Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
zober to Volvo, lebo pren v piatok pojdem ja
ma hodnotu 3500-4000e, uz len kvoli tomu ho zober... za dva roky to predas za tych 2500e bez problemov a vozil si sa zadarmo vo velmi slusnom aute...
-
Arkaz
Addict
No pravdu povedat velmo nad nim uvazujem
aj manzelke sa paci. Pojdem ho zajtra asi obzriet.
Mozem sa opytat naco potrebujes mat vo vybave tempomat pri najazde 100-200km mesacne a trasach do 3km...?
-
Arkaz
Addict
Lebo sem tam vybehnem aj do BA alebo do senca svokrovi a tam uz sa mi tempomat hodi. Pipripade 7km do mesta a aj tam pouzivam tempomat. Jednoducho raz som ho uz mal a velmi sa mi to pacilo v meste tempo na 56 a nestaras sa 
Inak na volvo idem zajtra pozriet tak drzte palce
Inak na volvo idem zajtra pozriet tak drzte palce
-
Runes
Addict
no nebol to uplne jeden citronRATZINGER666 napísal:jj, tie povodne TD boli dobre, tam nebolo ani tolko elektroniky...
...ale tazko stavat skusenosti so znackou na jednom modeli, ktory clovek vlastni...
konkretne CX prestige - XM - Xantia
Ratzi ... len tak ku tomu výberu troch áut čo si dal na predošlú stranu. Ten JAG je z Autosalónu KRŠKA .. to si asi prehliadol. Dosť možné, že to bude niekoľko jaguárov a tigrov pozliepaných dokopy,..alebo jeden bezzubý ... 
Pomaly horšie príbehy kolujú o nich ako na AAA Auto
Pomaly horšie príbehy kolujú o nich ako na AAA Auto
-
RATZINGER666
Darca
Runes: ja som za, poznam ich 
Lubenecko: nepozeral som nic, ani predajcu, ani SPZ, ani VIN, v poslednom case som prihlaseny len z telefonu... to je na kupujucom... pripadne to viem overit na poziadanie, ale az ked pojde o konkretne auto
Lubenecko: nepozeral som nic, ani predajcu, ani SPZ, ani VIN, v poslednom case som prihlaseny len z telefonu... to je na kupujucom... pripadne to viem overit na poziadanie, ale az ked pojde o konkretne auto
Jeden člen z klubu prešiel na Jaguar S-type 3.0 V6 s AT prevodovkou a sám uznal, že tá spotreba je vyššia, ako očakával. A to predtým mal auto s 2.5 V6 motorom a AT prevodovkou, kde dokázal priemernú spotrebu držať pod 10l/100km. Teraz keď sa na tom S-type dostane na 11l/100km, tak je rád. Ja sám som uvažoval o kúpe buď S-type alebo X-type, ale jedine s naftovým motorom. No keď som dva roky dozadu hľadal vhodné auto pre seba, tak nebolo v ponuke nič zaujímavého s naftovým motorom.
Inač tento S-type občas cez víkend vídavam na trase Pernek - Jabloňové. Musím uznať, že aj naživo vyzerá naozaj pekne. Jedinou nevýhodou je to, že je na CZ značkách.
Inač tento S-type občas cez víkend vídavam na trase Pernek - Jabloňové. Musím uznať, že aj naživo vyzerá naozaj pekne. Jedinou nevýhodou je to, že je na CZ značkách.
-
Arkaz
Addict
Tak volvo sa nekona ma odpaleny hydromenic na prevodovke a nefunckne ABS =)
-
guess.whoo
Redeemer
akosi zabudol poznamenat v inzerate 
detialy more tu ber gadžo dam ti k tomu plechovku koly 
-
RATZINGER666
Darca
skoda
usetril si mi cestu 
-
Arkaz
Addict
To hej. Uz vypadlo z vyberu aj volvo aj civic
vyber sa zuzuje a na inzeratoch uz pomaly takmer nic. Este aj tato 607 sa mi pozdava no tam uz spotreba pod 11 asi nepojde.
http://peugeot-607.autobazar.eu/30-tita ... 53223.html
http://peugeot-607.autobazar.eu/30-tita ... 53223.html
Možno by sa na tom dalo jazdiť aj pod 11l/100km. Ak si nie si istý so spotrebou, tak si pozri stránku http://www.cars-data.com/en/car-brands-cars-logos.html. Sú tam všetky možné údaje o autách, ktoré uvádzajú výrobcovia daných áut. Ja som na zopár autách už pozeral spotreby, a dosť často to vychádzalo tak, že výrobcom udávaná spotreba bola +/- rovnaká, s akou sa na aute bežne jazdilo.
http://www.cars-data.com/en/peugeot-607 ... pecs/36492 toto je konkrétne ten Peugeot, na ktorý si sem pridal inzerát.
http://www.cars-data.com/en/peugeot-607 ... pecs/36492 toto je konkrétne ten Peugeot, na ktorý si sem pridal inzerát.
-
RATZINGER666
Darca
spravis aj menej, hentie motory moc nezrali... ale je to francuz, no...
co sa tyka spotrieb, tak radsej pozerat realne spotreby uzivatelov na spritmonitore... ale zrovna tato veria tam nie je...
co sa tyka spotrieb, tak radsej pozerat realne spotreby uzivatelov na spritmonitore... ale zrovna tato veria tam nie je...
Ramik EC od AAA, ruky prec.
Ahojte,
bol som nezavazne pozret tu xsaru. Chlapik bol zrovna niekde prec cize som sa ani nedostal dovnutra, kazdopadne mi stacilo ju pozret aj zvonka...mala strasne vela "priehlbin" tazko to k niecom pririovnat ale asi akoby do nej niekto hadzal rybarske olovka
, skrabance atd...to by som este nejak prekusol...len lava predna strana trosku nelicoval naraznik a svetlo... ked som tam nasledne zhupol tlmic vydavalo to krasny zvuk jak 60 rocna kanapa mojej babky. Teda predpokladam, ze ci mam dat od tohto auta ruky prec sa ani nemusim pytat...len by ma v teoretickej rovine zaujimalo na kolko by ste odhadovali ze by vysiel takyto repas. Diky
bol som nezavazne pozret tu xsaru. Chlapik bol zrovna niekde prec cize som sa ani nedostal dovnutra, kazdopadne mi stacilo ju pozret aj zvonka...mala strasne vela "priehlbin" tazko to k niecom pririovnat ale asi akoby do nej niekto hadzal rybarske olovka
-
RATZINGER666
Darca
repas coho?
kasli na to a pozri sa po niecom inom
kasli na to a pozri sa po niecom inom
Jasne ze sa pozrem na ine. Tej napravy...teda predpokladam ze to vrzgala naprava, je moznost ze by to bolo daco ine ?
Rozmýšľam nad výmenou svojej Mazdy 2 za niečo výkonnejšie. V poslednej dobe veľa jazdym a to auto je dosť lenivé, a to nehovorím keď sme v aute traja alebo štyria. Rozpočet je ale iba 3000€. Za tu cenu bude asi rozumnejšie ísť do benzínu, nie? Nejaké špeciálne požiadavky nemám, no veci ako klíma či tempomat by boli plusom.
Osobne som pozeral po alfe 147. Čo na naň ho hovoríte z benzínovým motorom 1.6? Interiér toho auta sa mi strašne páči tak preto. No keď viete o č lepšom kľudne si nechám poradiť.
Osobne som pozeral po alfe 147. Čo na naň ho hovoríte z benzínovým motorom 1.6? Interiér toho auta sa mi strašne páči tak preto. No keď viete o č lepšom kľudne si nechám poradiť.