Chyba komunikácie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Chyba komunikácie

Príspevok od používateľa Blastbit »

No mne to pripomenulo babu s ktorou som si písal tak este asi 8 mesiacov dozadu a bola to taká pipka.
Ja som jej nieco napísal ona to zle pochopila naco sa ofučala,ja som jej nato napísal ze ma vzrušuje ked sa tak jeduje a potom sa este viac rozčertila :) aj von sme mali ísť, no ale obaja sme boli vyťažený..no postupom času pri tom písaní som zistil že ona nieje to co hladám a to je dokonca manažérka...samozrejme ona mi to musela pripominat a trochu sa zrejme povyšovať nadomnou, ja som sa natom bavil a ked zistila ze to so mnou nic nerobí tak sa viacej snažila ma ponížiť tým :)...az nakoniec som jej napísal ze uz ma to nebaví snou písat a potom strasne doliezala a uz aj normálnejsie písala,..no k stretku nedošlo u mna zaujem opadol a myslím si ze aj v Bushidovom prípade by ten zaujem o hento dievča by tam nemal byť..je to strata času ked sa mu po roku ozve ženská ktorá mu predtým napísala aby jej prestal písať.
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

Rozhovor dlhý a pritom úplne o ničom. Už od začiatku mi bolo jasné, že sa budete len navzájom naťahovať. Ona to ale zvláda lepšie. Ty sa snažíš mať navrch, chceš byť ten dominantný, ale vôbec ti to nejde. Je to také príliš silené. Pôsobí to, akoby si sa o niečo snažil. Stále niečo riešiš a zbytočne to rozpitvávaš. Stále si chcel nejaké vysvetlenie a naozaj si pôsobil, akoby si si stál na kábli.

Tému o šatách a konzervách si mal hneď ukončiť a radšej sa zaujímať o ňu. Namiesto toho si začal riešiť facebook a to, či si ťa chce vyhodiť z friendov. Napíše ti, že si nič nepamätá, že má amnéziu a ty nie aby si sa zaujímal o ňu, teba trápi história konverzácie. Celé zle, ale že úplne. Sa uvoľni pri tom a nerieš blbosti, buď viac vtipný a nie sa hrať na urazeného, teda aspoň tak to na mňa pôsobí občas. Z toho dialógu viem, že keby sme my dvaja viedli takýto rozhovor, tak ťa vypnem už po pár vetách. Tiež ma irituješ. Ale nič v zlom, to len ten rozhovor tak na mňa pôsobí.

Ešte dodám, že takýto rozhovor môžte viesť, keď budete mať čas na seba. Ja neviem, keď budete spolu niekde von a budete mať celý deň na to, aby ste rozoberali všetko možné a nie keď sa stretnete na facebooku len na krátku chvíľu. Ona možno čaká, že ju zabavíš, že budeš vtipný, že sa odreaguje pri tebe a ty to stále zabíjaš.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Veru, mám rovnaký názor ako Pinco.

Bushido, veď ona sa chce len hrať a ty to berieš všetko moc vážne. Hneď začneš vysvetľovať, čo je podľa mňa úplný zabijak hravej komunikácie, pretože tým jej vlastne dávaš najavo, že ona ti nerozumie to, čo jej píšeš alebo hovoríš. Teda neviem ako sa bavíte v reály, no ak takto tak to sa na to vyser, skrátka mám pocit, že ty si typ chlapa, ktorému sedí iná forma doberania sa, možno jemnejšia. Povedzme si pravdu, hentá isto nie je nejaké citlivé dievčatko, dám zato ruku do ohňa. Osobne by som sa vykašlal na doberanie sa a riešenie nejakých situácií, čo sa udiali medzi vami. To je prvá vec, čo by som urobil a ako druhé by som skúsil kecať s ňou takým štýlom, aby mala pocit, že má stále "navrch", že ona vedie rozhovor. Urobil by som to zábavne a účelovo, lebo ak máš dostať jej <>, tak prečo jej nachvíľku nedať pocit dominy? :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Tak možno je to trochu skreslené, lebo konverzácia je ukrátená o smiles, ktoré niektoré vety trochu dofarbia. Ja mám ľudia pocit, že ona akoby sa snažila mať silou mocou navrch, pričom čaká, že pôjdem proti nej, čo ja nerobím, pretože si už viac nepotrebujem nič dokazovať a to je dostáva do vývrtky a hľadá v mojich vetách niečo skryté, čo tam nie je. Som k nej otvorený. Ako baba ma veľmi priťahuje práve tým aká je, ale jasne mi vysvetlila, že nemá záujem o nejaký vzťah so mnou. Keď som sa opýtal, že čo teda znamenali tie bozky, tak zasa len odpovedala štýlom, čo stále niečo riešim :D Tak ja neviem, keď mi niečo neni jasné, tak sa opýtam. Ani napriek všetkému som jej nič nevyčítal, rešpektujem všetko čo chce, alebo nechce. Teraz nehovorím, že skočím tak ako ona zapíska, ale čokoľvek nekorešponduje s tým čo tvrdí ona, tak to znamená, že niečo riešim a ona nechce aby som riešil... Fakt nemáte pocit, že je sama zamotaná v tom, čo vlastne chce? Lebo ja viem čo chce, chcem ju. Ale ona mi najprv povie, že nechce randiť, nechce so mnou vzťah, ale aj napriek tomu mi občas napíše a rieši, či som konzerva, alebo podobné hlúposti.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Strašne sa mi páči odpoveď od Zuzanušky. Ja si myslím to isté čo napísala. Za každú cenu ta dáva dole ako keby si jej zjedol každý deň ranajky. A strašne mi to pripomína ten rozhovor s mojou bývalou. Ja som písal bol zúfalý a ona len stále hovorila aký som arogantný bezcitný a stále ma dávala dole ako handru a zo všetkého som bol na vine len ja
pinco
Darca
Darca

Chyba je v tom, že ty ju chceš. A chceš ju hneď. Najšťastnejší by som si bol, keby to aj ona otvorene priznala. Ale ona sa zrejme nechce viazať, berie ťa len ako zábavku. Ty to berieš príliš vážne a na každé jej slovo chceš vysvetlenie a tým to zabíjaš. Dosť je to cítiť aj z toho rozhovoru, ako sa snažíš na ňu tlačiť. To isté v tom prvom rozhovore v tejto téme. Ona potom prejde do defenzívy a snaží sa ťa odpálkovať. Jej sa to darí, zatiaľ čo ty sa snažíš mať navrch, ale nemáš na to. Pôsobíš ako taká nedočkavá kopa nervov. Byť tebou, tak vzájomnú komunikáciu viac uvoľním a keď vidím, že na nejakú tému sa už nechce baviť, tak to skončiť a rozprávať sa o inom a neanalyzovať toľko.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

pinco: lenže zas bude sa tá baba chcieť dalej baviť ked sa do teraz len hašterili ? Už sa tolko vecí stalo že ... Vždy pri každej konverzácií to dopadlo rovnako
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Pinco: Prvá komunikácia súhlas, tlačil som, ale kde to vidíš v druhej ? Veď ani jej sám od seba nenápíšem, ona mi vypisuje :D
pinco
Darca
Darca

Keď ti aj napíše, tak nerozoberaj, že prečo si konzerva a že prečo si ťa vymazala z FB a blbosti okolo toho. Celý ten rozhovor je taký strojený z tvojej strany, ide z toho dojem, že sa to snažíš strhnúť na rozhovor o vás dvoch a chceš vedieť, ako na tom si, čo sa týka nejakého vzťahu. Nemám pravdu?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie vôbec nemáš pravdu, dokonca som ani neriešil prečo si ma vymazala, lebo mala pravdu, ja som bol ten kto ju vymazal, len som na to zabudol. A nepotrebujem sa ani baviť o nás dvoch, to že sa na to pýtam tu na fóre, je preto, že čakám nejakú objektívnosť, prečo sa ona tak správa. Celé sa to tu zasa začalo točiť okolo mňa. Ale ja som predsa ten, čo si dokáže priznať, že sa mu niekto páči, ale absolútne nič neriešim, nič sa nesnažím naznačiť ani dokázať. Nerozumiem prečo stále hľadáte v mojich vetách niečo, čo tam nie je :D
pinco
Darca
Darca

Možno v tých vetách to nie je, alebo teda ty to tak nemyslíš, ale vyvoláva to taký dojem. A zrejme to vyznieva tak aj jej.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Baba je nafukana pi*a co hlada zamienky ako na teba utocit, to som odhadol uz z prvej konverzacie, druha to iba potvrdila. Vobec by som nepovedal, ze je dospelejsia alebo dokonca vyspelejsia, "zotriet" cloveka, ktory sa zotriet necha je velmi jednoduche. Citom castokrat neporucis (cize pokial k nej nieco citis, tak to bude tazke, ale tuto by som kopol do zadku okamzite (rozumej totalna ignoracia - ta ludi vytoci najviac).
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

V tomto súhlas s t0m4s3, baba je arogantná pipka, ktorú keď pošleš čím skôr do riti, tak spravíš to najlepšie, čo môžeš. Mne keby baba napíše, že ju iritujem bez nejakého závažného dôvodu a hrala by takúto primitívnu nevyspelú kravu, tak automaticky koniec konverzácie a už by som sa ňou nezaoberal. Ak k nej niečo cítiš, tak hladaj nový objekt, to sa rýchlo zneutralizuje a s veľkou pravdepodobnosťou natrafíš na nejakú menej trafenú.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Tiež suhlasim s t0m4s3 z konverzacie je jasne ze je to mega pi*a ci pise ako 16 rocna. Ja by som jej v tej konverzacii prestal odpisovat a vykaslal sa na ňu
Chasseur
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Chasseur »

Takisto súhlasim s chalanmi nadomnou počnúc t0m4s3, ale možno si iná natura ako ja :D no určite buď tou ignoráciou, alebo by som ešte vyskúšal počas konverzácie odpovedať otázkami s veľkou dávkou irónie a výsmechom do pomyselného ksichtu, to by ju malo rozčúliť :D
pinco
Darca
Darca

To je typ ženskej, ktorá by určite neplakala, keby jej prestal písať, alebo nebodaj vynadal. A že píše ako 16 ročná? Kamarát, by ťa zrušila ako žiadosť na byt a radšej by si už s ňou nechcel prísť do kontaktu.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Si len ďalšia hračka v poradí ktorou si pekne zvyšuje EGO, absolútne mi to nepríde ako dospelé a že vyspelé.. kde je vidieť , že je vyspelejšia ? nikde, to si len komplexy lieči tým, že si do Teba udrie, pouráža Ťa a ty sa jej za to div, že neospravedlníš..
Ak Ti najbližšie napíše, ignoruj ju, potom uvidíš čo pekného Ti odpíše a čo sa len ešte o sebe dozvieš :D :D
Nemá to zmysel, ukončila by som to :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zalezi, co od nej chces, ak sa len dostat pod suknu, tak to mozne je
ale viac by som necakal a od takejto zenskej ani nechcel
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

pinco napísal:To je typ ženskej, ktorá by určite neplakala, keby jej prestal písať, alebo nebodaj vynadal. A že píše ako 16 ročná? Kamarát, by ťa zrušila ako žiadosť na byt a radšej by si už s ňou nechcel prísť do kontaktu.
Wtf ? :lol: kde pisem ze chcem aby plakala ? Proste by som s takou pi*ou nevydrzal tak by som jej neodpisoval a mal od nej klud nech si robi ona co chce :D nech aj oslavuje ze ma zrusila ako ziadost na byt hlavne by som ja mal pokoj. Take uz boli :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No co, ziaden vlk na obzore?
Toto mi napíše v sobotu o jednej v noci... Co tým chcela povedať ?
Napísať odpoveď