GeForce GT 325M 317 bodov v passmarku
Trosku som mrkol na Tvoju graficku co mas v notasi a vypada to ze kamen urazu bude tam je to fakt slabe zelezo na rozumne rozchodenie CS:GO.
Devix napísal:Ten Epsilon vcera. jaaaj, nasrali ma strasne s tym zdrzovanim fakt, chcel som po dlhsej dobe si kuknut nejaky zapas ale uplne som stratil chut, tak tipek najrpv si odtial zmizne, potom ze ideme si prebrat taktitu, aj tak jasna prehra pre nich zbytocne zdrzovanie mohli hrat aj 4 efekt ziaden
Pekne ide
to by som si pozrel... mne to nejde pekne ani na notasi s 4gen. i7, 16gb ram a GT740M 2GB
Inac toto sa stalo minule aj mne, preco vlastne driver automaticky neprepne na vykonnejsiu grafiku ked zapne clovek hru? Ved to je primarny ucel optimusu, ci?
Hegy napísal:Pekne ide
to by som si pozrel... mne to nejde pekne ani na notasi s 4gen. i7, 16gb ram a GT740M 2GB
Inac toto sa stalo minule aj mne, preco vlastne driver automaticky neprepne na vykonnejsiu grafiku ked zapne clovek hru? Ved to je primarny ucel optimusu, ci?
wow tak to je zvlastne. Mam asi taky isty notas akurat ze mam SLI GT750M a ide mi to v poho na medium, mohol by som aj vsetky nastavenia na ultra ale nemam to za potreby kedze potrebujem okolo 125 FPS a toto mi vyhovuje
Wow. Včerajší zápas Na'Vi vs LDLC bolo niečo fantastické pozerať, hlavne Dust2. Veľmi dobrý zápas. Ku koncu som si myslel, že to Na'Vi nedá, ale keď muselo ísť LDLC pri 14-14 do Eco, bolo to už jednoznačné. Nechápem inak, čo spravili ako CT po pistol rounde. To je pre mňa niečo nepochopiteľné. Ak by to kolo nespackali, bolo by tak 16-12. Tak či tak, bolo to zaujímavé pozeranie v noci. Guardian mal nové periférie, KQLY nebol vo forme (na D2, Season bola iná káva). Takéto zápasy by sa mohli opakovať aj častejšie.
Samozrejme ze ked hras na low tak vidis lepsie nemas tam efekty ktore ta rozptyluju dokonca pro hraci hraju na najnizsich rozliseniach (neviem ci je to aj tu ale pri 1.6 to mal takmer kazdy) a najlepsie na Crt monitore. Ale tak to su zase moje skusentosti z 1.6 takze to ignoruj ak to niekto nepotvrdi