steny alebo čo, ale to už by som si asi vymýšľal. Dík za každý hint.
Ako sa volal film v ktorom hral chlapec co bol syn nejakej morskej panny alebo co a v puberte sportoval a konkretne asi plavanie klasicke. A pocas jedneho preteku sa mu objavili mensie plutvy. To je vsetko co o tom filme viem
Vie niekto nazov ?
Tak už nič
skúsil som to vyhladať pod sanatorium a našiel som to
volá sa to Saint Ange (2004) http://www.imdb.com/title/tt0367000/?ref_=fn_al_tt_1
volá sa to Saint Ange (2004) http://www.imdb.com/title/tt0367000/?ref_=fn_al_tt_1
UN2552: Trinasty rok - http://www.csfd.cz/film/132768-trinacty-rok/
Zdravim, hladam nazov serialu / rozpravky, ktora chodila ako vecernicek. Viem, ze na zaciatku vzdy boli tusim 2 bratia, ktori vstavali (spali na peci), zoskocili z nej rovno do siat a topanok. V jednej casti si postavili karu, ktoru pohanali nozne aj rucne. Bolo to tusim "hrane figurkami", cize nie animovane, ale nie som si isty.
Dakujem.
//presne, je to ono, dakujem
Dakujem.
//presne, je to ono, dakujem
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ako sa vola film, taky starsi cesky alebo cesko-slovensky, boli tam nejake decka v byte a vedla vykradali zlodeji susedov byt, bola tam taka velka doga a jeden z tych deciek bol slepy a hral na husle myslim.. dik