Prosight - pyramida?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Prosight - pyramida?

Príspevok od používateľa gm4n »

Zlá filozofia, zlý manažment... Ľudia s jedinou vidinou: peniaze... Ak je zlé vedenie, je zlá celá štruktúra.
jonatan69
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jonatan69 »

vie niekto aka je odmena pre uzavretie poistenia/produktu? cca od do... ako sa to potom deli medzi firmou a danym clovekom ktory s tym zacal robit po vsetkych tych skoleniach? kolko mu treba robit aby si zarobil aspon 1000e za mesiac? ako pozeram uctovne uzavierky tak prosight finance si nabrala slusny zisk nieco nad 400k po zdaneni tak ma zaujima ktore su tazne a ktore chovne kone v tomto spolocenstve
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

400k po zdaneni... no neviem, ak je toto cislo za celu SR, tak to moc slusne nie je. To rozdelenie na tazne/chovne kone tiez neviem, ci niekto poskytne, osobne by som to ale videl 94/6.
jonatan69
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jonatan69 »

zalezi ci este maju nejake ine naklady ktore by sa mali odratat z toho zisku po zdaneni... az tak do toho nevidim..ak nie tak by to malo zostat vo vrecku zakladatelov spolocnosti..
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nechce sa mi teraz hladat vyrocnu spravu, ak je to zisk po zdaneni, tak to je uz afaik cisty zisk
silho
Novice
Novice

Príspevok od používateľa silho »

Ahojte. Prečítal som si diskusiu a zaujímal by ma váš názor na jednu firmu, ktorá sa zdá byť tohto charakteru. Ide o http://www.pxa.sk Ďakujem za vaše odpovede. Pekny deň prajem :-)
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Nemaju dokopy nic napisane na svojej stranke uz len to je podozrive :?
jozoo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa jozoo »

V podstate tu je podrobné rozpísanie systému MLM a skúsenosti s týmto systémom: http://www.rozhladna.sk/marketing/klame ... ebe-o-mlm/

človek tam nejaký čas síce vydrží, no sám zistí časom, že v podstate vzhľadom na jeho celú vynaloženú snahu to po čase aj tak nemá žiaden význam.

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2014, 16:14)
v podstate tá firma podniká na základe Franšizing podnikania, ktoré je síce výhodné ako sieťový marketing, no nie je až také v praxi účinné :plus: :minus:
A navyše ponúknu Vám len nejaké dovolenky za nazbierané body, provízne ohodnotenie je len 25% z Vašej celkovej vynaloženej pracovnej snahe, sem-tam nejaká prémia za prehnanú pracovnú silu(t. j. diplomová finančná odmena, mobily, ipady, nootbooky, nejaké dovolenkové zájazdy) a nič viac
ALE POZOR!!!!!!!!!!!, len tí, čo sa vôbec na takú vyššiu pozíciu dostanú :shock:

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2014, 17:27)
hlavné vedenie firmy: http://sk-sk.facebook.com/1645241303736 ... =1&theater
a čo sa týka toho vedenia firmy, tak ako viem, že na seminári sa spomínalo, že súčasní zakladatelia firmy pochádzajú z konkurenčnej firmy, čiže zas ďalší špekulanti a nič viac

čiže konečné zhodnotenie: 1. človek o nič nepríde, t. j. žiadne vyhodené zbytočne peniaze, lebo ak absolvuje základnú akadémiu, tak
mu to časom firma vráti, za tie vynaložené náklady
2. naberie nejaké skúsenosti a prax s ľuďmi, nové veci, ktoré po čase môže využiť aj vo svojom vlastnom biznise, po čase môže bude mať aj mesačne aj 1000€,- a viac vďaka systému MLM(t. j. skupinová produkcia bodov, pasívne príjmy = medziprovízie), ale to len od 3. pozície a vyššie, čiže ešte sa načaká, takže musí v tomto systéme vydržať
3. nevýhoda a to je hlavný problém takého to podnikania, že keď napr. obvolá 20 kontaktov(20 ľudí) tak len 15. mu povedia, že sa s ním chcú stretnúť, ale z toho sa s ním v skutočnosti len cca 10 ľudí stretne, no svätá skutočnosť sa odzrkadlí len na tom, že z tých cca 10 ľudí s ktorými sa človek stretol, len cca 3 - 4 ľudia si dajú podpísať nejaké ponúkané produkty/zmluvy( t. j. sporiaci produkt PROGRESSS, poistenie ACTIVE LIFE, prípadne nejaké poistenia, a sporiace produkty z iných poisťovní ako napr. AEGON)

Čiže to celá pravda o spoločnosti PROSIGHT FINANCE a. s. je, že ak človek vydrží sa dostať až cca na 3. pozíciu a vyššie, tak potom má šancu zarobiť kľudne aj 1500€/mesačne priemerne, ale POZOR!!!, len tí ktorých to najviac baví robiť práve taký druh roboty ako finančný maklér a pod, čiže len ten, kto nevie robiť nič iné len práve takú prácu, čiže má na to silný žalúdok, ale nemyslíte si vy tu všetci, že je to len taká sranda, pretože hlavne toho, koho to reálne nebaví, tak bude ho to stáť silné nervy aby to dokázal, čiže mu to aj dodá silnú motiváciu, aby sa takto mohol presadiť napr. vo svojom odbore, vo svojom vlastnom biznise úspešne sa presadiť, takže je to tak!!!!!!!!!!!!!! 8)

!!!A NIE ŽE SA MI TU BUDE EŠTE NIEKTO Z VÁS POKÚŠAŤ VYVRÁTIŤ TENTO FAKT, LEBO OSOBNE SOM V TEJTO FIRME ROBIL CCA ROK, MÁM REÁLNE S TÝMTO DRUHOM PODNIKANIA SVOJE VLASTNÉ SKÚSENOSTI, TAKŽE PRESNE VIEM O ČOM TO JE, A AKO TO TAM CHODÍ, TAKŽE NECHCEM TU UŽ VIAC POČUT, ABY TU NIEKTO EŠTE NIEČO O TOM HOVORIL, ŽE TO NIE JE PRAVDA, ČO SOM PRÁVE TÝM CHCEL NAZNAČIŤ, PRETOŽE ČASOM ZISTITE, ŽE JE TO PRESNE TAK, AKO SOM POVEDAL!!!

!!!TAKŽE TÝMTO TÚTO TÉMU UZATVÁRAME!!!
Ľubomír Majkri
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Ľubomír Majkri »

jozoo napísal:( t. j. sporiaci produkt PROGRESS, poistenie ACTIVE LIFE, prípadne nejaké poistenia, a sporiace produkty z iných poisťovní ako napr. AEGON)
Už som na to prišiel aj aj, tiež my spomínali, že vraj to je ich vlastný produkt - PROGRESS, ktorý si navrhli/ vymysleli len oni sami, že vraj nikomu nemôžu dať licenciu na taký produkt :lol: :lol:
Takisto aj to ich slávne rizikové životné poistenie ACTIVELIFE samozrejme od AXA
Veď predsa to je vlastný sporiaci produkt od AXA - celosvetového lídra v poistení a sporení, čiže AXA si to navrhol a oni to len sprostredkujú, takže len lákajú ľudí k nim, aby to samotní ľudia silou mocou vnucovali svojmu okoliu, aby mali z toho len provízie, a riaditelia/konatelia firmy medziprovízie, tým pádom im ide len o to, ako v každom systéme MLM, že nalákať ľudí, aby mali z toho medziprovízie/pasívne príjmy vďaka ich spolupracovníkom, čo sú na nižších pozíciách, teda pod nimi.

Ja som absolvoval ich školenia od 3/2014 do 6/2014, ale teraz POZORRR!!!!!!!!!!!!!!!!!
. Rozprával som sa o tom so 70-ročným finančným poradcom, ktorý má 40 - ročnú prax, s daniami a účtovníctvom, aj keď sám tvrdil, že nemá pomaly žiadne skúsenosti s poisteniami, aj keď môj sponzor v tejto veci spomenul len to, že keď si volal do pobočky nejakých finančných poradcov, tak on im začal rozprávať, že v tej zmluve sú poplatky a oni mu popierali, že v tej zmluve nie sú žiadne poplatky.
Tento finančný poradca to síce nepopieral, lebo finančné produkty ako sám naznačil obsahujú veľa poplatkov, čo je logické, ale sami po dvojmesačnom uvažovaní :smt059 sme prišli na to, že:
1. celá firma je jedna veľká špekulácia, lebo ten systém školení, že: základná akadémia, obchodná, nadstavbová, lektorská, manažérska, riaditeľská je v každej jednej konkurenčnej MLM firme, veď uistíte sa sami, ako dôkaz, z týchto linkov:
https://www.partnersgroup.sk/vzdelavanie
http://www.zfpa.sk/vzdelavanie/
http://www.eurobroker.sk/?lg=1&s=3
https://sk-sk.facebook.com/pages/ALL4BI ... 718552752s
http://www.ovb.sk/Kariéra/Vzdelávanie.aspx a ďalších 450 firiem . . .
Ako sami vidíte, že sa to stotožňuje aj s touto našou spomínanou firmou:

http://prosight.sk/vzdelanie

Ale teraz ako to práve v ich vzdelávaní funguje, POZORRR!!!!!
tie všetky školenia, čo som sa ich u nich zúčastnil, som sa divil, že chlapci sú mladý cca 23 - 25 roční, nemajú ani žiadnu dlhoročnú prax v ekonomickej oblasti, nieto ešte, že niektorý nemajú ani vysoké školy s ekonomickým zameraním, čiže nemajú do toho jasno absolútne, a predsa o tom rozprávajú, tvária sa, že práve oni objavili tú svätú pravdu o ich poplatkoch vo zmluvách a iných finančných produktoch, že tie vedomosti, čo Vám dajú na tých papieroch v tých papierových obaloch, čo zároveň premietajú a mladí lektori o tom rozprávajú, tak možno sa sami čudujete, že odkiaľ to všetko vedia, a vlastne akým spôsobom sa k takýmto vedomostiam dostali????????????

A tu je ta skrytá pravda, pozrite si informácie tejto web - stránky https://www.axa.sk/ a pozrite si súčasne aj informácie, ktoré sú uvedené v tých firemných študijných podkladoch!!! Keď si ich porovnáte, tak sami zistíte, že tie informácie sú úplne rovnaké, čiže z toho vyplýva, že vzhľadom na to, že spolupracujú so spoločnosťou AXA a. s. , resp. dopomáhajú sprostredkovať/predávať produkty od tejto spoločnosti, čím AXA bude mať viac zákazníkov, teda lepšie zisky, tak na základe toho im dala AXA súhlas na zverejnenie ich informácií pre širokú verejnosť, aby bolo viac ľudí či už na SR alebo aj iných krajinách kvalitnejšie - presnejšie, resp. podrobnejšie informovaní o detailoch produktov spoločnosti AXA . . .

takže asi už Vám je úplne jasné, že spoločnosť ProSight Finance a. s. vôbec teplú vodu nevynašlo, len informuje ľudí o spoločnosti AXA, čím sa tvária, že akože ich školia s odbornými vedomosťami, pričom odborné vedomosti z toho tvoria asi podľa môjho odhadu len okolo cca 40%, a aj to sú len logické, ktoré sa dajú naučiť aj na VŠ ekonomických, ako tvrdí môj známy, ktorý je ekonomický poradca s 40-ročnou praxou, pretože ako on tvrdí máločo z toho je len nejaký ich vedecký objav, učia síce ľudí ako rozumne investovať a hospodáriť s peniazmi, ale to je asi tak všetko, ostatné už len či už logické alebo od AXA informácie.

takže ak Vás ľudia s takýchto firiem oslovia telefonicky alebo osobne a majú kontakt na Vás väčšinou od nejakého Vášho známeho, tak radšej veľký pozor na nich, tým nechcem povedať, že sú to nejaký podvodníci a pod., lebo aj môj známy to skonštatoval, že robia správnu vec pre Slovensko, pretože aj zvážil, že produkty od AXA sú rozhodne veľmi dobre od silného partnera na trhu, ale čo sa týka tých objavov, poplatky na zmluvách, prípadne aj ak Vás volajú na úvodný seminár kvôli zárobkom(províziám vo firme) a ďalším materiálnym výhodám, tak radšej si to dobre zvážte, ak Vás to nebude baviť, tak radšej tam nechoďte, pretože je to len starý špekulantský trik ako Vás oblbnúť a verte či nie, že dariť sa predávaním týchto fin. produktov sa Vám veľmi nebude,

pretože ľudia hlavne tu na východnom Slovensku sú už veľmi presýtení týmito produktami a hlavne finančnými poradcami a sprostredkovateľmi, jednak je ich už veľmi veľa a máloktorý z nich je fakt odborník - profesionál do toho(t. j. má veľmi veľký a odborne najdetailnejší prehľad), pretože väčšina z nich to robí len kvôli nabaleniu sa na províziách, prípadne aj samotné finančné inštitúcie či už banky alebo poisťovne vymýšľajú čím ďalej tým viac špekulantských vynaliezavostí ako Vás obrať o čo najviac Vašich vlastných peňazí.
Na záver si hlavne prečítajte z linkov články ľudí, ktorý takúto robotu robili a ako v skutočnosti dopadli vďaka tomu, taká je realita:

http://stevosanta.blog.sme.sk/c/101749/ ... adcom.html
http://openiazoch.zoznam.sk/cl/142436/S ... -problemov
http://financie.etrend.sk/osobne-financ ... klame.html
http://hnporadna.hnonline.sk/archiv-168 ... yta-597777
http://100eurdenne.blogspot.sk/2012/01/ ... radca.html
http://www.financnydom.sk/zoznam-financ ... ch-agentov

DÚFAM, ŽE UŽ TO MNOHÍ POCHOPÍTE, AKO TO V SKUTOČNOSTI VYZERÁ.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mnohí z nás veľmi dobre vedia, aká je realita, ale ako vidno napríklad v príspevku nad tebou - stále sa nájdu osoby, ktoré si myslia, že sme všetci nevzdelané ovce a že okrem nich s tým nik iný nemá skúsenosti.

K update - moji rodičia zrušili v jeden deň 3 poistky, ktoré im samozrejme natliachal jeden z takýchto "finančných poradcov", pretože poisťovňa sa neskutočne vykrúcala z vyplatenia poistnej udalosti a nespravila to raz. Poistky sú ZLO, vôbec nie sú vhodné na šporenie a zhodnocovanie kapitálu, sú to sprostosti. Nie je divu, že poisťovne sú bohaté, keďže sa vďaka ich X-stranným zoznamom interných pravidiel a tabuliek iba málokto dostane k peniazom za poistné udalosti...
Ľubomír Majkri
Zablokovaný
Zablokovaný

seth82 napísal:Mnohí z nás veľmi dobre vedia, aká je realita, ale ako vidno napríklad v príspevku nad tebou - stále sa nájdu osoby, ktoré si myslia, že sme všetci nevzdelané ovce a že okrem nich s tým nik iný nemá skúsenosti.

K update - moji rodičia zrušili v jeden deň 3 poistky, ktoré im samozrejme natliachal jeden z takýchto "finančných poradcov", pretože poisťovňa sa neskutočne vykrúcala z vyplatenia poistnej udalosti a nespravila to raz. Poistky sú ZLO, vôbec nie sú vhodné na šporenie a zhodnocovanie kapitálu, sú to sprostosti. Nie je divu, že poisťovne sú bohaté, keďže sa vďaka ich X-stranným zoznamom interných pravidiel a tabuliek iba málokto dostane k peniazom za poistné udalosti...
No počkaj, si myslel, ako tých finančných poradcov práve z tejto firmy Prosight Finance a. s. ???
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Podobných.
Ľubomír Majkri
Zablokovaný
Zablokovaný

Tak ťažko ti poviem, že ako, ale čo sa týka tejto ProSight Finance a. s., tak môj nadriadený tvrdil len toľko k tomu, že vraj je to jediná firma na Slovensku, ktorá ponúka produkty bez poplatkov, že ostatné konkurenčné firmy ponúkajú len zapoplatkované produkty napr. OVB Allianz a pod.
Ale zas musím k tomu povedať toľko, že nič svetového podľa mňa nevynašli, lebo čo sa týka analýzy zmlúv, ako napr. poplatky, výnosy, detaily zmluvy tak aj sám človek by si to vedel zistiť aj bez nich, lebo stačí si poriadne preštudovať zmluvné podmienky zmluvy a potom si človek dokáže sám zhodnotiť, že či je to pre neho výhodné alebo nie, ale jak viem, tak oni najčastejšie núkajú práve produkty od AXA - čiže sporiaci produkt PROGRES, a rizikové kapitálové poistenie ACTIVE LIFE, poprípade aj AEGON, som si všimol, že teraz sú tam 50% zľavy.
A koniec koncov, čo tam nejaký dlhší čas robím, tak zatiaľ mnoho ľudí na stretnutie nepríde, či už nemajú čas alebo podobne, dokonca aj môj známy tvrdil, že na území východnej SR je o tieto služby nejaký malý záujem/odbyt, že to proste nejde, veď keď som si trochu aj prešiel tie kancelárie, tak väčšinou bolo prázdne, alebo boli tam zamestnanci tejto firmy, a klientov veľmi málo, málokedy som si všimol, aby tam bol niekto cudzí(možno, že ľudia sú nejaký slabí, málo cieľavedomí, že tam väčšinou neprídu).

. . . A aj tak neviem, že kto im uzatvorí práve nové zmluvy, keď do starých tam navrážali za tie roky nemálo peňazí, tak zrazu by asi zmluvy veľmi nerušili, lebo poisťovňa by im nič nevyplatila, čiže to, čo tam navrážali, takže žiadna kapitálová hodnota, takže podľa môjho názoru málo kto, si dá u nich uzatvoriť nejaké nové zmluvy, skôr len ten, kto si chce práve založiť nový produkt, napr. len na poistenie.

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2014, 14:10)
Čo si na nich chválim, je to, že oni ako jediná spoločnosť na SR Vám povedia presne do očí, že ktorý produkt, koľko obsahuje poplatkov, a konkrétne akých, takže Vám do detailov rozanalyzujú zmluvu, čo ani jedna spoločnosť na SR, či už poisťovňa alebo sprostredkovateľská spoločnosť Vám to nepovie, pretože všetky majú zapoplatkované produkty, len táto má produkty len s jedným poplatkom, čiže to oni robia!
Snažia sa poukázať aj na to, že v 98% prípadoch sú zmluvy zlé nastavené kvôli poplatkom, tak preto Vaše vložené € do poistnej zmluvy nakoniec aj tak nedostanete, lebo tie poplatky danej poisťovne Vám to zožerú, takže takto sa poisťovňa na Vás nabalí, čiže dostanete na konci poistnej zmluvy len asi 30% z toho, čo ste tam dokopy za tú dobu vložili, takže to je tá poistná suma!!!
takisto aj banky ak máte výnos 6 - 8%, tak z toho 3 - 4% je tá inflácia, 19% zrážková ročná daň, takže tiež je to výhodné len ako elektronická peňaženka, t. j. krátkodobá rezerva, žiadne investovanie na pár rokov, to Vám nič neprinesie!!!
. . . Ale koniec koncov je to aj celkom dobré, lebo ak prídu k Vám domov, alebo prídete vy k nim, tak dajú Vám výpoveď na Vaše poistenie, a navrhnú Vám aby ste mali dva produkty, pretože ak si chcete v bežnej poistke sporiť, tak časom Vám budú uberať aj z Vašich našetrených peňazí, pretože rizikový poplatok sa čoraz viac zvyšuje, tak na konci tam nebudete mať našetrené nič. . .
Oni to vyriešili tak, že jeden produkt ACTIVE LIFE Vám ponúknu len na poistenie, kde si budete platiť len za službu, ktorú využijete len ako na rizikové životné poistenie, bez poplatkov!!
A ten druhý produkt PROGRESS Vám ponúknu čisto len na sporenie, s jedným správcovským poplatkom, kde si budete len sporiť, takže Vám z neho peniaze nebudú ubúdať, čo je ešte lepšie na tom, tak sa Vám tam aj zhodnocujú ročne našetrené peniaze, pretože aspoň sa tak ochrániť proti inflácií 3 - 4% p. a., takže z toho vyplýva, že peniaze sa Vám nebudú ani navyšovať, a nebudú sa Vám ani strácať kvôli inflácií. Pretože oni nejdú so sporením cez poisťovňu, ale idú so sporením, len do správcovskej spoločnosti, preto len ten jeden poplatok. . .
. . . takže to je ich tá múdra firemná filozofia . . . :) :)
Krtko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Krtko »

Dobry den, prihlasila som sa na tuto stranku len preto, aby som reagovala na celu tuto diskusiu.
A sice....

Na uvodny seminar tejto spolocnosti sa chystam o tyzden, a napriek negativnym komentarom som si to vobec nerozmyslela....

Ja totiz naozaj nevidim ňic zle na tom, ak chce par sikovnych ludi naucit rozmyslat efektivne, aby si v oblast vlastnych financii urobili poriadok, a ak na to maju a bavi ich to...sirit tieto myslienky dalej....

Ale kedze vacsina tu baziruje na veku, skusenostiach a vzdelani... Nec sa paci...

Vek: 33r.
Vzdelanie: vysokoskolske, 3stupňove
Prax: 6r. v bankovnictve (v spojitosti s predchadzajucim nadstavbovym studiom bankovnictvom, 2r.este pred vyskou..)

Teda.

Vazeni, zivotne poistky tu stale boli a aj budu, ale skutocne len malokto si precita zmluvu, aby pochopil, ake nezmyselne poplatky si poistovne prilepia s naivnym 0,01 a pod....
Priznam sa, ani ja som si to nikdy dokladnejsie nepozrela....bolo mi to nejak jedno.
Banky? To iste....este horsie.... Osobna skusenost....

Prwtalo mi to byt cele jedno, az ked ma niekto na to upozornil. Prisiel kamarat (Ing., 55r.) a priniesol chlapika z Pro Sight. Na vsetko sme si sadli, pozreli existujuce poistne zmluvy, prepocital....chytili sme sa s manzelom za hlavy....
Chlapi z Pro Sight nas pritom ziadnymi dristami nekrmil, tie veci su napisane cierne na bielom.
Ano, potom nasledovala uvaha co s tym? Nemusim byt predsa ovca, ktora sa necha len oblbnut, aby som nechcela taketo zivotky zrusit, a ňie si ich ponechat do 65ky.
Ano, prisla na rad ponuka urazovka od Axy a zvlast setrenie v inom produkte od Axy.
Ale! A tu je to dolezite ale, na ktore pridete len ak ste dostatocne vzdelani, nezaujati a hlavne nezakompexovani....

Chlapik nas do Axy vobec netlacil. Ukazal nam kopec podobnych produktov od inych spolocnosti, bolo len na mojej dobrej voli si vybrat. Pre moju potrebu vykrytia urazoveho rizika pre seba a svojich blizkych, som ale lepsiu tarifu nenasla. Ak najdem, o rok to zmenim, no a co.... Uz nie som viazana zivotkou....
Chlapik od nas ziadne mimoriadne peniaze investovat neziadal, iba tu istu sumu ktoru sme s manzelom tlacili do zivotiek, nam odporucil rozdelit inac....

Ze neprisli v Pro Sight na teplu vodu? No, dnes uz malokto pride.... A ze na toto si vie kazdy prist sam, ak si precita zmluvy.... Ved hej, a preco to takmer nikto nerobi? Ludia si zmluvy proste necitaju.... Co je potom zle na tom, ak to niekto urobi za nich, navrhne im ine riesenie, a dostane za to proviziu od niekoho uplne ineho ako od Vas?
Ved napriklad zamestnanec za okienkom v Axe, Allianzi, Aegone alebo akejkolvek inej spolocnosti ci banke berie kazdy mesiac plat za de facto to iste.
Preco by za to iste nemal byt formou provizie zaplateny clovek, ktory taky isty biznis len sprostredkuje???

Po dalsie....
Vraj akoze odbornici, co presli smiesnymi skoleniami.... Na takuto pracu predsa nepotrebuje byt dotycny zralokom na financnych trhoch.... Nezabudajte, ze je SPROSTREDKOVATEL....on s VAsimi peniazmi neobchoduje, vie len poradit, ktora spolocnost to robi ako, za akych podmienok a pod.
A to sa da naucit, pokial ma clovek k problamatike financii blizko, a tzv.pali mu to skutocne nie az taky dlhy cas, ako tu je pisane.....ziadne vysoke skoly tu potrebne nie su, iba normalne IQ a vztah k problematike. Naucit sa potom daju veci, aj zlozite v rekordne kratkom case.

Povedzte, co je na tom podvodnicke? Prist, ponuknut moznost.... Ponuknut servis...-a dostat za to zaplatene.
Jasne, mohla by som si to vsetko vypocut a byt taka mudra, ze si vsetko premyslim, povyhladavam, obeham a uzavriem sama v spolocnostiach, ktore uznam za vhodne. Ale sedim vo svojom pribytku, mam cloveka, ktory to urobi za mna (a urobi to aj tak ako mu to poviem) a on z jeho firmy dostane za tento servis pre mna zaplatene. Mna ten clovek nestoji ani cent.
Tak teda ?

Ja sa obavam, ze predchadzajuce prispevky nemaju ziadne opodstanenie, osocuju ludi, ktori nieco robia ako zlodejov, pritom vacsina z nich je platena za Vasu pohodlnost.
Uplne ten isty pripad ako ludia osocuju realitakov. Zli, zli realitaci, ktori predavaju Moj byt.....a... No dobre, daju mi zan ked ho predaju tie peniaze ktore som na zaciatku povedala, ale oni si tam hajzlici prihodili este 2tisicky navyse!!! Mohla som si ich predsa ja prihodit, ja sa stretavat s klientami a pocuvat ich hundra ie, ja som ich mohla presviedcat o kupe, ja som si mohla vybehat kataster a notarov a neviem co vsetko... Mohla som si predsa palit svoj vlastny benzin....
Ale namiesto toho som si sedela doma na zadku, a dostala som na ruku tu sumu, ktoru som na zaciatku aj tak chcela....

Hm????
To len ti hnusni realitaci, nechcu robit na moje pohodlie zadarmo !!!

Takze mili prispievatelia, skor ako zacnete hodnotit, zamyslite sa prosim na d tym, ze vo svete existuje xy spolocnost ako Pro Sight, ktore sprostredkuvaju poistenia, investovanie a pod.za provizie od poistovni a bank, iba Vam oonukaju moznost si vybrat, a to hladanie a porovnavanie na internete a v pobockach robia za Vas.

Hadam si len nemyslite, ze to budu robit zadarmo???

Pekny den.

PS: ja sa na ten uvodny seminar naozaj chystam, pretoze cely projekt otvarania oci sa mi paci. Urcite od nikoho nebudem mamit peniaze ale ked budem moct poradit tak ako bolo mne poradene, pravdepodobne to urobim.
A ak sa nahodou mylim, urcite Vam dam vediet...
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

A ty s takýmto vzdelaním a praxou ešte potrebuješ, aby ťa niekto školil na seminári ?!
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hmm, ProSight predava Axu. Len Axu.
Ale aby sa nepovedalo, ukazali ti aj produkty ine. Cisto nahodou vsetky ktore ti ukazal vysli horsie. Ano.

Hmm, no. Na druhu stranu to ze aj clovek s doktoratom moze byt blby uz beztak vieme, a 6 rokov za prepazkou tiez z nikoho genia nespravi...
Krtko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Krtko »

Fabo napísal:Hmm, ProSight predava Axu. Len Axu.
Ale aby sa nepovedalo, ukazali ti aj produkty ine. Cisto nahodou vsetky ktore ti ukazal vysli horsie. Ano.

Hmm, no. Na druhu stranu to ze aj clovek s doktoratom moze byt blby uz beztak vieme, a 6 rokov za prepazkou tiez z nikoho genia nespravi...
Prepac, ale kde som napisala, ze mi nieco ukazali? Napisala som, ze sme si na to sadli a prebrali to.
Nehnevaj sa, ale odkial sa v Tebe a dalsich berie ta bohorovna istota, ze clovek ktoremu nieco ponuknu cez sprostredkovatela je ovca, ktora to bez rozmyslu prijme?

K urcitym rozhodnutiam, ktore som urobila dom dospela zrelou uvahou. Ako si Ty dospel k svojim vyrokom? Bud si takisto sprostredkovatel, ktory by mohol zotriet dajme tomu Axu a ponuknut nieco ine..(a v tom pripade si tiez '' LEN'' sprostredkovatel, navyse bez schopnosti akceptovat konkurenciu)....alebo....
Si Ty zrovna ten, kto tak dokonale ovlada trh, ze moze svojvolne tvrdit, ze niekto kto ponuka nieco ine je nedostacujuce???

A ohladom poznamok o vzdelani.... Ja na tituloch rozhodne nebazirujem, uviedla som to len na margo stupidnych zmienok o tom, ze vzdelanie je udajne v tomto smerodajne....avsak vzapati som to dalej v kontexte negovala....

Asi zmyslom niektorych prispevkov je len tvrdosijne zastavanie vlastnych neopdstatnenych, a na skusenosti nezalozenych dogiem...

Ale neda mi o tej banke... Nenapisala som, ze som robila za prepazkou.... Pozname sa hadam???:-)
A napriek tomu musim suhlasit aspon v jednom...ze to z nikoho genia neurobi...pretoze som zazila, ako sef zobral pokladnicku zo supermarketu aby robila za prepazkou....kebo sa mu prosto pacila.....

Ver mi, mam v praxi take skusenosti, ze ma moze len malo co a uz vobec nie kto ocarit:-)
Ale sposob ukazania oblbovania poistovni a bank ako to robia v praxi a ponuknutie riesenia bez natlaku sa mi paci.
Kopec ludi to potrebuje. Ja to beriem takto. Ale mozno nie kazdy je ako ja.
Pekny vecer;-)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Poznám kopec ľudí čo si uzavreli poistky a sporenia len preto lebo niekto z ich rodiny to robil.
Považujem to za zbytočnosť. A kopec tých ľudí tie poistky už zrušili z rôznych dôvodov. Najčastejší bol že im finančná situácia už neumožňovala naďalej platiť. Ale takých rodín je strašne veľa.
Pri zrušení poistiek kde bolo aj sporenie sa samozrejme odpočítajú poplatky ktoré boli s tým spojené a v nich sú aj provízie. Takže v konečnom súčte zarobil ten ktorý im poistku uzavrel.
Kludne si to mohli napríklad vkladať na sporiaci účet v banke a mohli mať napríklad po 5 rokoch viac ako by uzatvárali poistku a sporenie.
Ja sa v danej problematike moc nevyznám ale určite nepotrebujem nejaké školenie čo mám robiť z peniazmi. Kam mám investovať a podobne. Veľa ľudí na Slovensku nevie ako prežiť od výplaty k výplate nieto ešte niekam investovať prípadne si sporiť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Krtko: ako vieme, ze to, co pises, je pravda?
Ľubomír Majkri
Zablokovaný
Zablokovaný

Áno, musím sa stotožniť v tomto prípade s touto starou ženskou, čo sa tu nazýva ako krtko, pretože ProSight skutočne pomáha ľuďom sa v praxi financií orientovať!!
A ešte jedno, že od AXA, oni sprostredkujú sporiaci produkt(PROGRESS - program pravidelného investovania) od AXA, pretože ako tvrdil môj sponzor, že vraj ProSight si dalo u AXA navrhnúť svoj vlastný produkt investovania, tak tomu síce neverím, pretože len AXA ako samotná si mohla navrhnúť svoj vlastný produkt investovania - PROGRESS, len čo sa týka práve tohto produktu PROGRESS, tak pravdy je na tom len to, že ProSight podpísalo s AXOU dohodu, že darmo, že AXA tento produkt navrhla, ale len ako jediná sprostredkovateľská spoločnosť ProSight tento produkt na SR ponúka(sprostredkuje zákazníkom). Takže ani AXA samotná nemôže produkt PROGRESS sama sprostredkovať, jedine cez ProSight, žiadný iný sprostredkovať, len ProSight!!!!!! :D
Napísať odpoveď