Co znamena nezavisly odbornik ? Pretoze moja osobna skusnost je, ze ked to povie konspiracny teoretik, tak to znamena, bod dakto naonymny typu (nemoze zverenit meno lebo by ho nasla CIA), alebo clovek co ani nedokoncil zakladnu a montuje sa do veci na urovni kvantovej mechanky a pritom o nich vie prd, alebo nikto kto povie, ze mam pravdu (ze ma pravdu ten teoretik).butthead napísal:k 2jickam - harri, vidis tu sa dostavame do paradoxu, bolo vobec umoznene niekomu sa na to nezavisle pozriet ? vsak tam prislo o zivot tisicky ludi. media to beru ako za hotovu vec a vysetrene mi to prislo podobne rychlo ako sa sirili info o pade lietadla na ukrajine, kde tiez podla mna experti nedostali dostatocny priestor
Vies tam trebalo aj odprata trosky, vyhrabat mrtvych ludi a co najskor ich pochovat.
V podstate si si odpovedal sam, podla mna mae lepsi zdravotny system ako v USA, kde je poistenie dobrovolne a poistovna ta nemusi poistit, pretoze by si ho X ludi neplatilo a staci blby pad nalyziach zo spirralovou zlomeninou, a clovek musi predat dom a zobrat si na operaciu pozicku.butthead napísal:streptokoka a ine zavazne choroby sa tiez daju liecit alternativami (nemienim to rozoberat, kedze je to zbytocne), vsetko sa da ked sa chce. moj nazor na epidemie, ze je to nafuknute a pokladam ho za umelo vytvoreny argument, prave pre ucel toho aby bolo ockovanie povinne (nebudeme sa bavit o tom, ze na niektore choroby je dobrovolne a meni sa to). no margo tohto sa pytam, preco teda ockovanie ako v inych krajinach nemoze byt dobrovolne ? (mozny argument, cigani a tu silne pochybujem ze si deti davaju ockovat, ) alebo preco musim platit zdravotne odvody prave zdravotnym poistovniam ? vzhladom na to ako je system nastaveny, k tomuto ako argument sa casto pouziva spolusolidarnost k ostatnym, co beriem, tak ako pri socialnom zabezpeceni, ked my pracujuci prispievame dochodcom aj na margo toho, ze ja silne pochybujem, ze nejaky dochodok budem mat.
Vypocul som na SV o vitamine C a MMS, a stacilo mi dakujem, uz nikdy viac.butthead napísal:treba si na SV vypocut nejake relacie z archivu (napr. s Dr. Ocenasom, ktory liecil deti v Afrike) a utvorit si nazor podla toho, nie na zaklade presstitutov.
Este k dokazu s tymi antibiotykami, ty by si mal dokazat, nie len to ze ti ich predpisal (to sa da receptom, alevo vykazmi ZP), ale aj to, ze ich predpisal zbytocne a nie len u teba, ale u statisticky nezanedbatelnej skupine ludi.
osobne skusnoti su fajn, ale daju sa nimi riesit len osobne veci, akonahle sa bavime o vede, medicine (verejnom zdravotnictve), tak na ne zabudni, nepocitaju sa ako dokazbutthead napísal:1. osobne skusenosti zo zivota
2. suvislosti