Paypal, platby cez paypal

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
nika147
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Paypal, platby cez paypal

Príspevok od používateľa nika147 »

Neviem. Ako to zistím? Účet mám ale vo VÚB.
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Kamarat mal presne tento problem, lebo mal limit na nakupy cez internet 0€. Ma tusim SLSP alebo Tatra banku. Na pobocke mu navysili limit a odvtedy mu to ide. Ma kartu VISA electron.
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Len nechápem prečo mi to doteraz šlo a zrazu už nie. Písala som mail banke a tam mi povedali že si musím kartu telefonicky overiť či čo. -_- Skúsim tam zavolať čo mi povedia.
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Mozno banka zavadzala nejake zmeny, to uz tazko povedat. Spominany kamarat mal tento problem, ked si registroval paypal a snazil sa overit kartu.
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak ja som kartu overenú nemala, keďže na paypal žiadne peniaze nedostávam a platiť sa dá aj bez overenia, tak sa mi s tým nechcelo babrať

EDIT: Prišla som na to, že banka na účte necháva minimálny zostatok a používať môžem o nejakých 10€ menej ako mám na účte, tak mi tam pár centov chýbalo -_-
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ahojte, nie je tu náhodou nejaký overený Hojko užívateľ, ktorý by mi bol ochotný poslať 125€ do TatraBanky? (Ale aby mal účet v TB, aby to prebehlo hneď). Ja peniaze okamžite posielam naspäť, ale zo Sporiteľne, takže budú pripísané zajtra.

Dôvod, potrebujem spraviť objednávku, a kvôli vlastne hlúposti bola 4x neúspešná, a tak musím na ďalšiu čakať 24 hodín, alebo to zaplatiť inou kartou (v mojom prípade by som to rád zaplatil kartou z TB). Poslal by som si ich rovno zo svojho účtu v SLSP, ale ako hovorím, to bude až zajtra, a to rovno môžem počkať.

Ak sa niekto ešte dnes nájde, budem rád. :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Hľadám tiež nejakého overeného užívateľa čo by mi bol ochotný poslať 40€ na môj PAYAPAL účet.
Peniaze môžem poslať buď zo SLSP alebo máme doma ešte VÚB - na ľubovoľný slovenský bankový účet. Pridám na pivo :D
Ďakujem
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Zdravím ako potvrdim svoju kartu na paypale ? Mal mi prísť nejaký 4 miestný kód, ale nič nedošlo...

A ešte poprosím ako mám poslať peniaze zo svojho účtu na paypal ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

urcite si si precital kam ti ma ten kod prist, ze ano
presne tam bude :)

http://lmgtfy.com/?q=poslat+peniaze+na+paypal
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Prečítať som si prečítal, ale moc anglicky neviem, takže som tomu nepochopil...

a ten link pmohol vďaka K+ :D (aj keď to aké ťažké nebolo, ale nechelo sa mi to googliť )
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pokial viem, tak existuje aj ceske rozhranie paypalu
alebo pouzi google translator
pripadne sem daj tu jednu vetu a my ti ju prelozime
32jojo32

Príspevok od používateľa 32jojo32 »

Ahojte. Chcel by som sa opýtať. Má niekto s vás bussines konto na PayPale? Aké sú tam polatky?

Ďakujem za pomoc. :)
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

ako sa posielaju peniaze z paypal na paypal bez toho aby som platil ten poplatok? teda neplatim za ziadny tovar iba posielam kamosovi. treba to dat ako gift? vdaka
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Pri posielani mas tusim moznost platbu za tovar/sluzbu alebo platbu rodine/kamaratom. Prve menovane je zadarmo, neviem ako si to dokazu overit, ze to je za sluzbu/tovar.
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Overovať si to nemusia, poplatok strhnú rovno prijímateľovi (obchodníkovi). Pri druhom type platby (to family or friends), ak posielaš peniaze z Paypal Balance alebo z bankového účtu, tak neplatíš poplatok. Ak posielaš peniaze z platobnej karty, platí sa poplatok podľa výšky posielanej sumy, môžeš si vybrať či ho zaplatíš ty alebo príjemca.
Gryzlov
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Gryzlov »

Ahoj, mal by som prosbu, kedysi dávno sa mi tu na fóre už niečo podobného podarilo. Oslovil som najprv niekoho kto mi tu pripadal najskúsenejší. Jednoducho, potreboval by som aby mi niekto kúpil cez kredit kartu z bohemie, paypal..etc, steam kľuč k arme 3, stojí to 25 eur. Ja som čakal že zľava príde aj na steam, no nestalo sa. Tá zľava je iba cez víkend. A teraz, ja nemám účet v banke takže to nemám ako zaplatiť, mám jedine paysafe kartu v hodnote 25 eur. Pokojne by som tu kartu niekomu dal. Dá sa s ňou na steame a podobných stránkach platiť rovnako ako kreditkov . Pokojne by som ti tu paysafe kartu dal aj prvý, môžeš si na ňu hodiť heslo, aby som sa k nej už nedostal. No chcel by som samozrejme aby si mi kúpil tu Armu 3 a dal ten steam key, stojí to rovnako. Ja si to už hodím na steam.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Uz tyzden dozadu som zacal sledovat aky je rozdiel medzi konverziou paypalu a priamo karty. Odporucam vsetkym nastavit si pri platbe konverziu voci banke/karte. Napriklad teraz pri platbe 270$ sa mi stalo, ze paypal chcel stiahnut 219eur a ked som dal kartou konverziu, tak mi stiahlo dakych 210eur. Dost rozdiel :)
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

jasne okrem toho ze ebay/paypal zarobi na tom ze predajcovi zoberie za predaj na ebay 8-12% , zoberie mu aj za platbu na paypal dalsich 4-7% tak este zarobi aj na kupujucom ak neplati v mene predavajuceho , su to sice centove rodiely (tiez to je asi 7-12centov) ale pri tych vacsich platbach to clovek pociti
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Kde sa nastavuje ta konverzia? Dik
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Slo by to aj naopak? Budem potrebovat previest peniaze na paypal ucet, ale ziadny nemam, takze slo by previest peniaze na paypal ucet niekoho ineho a on by mi nasledne poslal peniaze na moj bankovy ucet. Su nejake poplatky?

Rozmyslal som aj o tom, ze by som si zalozil vlastny paypal ucet, kedze budem potrebovat obcas tam poslat peniaze, ale nebude to casto ani vysoke sumy, takze neviem ci sa mi to oplati, su nejake poplatky na zalozenie, vedenie, prevody?
Napísať odpoveď