ja som to riesil vzdy horeuvedenô
Zákon o cestnej premávke
Re: Zákon o cestnej premávke
to fakt ide?
Dakujem Ratzi.
No naozaj mi to nestoji za ten cas a poplatok, chcel som ten vypis vidiet len zo zvedavosti. Ak by sa to dalo emailom, tak by som to poslal. To uz ked tak by som radsej skusil cez nejakeho znameho, ako poradil Hegy.
No naozaj mi to nestoji za ten cas a poplatok, chcel som ten vypis vidiet len zo zvedavosti. Ak by sa to dalo emailom, tak by som to poslal. To uz ked tak by som radsej skusil cez nejakeho znameho, ako poradil Hegy.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, v pondelok posielam ziadost o predcasne vratenie VP. "Kostru" ziadosti mam spracovanu. Staci im tam strucne napisat, na co auto potrebujem, ci aj rozpisat, aky skutok sa stal a obsirnejsie napisat, na ake veci VP budem potrebovat?
Hlavne si daj zalezat na tom, aby im to neprislo skor, nez mozes poziadat o predcasne vratenie. Nechcem tu vypisovat hluposti, nepoznam v tomto smere zakon, ale bratovi sa stalo to, ze to poslal tyzden skor a stratil moznost, aby mu ho vratili predcasne ( jednalo sa o rok bez vodicaka a po pol roku mohol ziadat o vratenie). A to do ziadosti uviedol vec, ze pracuje ako vodic z povolania. Pisal to spolu s byvalym policajtom. Mate niekto lepsie info ?
-
Yos
Professional
Ano, na to ma takmer kazdy upozornoval, ze im to nemam posielat skor, ze to instantne zahodia do kosa. Pondelok je uz 2.den po uplynuti pol roka odo dna priestupku.
Vídam jedno auto v okolí, starší Jag. Vzadu vedľa špz má nálepku modro-žltú CD (diplomat?). Diplomatom určite nie je
... je dovolené mať takúto nálepku na aute ?
Nálepku si môžeš dať na auto akú chceš. Či to diplomat je alebo nie je spoznáš podľa ŠPZ. Je v inej farebnej kombinácií ako je bežná ŠPZ (biela s čiernymi znakmi).
Vlastne hej, máš pravdu. To mi vôbec nenapadlo ... už ma len zaujíma, čo vedie ľudí k tomu si to tam lepiť 
To by aj mňa zaujímalo, inak poznám jedného konzula, služobné auto má s diplomatickou značkou, ale súkromné má bežnú SK značku a na ňom má CD..
Lubenečko.. inak možno to auto kúpil od diplomata a zatiaľ nedal dolu nálepku. Veď koľko áut svojho času behalo po Slovensku s našimi SK značkami a s nálepkou CH alebo D vzadu na kapote..
Lubenečko.. inak možno to auto kúpil od diplomata a zatiaľ nedal dolu nálepku. Veď koľko áut svojho času behalo po Slovensku s našimi SK značkami a s nálepkou CH alebo D vzadu na kapote..
Ťažko povedať, prečo si niekto tú nálepku na auto dá. Pokiaľ sa jedná o pubertiaka, tak bude pravdepodobne tak blbý, že si myslí aký je z neho veľký šéf. Alebo bude chcieť zapôsobiť na nejakú babu, že má auto od diplomata/po diplomatovi. Kto vie, čo sa v skutočnosti takým osobám v hlave deje. Ja osobne som sa s tým ale ešte nestretol, aby mal niekto na svojom aute tú nálepku CD. Teda pokiaľ nerátam autá, čo mali ŠPZ s modrým podkladom a žltými znakmi.
Aj "polícia" ?Noobsz DJ napísal:Nálepku si môžeš dať na auto akú chceš. .
Aj takú nálepku som videl na jednej Felde. Ale či sa s tým autom jazdilo aj v premávke, tak to neviem. Bola len vyfotená na fotkách. A keď tak nad tým rozmýšľam, tak si ju dať môžeš. Keď stretneš policajta, ktorý sa ti bude vyhrážať pokutou alebo odobratím TP či ŠPZ, tak ju jednoducho strhneš a bude vybavené.
nálepku podľa mňa áno.. iné je to už s majákmi, tie sú zakázané na "obyčajných" autách.
-
RATZINGER666
Darca
denny: jednoznacne nie... urcite nemozes mat nalepky policia, farebne polepy policie a ani nic, co by ich pripominalo...
Tak ja zase poznam fobiu, ktora sa pouziva na obecne ucely v jednej dedine. Pouzivala sa ako policajne auto, potom ju rejme zdedila alebo odkupila dana obec, strhli iba napis policia a tie zelene reflexne prvky tam nechali. Pokial sa nemylim, tak taketo veci tam mozu byt, nesmie tam byt napis policia, vojenska policia, colna... atd.RATZINGER666 napísal:denny: jednoznacne nie... urcite nemozes mat nalepky policia, farebne polepy policie a ani nic, co by ich pripominalo...
Len by ma zaujimalo keby napr. len strhli dlzen z "I" a nebola by "POLÍCIA" ale len "POLICIA" ci by sa to "pocitalo. Alebo to zmenit na "POLÚCIA".
-
RATZINGER666
Darca
ako hovorim - nesmie tam byt nic, co by si mohol clovek zamenit so skutocnym oznacenim...
ratzinger - tak potom beriem späť, nevedel som to
preto som napísal "podľa mňa"
vďaka za objasnenie
Súhlasím, u nás v meste behá nejaké auto, čo má pruhy ako policajné, len iný nápis (reklama nejakej poisťovne alebo čo). Vždy si myslím, že je policajné. Čudujem sa, že ešte má techničák.
-
mato951
Star
Zdravím vás, v pondelok idem prihlasovať auto a chcel by som kockatú ŠPZ. Čo k tomu všetko treba? NIeaká žiadosť? Nemám s tým vôbec skúsenosti.
dajte si pozor na firmu, ktorá ponúka ochranu pred pokutami - pokutamstop.sk , pokuty24.sk
nedvíhajú telefóny, neodpovedajú na maily, zhrabli prachy a dovi dopi, také slovenské
nedvíhajú telefóny, neodpovedajú na maily, zhrabli prachy a dovi dopi, také slovenské