Policajna "brutalita"
Re: Policajna "brutalita"
kedze si osobne zainteresovany, je asi zbytocne dalej pokracovat v diskusii. Pravdu by si nepriznal, aj keby ti mavala priamo do tvare
ale nevycitam ti to. blizsia kosela ako kabat.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
stale sa ta ale pytam, co vies o praci policajta? kritizovat problem nemas, brat si ich do ust tiez nemas problem, ale nevies co vsetko stoji za tou pracou. nechapem teda, ako sa vobec k tomu mozes vyjadrovat. drzis sa vsetkeho co dava markiza v spravach? potom mi je ta luto
-
Andi_Cibula
Addict
O mojom zmýšľaní nebola reč - ja som sa pýtal prečo.
-
guess.whoo
Redeemer
lebo je to praca? preco ty robis co robis? vacsinu ludi je rado ze robotu ma a nie este pytat sa blbe otazky ze preco. ci si myslis, ze vsetkych cca 25k policajtov slo robit tu pracu aby mohli niekoho vyklepat obuskom alebo aby riskovalo kazdy den ze ich nejaky fetak zakole nozom?
-
Andi_Cibula
Addict
No, totiž, poznám priamo osobne niekoľko ľudí, ktorí tú prácu išli robiť skutočne preto, lebo "chcem mať dôchodok", "som neschopný, tak aspon budem buzerovať", "baví ma obchodovať s drogami, preto idem na protidrogové aby som k ním mal lepší prístup", "cítim sa nedocenený, "neviem nič, tak aspoň budem tu".
To že policajta ide častokrát robiť zmrd je nezvratný fakt.
Ale kontrastne s týmto som v poslednom čase viackrát navštívil políciu kvôli istej veci a stretol som sa výhradne s ústretovým a serióznym, ba až nápomocným jednaním.
A ďalej ak sa pýtaš, či si myslím, že polícia by nemala existovať - moja odpoveď je - že ja osobne ju nepotrebujem. Proti zločinu sa viem ubrániť aj sám, akurát niektoré metódy obrany sú nanešťastie protizákonné, najmä v porovnaní s napr. USA. Teda budem dúfať, že ich služby nebudem potrebovať - doteraz som nepotreboval.
častokrát = nie vždy, slovo charakterizuje signifikantný počet z celkového.
To že policajta ide častokrát robiť zmrd je nezvratný fakt.
Ale kontrastne s týmto som v poslednom čase viackrát navštívil políciu kvôli istej veci a stretol som sa výhradne s ústretovým a serióznym, ba až nápomocným jednaním.
A ďalej ak sa pýtaš, či si myslím, že polícia by nemala existovať - moja odpoveď je - že ja osobne ju nepotrebujem. Proti zločinu sa viem ubrániť aj sám, akurát niektoré metódy obrany sú nanešťastie protizákonné, najmä v porovnaní s napr. USA. Teda budem dúfať, že ich služby nebudem potrebovať - doteraz som nepotreboval.
častokrát = nie vždy, slovo charakterizuje signifikantný počet z celkového.
-
guess.whoo
Redeemer
a ja ich zas poznam asi 20 co to nesli robit z tych dovodov co si napisal, co je potom smerodajne? skor by si sa mal zamysliet nad tym, akymi ludmi sa obklopujes.
takze ak by ti niekto pocas dovolenky vykradol dom/byt nevadilo by ti to? ci ako by si to riesil? niekto by zrazil na prechode niekoho z tvojej rodiny a usiel, povedal by si si shit happens?
je dobre, ze si ju ty nikdy nepotreboval, ale myslis, ze ju nikto nikdy nepotreboval?
takze ak by ti niekto pocas dovolenky vykradol dom/byt nevadilo by ti to? ci ako by si to riesil? niekto by zrazil na prechode niekoho z tvojej rodiny a usiel, povedal by si si shit happens?
je dobre, ze si ju ty nikdy nepotreboval, ale myslis, ze ju nikto nikdy nepotreboval?
-
Fabo
Hardcore addict
Andi hrubo zanedbavas preventivnu funkciu... Keby nebolo policie ktora je schopna vypatrat hoc len blby ukradnuty telefon... myslis, ze by sa nekradlo telefonov viac? Nehovoriac o zavaznejsich zlocinoch.
Zrazil si niekoho? Nevadi, ujdi, vymen si cislo, nikto ta nikdy nenajde...
Zrazil si niekoho? Nevadi, ujdi, vymen si cislo, nikto ta nikdy nenajde...
-
guess.whoo
Redeemer
vymena cisla taka jednoducha vec
jedine ze by si znova kradol a to tiez nie je vyhra lebo majitel stratu nahlasi..koniec koncov andyho nazory su nazory 7 rocneho dietata, ktore zbrucha povie co si mysli bez toho, aby pomyslel na nasledky alebo suvisiace okolnosti
-
Fabo
Hardcore addict
Keby nebolo policie, kto by kontroloval, ci mas platne znacky? A ci su vobec prave?guess.whoo napísal:vymena cisla taka jednoducha vecjedine ze by si znova kradol a to tiez nie je vyhra lebo majitel stratu nahlasi..
-
guess.whoo
Redeemer
no vsak to, som si myslel, ze pises o realnej situacii
Policajti mi ešte nikdy nerobili problémy, väčšinou boli milí a ústretoví a vždy boli ochotní riešiť problémy. To že sú brutálni na bezmozgových futbalových extrémistov a podobnú háved ma absolútne netrápi, ešte by som ich poslal na protestantov proti potratom, tam by bolo treba vybiť z tých kresťanských hláv naivitu!
Tak isto mam so slovenskymi fizlami len zle skusenosti, poznam ich niekolko taktiez osobne, a viem, ze ide o vymlete a vyholene nackovske hlavky, dost z nich ma kopec sraciek na rovasi, zavyslosti su bezna zalezitost, vo volnom case gemlerstvo...porusovanie zakona kazdodenne, vyuzivanie sily ktoru dostali v svoj prospech...nie v prospech slusneho obcana...zazil som aj to ze par typkov dostalo od fizlov po hube, len pre 'vyzor fetaka' (podotykam bez najdenia akehokolvek dokazu, ba dokazy sa ani nehladali). Tak isto som ja bol okradnuty policajtami o peniaze pri vymyslenom priestupku ktory sa nestal...nasledne sa mi vyhrazali zatknutim a odvezenim na stanicu a podobne. Plus nocne hliadky, ktore sa bezne stretavaju s mafianskymi tvarami v zasitom podniku za mestom...kolko krat som siel okolo v nocnom case, tolko krat tam boli pred krcmou zaparkovane 2 policajne auta a hliadka si srkala nieco z poharov vo vnutri.
Nehovoriac o skusenostiach po privolani policie z dovodu ohrozenia zdravia a zivota, kde hliadka prisla, oznamila ze s tym nic nemozu robit, a sli si dalej svojou cestou. Po tychto skusenostiach sa uz na Slovensku neunuvam ani vytocit to blbe cislo, lebo viem, ze je to zbytocne....kopukrat je to ako len zvacsenie problemu, nic viac.
Nehovoriac o skusenostiach po privolani policie z dovodu ohrozenia zdravia a zivota, kde hliadka prisla, oznamila ze s tym nic nemozu robit, a sli si dalej svojou cestou. Po tychto skusenostiach sa uz na Slovensku neunuvam ani vytocit to blbe cislo, lebo viem, ze je to zbytocne....kopukrat je to ako len zvacsenie problemu, nic viac.
-
guess.whoo
Redeemer
teraz budes vytahovat videa z celeho sveta?
to iste ti mozem robit aj ja ked na policajne auta hadzu tehly len za to, ze pri nich prejdu okolo
Ja má okrem klasických zlých skúseností aj relatívne dobrú skúsenosť, resp. nie vždy musia byť policajti úplní dementi. O to ale nejde - dôležité je, akú globálne zohrávajú úlohu v systéme, ako celok. Baviť sa na úrovni jednotlivcoch nemá zmysel.
Nie vzdy, ale je to skor vynimka potvrdzujuca pravidlo.
myslim si že to je len v amerike niečo takéto
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2014, 23:08)
a myslím si že sú aj trošku zvyknutý na tých ludi
to ako by si ty bol zvyknutý na to že cigoš je cigoš a iný človek si mysli že každý cigoš je iný a sú aj normálny proste globálne sú pre teba cigoši zlý ale pre neho nie
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2014, 23:08)
a myslím si že sú aj trošku zvyknutý na tých ludi
to ako by si ty bol zvyknutý na to že cigoš je cigoš a iný človek si mysli že každý cigoš je iný a sú aj normálny proste globálne sú pre teba cigoši zlý ale pre neho nie
HAPPENING NOW (10.9.14): Another young black man, 18-year old Vonderrick Myers, has been killed by a police officer, miles away from Ferguson. St Louis (STL) is turnt the fuck up right now. They literally ran the police out of the neighborhood, and are currently marching around the city. Details are still emerging, but from eye witness accounts, the young man was shot 16 times after the cop mistook a sandwich for a gun. My heart and soul are with the people of STL tonight. See you on Friday for #FergusonOctober. #staywoke #blacklivesmatter (PT 1)
Follow #shawshooting on Twitter for updates.
Follow the Argus Livestream as events unfold tonight.
Check out Bella Eiko’s UStream.
RIP Vonderrick Myer, the victim of tonight’s police shooting. We fighting for you now too.