Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
To bolo fakt ze "ez skin ez life", ved iba 12% bolo na nich stavene 
Tak nie je vsetko iba o stavkovani. Ja CS hravam/pozeram kvoli tomu, ze ma to bavi a nie kvoli skinom 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Chlapi, ktorý je váš najobľúbenejší/najmenej obľúbený team? Ja osobne mám rád Na'Vi pre štýl hry a Copenhagen Wolves pre ich surovosť a zaujímavé taktiky. Najviac nemám v obľube Hellraisers pre ich fatálne chyby a ESG! pre ich hlúposti a detinskosť.
Aj u mna Na'Vi patri medzi oblubene, ale ze by som nejake teamy az nenavidel tak to asi nie.
ja mam najradsej NiP, Na'Vi, a Copenhagen Wolves. V poslednej dobe sa mi paci aj LDLC. Nemam moc rad Complexity Gaming 
Dneska som dal high bet na LDLC vs berserk, tak snad ma neporazi potom
Dneska som dal high bet na LDLC vs berserk, tak snad ma neporazi potom
Da sa niekde kuknut ze ci som mal posledne vyhru alebo prehru? Lebo dnes som hral jednu hru a asi 15 sekund predtym nez sme mali vyhrat mi proste padol net, zakon schvalnosti, strasne ma to nasralo a teraz neviem ci sa mi ta vyhra pocita alebo nie, o co viac ma sere ze som to zahral najlepsie a tahal som to, ak z toho nemam nic tak to fajnovo....
EDIT: http://cdn.imghack.se/images/adcaea540d ... 8714fd.png toto je informacia jak hovado
EDIT: http://cdn.imghack.se/images/adcaea540d ... 8714fd.png toto je informacia jak hovado
Devix, hore v menu klikni na WATCH a potom Your Matches. Tam uvidíš posledných 8 zápasov, ktoré si odohral.
-
Thommas
Addict
V CoL je fantastický Hiko, jeho streamy aj zvyknem pozerať. Ak má správny moment, je lepší ako KennyS alebo Get_Right.Slayter napísal:Nemam moc rad Complexity Gaming
-
Nadeo
Guru wannabe
Hiko je fajn, ale viac mi sedi n0thing. Ten mava tiez obcas riadne momenty, napr. 
n0thing ma uplne smiesny hlas 
-
Thommas
Addict
Včera fantastický zápas Titan (16) vs NiP (14) na Nuke. Oplatilo sa pozerať.
Oplatilo sa stavit na NiP
:D:D
-
Thommas
Addict
Perfektná hra od Na'Vi, veľmi pekne zahraté. Gratulujem im.
Padli aj vam servery teraz
-
Thommas
Addict
Best NA team (IBP) 16:10 Best EU team (NiP)
radosť pozerať
// Aby som nezabudol, našiel som návod ako premenovať C4 bombu, len je v maďarskom jazyku. Ak by ste chceli, viem vám to preložiť a hodiť sem.
radosť pozerať
Nevedel by mi niekto povedat ako to skoncilo Titan vs mouz? viem ze titan vyhral ale stav kol neviem
Preklad by bol fajn moze byt celkom sranda premenovat si bombu
Preklad by bol fajn moze byt celkom sranda premenovat si bombu
-
Thommas
Addict
AKO PREMENOVAŤ BOMBU V CS:GO
1. Pohľadaj, kde máš nainštalovaný Steam.
2. Vyhľadaj Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\scripts\items
3. Vyhľadaj items_game súbor.
4. Otvor items_game v textovom editore (Notepad).
5. Hľadaj slovo C4, kým sa nedostaneš sem: 6. Prepíš v riadku "item_slot" "c4" slovo "c4" na "melee", ulož a nechaj otvorený textový editor.
7. Spustíš hru, pôjdeš do inventára necháš NEodfajknuté "Hide default items", pôjdeš na nože a tam máš bombu.
7.1. NEVSTÚPIŠ NA ŽIADEN SERVER (7 dní ban!!!!)!
8. Ak nemáš Name tag, kúpiš, a premenuješ bombu ako hocijakú inú zbraň.
9. Po úspešnom premenovaní budeš mať 2 bomby v inventári. Originálnu a a s prepísaným menom. Tú s prepísaným menom dáš použiť (ako keď meníš skin).
10. Opustíš hru (zavrieš ju) a ešte stále NEVSTÚPIŠ NA ŽIADEN SERVER (7 dní ban!!!!)!
11. !! Čo sme v 6. bode prepísali (c4 na melee) teraz prepíšeme naspäť (melee na c4), uložíme a zavrieme textový súbor.!!
12. EPIC WIN.
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2014, 11:49)
Koľko ľudí tu inak stávkuje na zápasy? Mohli by sme si dať rady a nápady.
LC vs Epsilon
1. Pohľadaj, kde máš nainštalovaný Steam.
2. Vyhľadaj Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\scripts\items
3. Vyhľadaj items_game súbor.
4. Otvor items_game v textovom editore (Notepad).
5. Hľadaj slovo C4, kým sa nedostaneš sem: 6. Prepíš v riadku "item_slot" "c4" slovo "c4" na "melee", ulož a nechaj otvorený textový editor.
7. Spustíš hru, pôjdeš do inventára necháš NEodfajknuté "Hide default items", pôjdeš na nože a tam máš bombu.
7.1. NEVSTÚPIŠ NA ŽIADEN SERVER (7 dní ban!!!!)!
8. Ak nemáš Name tag, kúpiš, a premenuješ bombu ako hocijakú inú zbraň.
9. Po úspešnom premenovaní budeš mať 2 bomby v inventári. Originálnu a a s prepísaným menom. Tú s prepísaným menom dáš použiť (ako keď meníš skin).
10. Opustíš hru (zavrieš ju) a ešte stále NEVSTÚPIŠ NA ŽIADEN SERVER (7 dní ban!!!!)!
11. !! Čo sme v 6. bode prepísali (c4 na melee) teraz prepíšeme naspäť (melee na c4), uložíme a zavrieme textový súbor.!!
12. EPIC WIN.
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2014, 11:49)
Koľko ľudí tu inak stávkuje na zápasy? Mohli by sme si dať rady a nápady.
LC vs Epsilon
-
*****HERO*****
Guru wannabe
aky ma zmysel prepisat nazov?
a hlavne preco by som za to mal dostat ban, ked je to v normalnom editovatelnom textaku co si moze prepisat kazdy
?
a hlavne preco by som za to mal dostat ban, ked je to v normalnom editovatelnom textaku co si moze prepisat kazdy
-
Thommas
Addict
Ak vojdeš do hry, že bomba je nastavené na melee, dostaneš ban. Od čias CSS, kedy sa dalo jedna radosť meniť mapy a všetko okolo toho, na to už Valve dáva pozor. Ak sa pripojíš na server s niečím, čo nie je v základnom stave (mapa, zbraň) tak dostaneš 7 dňový ban.
//NiP vs Dignitas
//NiP vs Dignitas