Android aplikacie
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android aplikacie
na to predsa nepotrebuješ apku, to dokážeš pozrieť aj v nastaveniach -> dátové prenosy
-
Sarger
Guru wannabe
V tom máš pravdu, ale ja to potrebujem "in real time", ktorá akurát sťahuje a pod. s väčším prehľadom.
-
Sarger
Guru wannabe
Vďaka, takéto niečo som mal na mysli 
Ja hľadám nejaký widget na poznámky. Aby som to mal vycapene na ploche a nezabudal stále na veci ktoré mám urobiť.
Mám pocit, že každý taký poznámkový blok ma nejaký widget.. napr. Evernote (komplexný poznámkový soft), Google Keep (jednoduchšie poznámky), OneNote atď.. a určite aj nejaký build-in poznámkový blok v Tvojom mobile. V Tvojom prípade môžeš použiť aj nejakú todo aplikáciu, ktorá Ťa upozorní na nejaké skutočnosti, tie samozrejme tiež mávajú widgety na pripomenutie. Už je to len o vkuse, čo Ti viac vyhovuje.. (ja osobne používam Business Calendar + Business Tasks a jeho widget)..
Sticky Notes Widget
https://play.google.com/store/apps/deta ... oteswidget
https://play.google.com/store/apps/deta ... oteswidget
-
Sarger
Guru wannabe
ColorNote.. Používam 2 roky a zatiaľ najvyššia spokojnosť.
https://play.google.com/store/apps/deta ... color.note
https://play.google.com/store/apps/deta ... color.note
Vďaka za tipy. Ten sticky notes vyzerá zaujímavo. Jednoduché a transparentné to na ploche vyzerá aj pekne.
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2014, 14:30)
Je nejaká app-ka ktorá mi ukáže najbližšie čerpacie stanice a LPG stanice? Hlavne teda tie LPG stanice.
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2014, 14:30)
Je nejaká app-ka ktorá mi ukáže najbližšie čerpacie stanice a LPG stanice? Hlavne teda tie LPG stanice.
-
guess.whoo
Redeemer
skus natankuj.sk
-
nika147
Expert
Tak ten letový režim veľmi nepomáha, cez noc mi s ním klesne baterka o 15% Keď je telefón plne nabitý, tak menej ale ak mám pod 50% tak za noc sa vybije o 15% alebo viac.nika147 napísal:Tak teda skúsim ten letový režim.
PIN nastavený nemám, mám len zámok telefónu, takže to by problém nebol.
Potom je ale chyba v telefóne/baterke. Na priemernom Android smartfóne so "zdravou"b baterkou klesne baterka o 3-5% pri normálnom zapnutom stave. Pri leteckom režime to bude tak polovica.
nika147.. ideálne by bolo zálohovať si všetky veci z mobilu (kontakty, sms atď) a spraviť obnovenie továrenských nastavení..
nemusí byť chyba len v telefóne/baterke, môže tam mať wakelock
https://play.google.com/store/apps/deta ... ckdetector
https://play.google.com/store/apps/deta ... ckdetector
-
nika147
Expert
Máš pravdu. Na priemernom. 4.3 žerie na SGS3 baterku jak svíň. Priemerne mi vydrží 9 hodín. Musím skúsiť ešte nejakú custom romku a uvidím či pomože.Hensym napísal:Potom je ale chyba v telefóne/baterke. Na priemernom Android smartfóne so "zdravou"b baterkou klesne baterka o 3-5% pri normálnom zapnutom stave. Pri leteckom režime to bude tak polovica.
4.3 na S3 nežerie nijak výrazne baterku. Mne osobne vydrží 24 hodín a to nabíjam ešte večer s rezervou tak 15-20 %, pričom telefón využívam denne pomerne pravidelne, hovory, internet, občas gps. Takže nerieš custom rom, skôr novú baterku.
Ani baterka nemusí byť zlá, ani romka.. ono naozaj treba vyskúšať to obnovenie továrenských nastavení, dosť často to vyrieši problémy. Ak nie, potom inú romku a inú baterku. Ešte by sa zišlo pozrieť v nastaveniach, čo Ti najviac žerie baterku..
Spixy: Áno, zle som sa vyjadril, toto som myslel pod "chyba v telefóne" - môže byť. 
Nika, čo viem ja, tak 4.3 na GS3 je neskutočne nepodarená, vo veľa veciach, neviem či to odvtedy opravili, ale baterku by to nemalo žrať nijak extra. Chyba v ROM-ke nebude, nad 5% by ti to zhltnúť nemalo, v Leteckom už duplom nie. Keď si pozrieš, čo konkrétne ti žerie najviac baterky (buď v samotných nastaveniach, alebo appke, čo niekto dával pár príspevkov dozadu), tak čo zistíš? Prípadne skús Spixy-ho link.
Nika, čo viem ja, tak 4.3 na GS3 je neskutočne nepodarená, vo veľa veciach, neviem či to odvtedy opravili, ale baterku by to nemalo žrať nijak extra. Chyba v ROM-ke nebude, nad 5% by ti to zhltnúť nemalo, v Leteckom už duplom nie. Keď si pozrieš, čo konkrétne ti žerie najviac baterky (buď v samotných nastaveniach, alebo appke, čo niekto dával pár príspevkov dozadu), tak čo zistíš? Prípadne skús Spixy-ho link.
-
nika147
Expert
Tak ja som mobil kúpila s 4.1 to mi mobil vydržal aj 2 dni, potom hneď ak som bola doma som ho updatla na 4.3 a začal žrať oveľa viac.
A najviac mi žerie obrazovka 26%, potom youtube 17%, chrome 13% a Android OS 13% a potom Systém Android 7% potom sú tam 4 veci pod 5%
A obnovenie ide normálne aj keď mám root, nič tým nedobabrem? (mám root len kvôli pár appkám, veľmi v tom prehľad nemám a viem, že pri iOS to obnovenie nieje len tak)
A najviac mi žerie obrazovka 26%, potom youtube 17%, chrome 13% a Android OS 13% a potom Systém Android 7% potom sú tam 4 veci pod 5%
A obnovenie ide normálne aj keď mám root, nič tým nedobabrem? (mám root len kvôli pár appkám, veľmi v tom prehľad nemám a viem, že pri iOS to obnovenie nieje len tak)
Nie, root ti ostane, môžeš kľudne resetovať. 
Iba vytoč toto číslo, a máš: *2767*3855#
(Nezabudni si pred tým zálohovať kontakty (tie čo sú na telefóne, ak sú na SIM alebo zálohované v Google účte, nemusíš), SMS-ky, a podobne. Súbory (hudba, fotky,...) ti ostanú, ale všetky nainštalované aplikácie, hry a nastavenia sa vymažu!
Iba vytoč toto číslo, a máš: *2767*3855#
(Nezabudni si pred tým zálohovať kontakty (tie čo sú na telefóne, ak sú na SIM alebo zálohované v Google účte, nemusíš), SMS-ky, a podobne. Súbory (hudba, fotky,...) ti ostanú, ale všetky nainštalované aplikácie, hry a nastavenia sa vymažu!