Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa harrison314 »

butthead napísal:k 2jickam - harri, vidis tu sa dostavame do paradoxu, bolo vobec umoznene niekomu sa na to nezavisle pozriet ? vsak tam prislo o zivot tisicky ludi. media to beru ako za hotovu vec a vysetrene mi to prislo podobne rychlo ako sa sirili info o pade lietadla na ukrajine, kde tiez podla mna experti nedostali dostatocny priestor
Co znamena nezavisly odbornik ? Pretoze moja osobna skusnost je, ze ked to povie konspiracny teoretik, tak to znamena, bod dakto naonymny typu (nemoze zverenit meno lebo by ho nasla CIA), alebo clovek co ani nedokoncil zakladnu a montuje sa do veci na urovni kvantovej mechanky a pritom o nich vie prd, alebo nikto kto povie, ze mam pravdu (ze ma pravdu ten teoretik).

Vies tam trebalo aj odprata trosky, vyhrabat mrtvych ludi a co najskor ich pochovat.
butthead napísal:streptokoka a ine zavazne choroby sa tiez daju liecit alternativami (nemienim to rozoberat, kedze je to zbytocne), vsetko sa da ked sa chce. moj nazor na epidemie, ze je to nafuknute a pokladam ho za umelo vytvoreny argument, prave pre ucel toho aby bolo ockovanie povinne (nebudeme sa bavit o tom, ze na niektore choroby je dobrovolne a meni sa to). no margo tohto sa pytam, preco teda ockovanie ako v inych krajinach nemoze byt dobrovolne ? (mozny argument, cigani a tu silne pochybujem ze si deti davaju ockovat, ) alebo preco musim platit zdravotne odvody prave zdravotnym poistovniam ? vzhladom na to ako je system nastaveny, k tomuto ako argument sa casto pouziva spolusolidarnost k ostatnym, co beriem, tak ako pri socialnom zabezpeceni, ked my pracujuci prispievame dochodcom aj na margo toho, ze ja silne pochybujem, ze nejaky dochodok budem mat.
V podstate si si odpovedal sam, podla mna mae lepsi zdravotny system ako v USA, kde je poistenie dobrovolne a poistovna ta nemusi poistit, pretoze by si ho X ludi neplatilo a staci blby pad nalyziach zo spirralovou zlomeninou, a clovek musi predat dom a zobrat si na operaciu pozicku.
butthead napísal:treba si na SV vypocut nejake relacie z archivu (napr. s Dr. Ocenasom, ktory liecil deti v Afrike) a utvorit si nazor podla toho, nie na zaklade presstitutov.
Vypocul som na SV o vitamine C a MMS, a stacilo mi dakujem, uz nikdy viac.

Este k dokazu s tymi antibiotykami, ty by si mal dokazat, nie len to ze ti ich predpisal (to sa da receptom, alevo vykazmi ZP), ale aj to, ze ich predpisal zbytocne a nie len u teba, ale u statisticky nezanedbatelnej skupine ludi.
butthead napísal:1. osobne skusenosti zo zivota
2. suvislosti
osobne skusnoti su fajn, ale daju sa nimi riesit len osobne veci, akonahle sa bavime o vede, medicine (verejnom zdravotnictve), tak na ne zabudni, nepocitaju sa ako dokaz
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

butthead:
1. osobne skusenosti zo zivota
2. suvislosti
Už ti tu na to bolo odpovedané. Len pridám jeden obrázok.
Prílohy
hh.jpg
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

harrison314 napísal: Vypocul som na SV o vitamine C a MMS, a stacilo mi dakujem, uz nikdy viac.
Vies ako by som to charakterizoval - nepaci sa mi tu jeden tvoj prispevok na hojku, uz ziaden iny od teba neprecitam, cize typicka skatulka

ostatne, ok beriem, tvoj nazor
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal: Vies ako by som to charakterizoval - nepaci sa mi tu jeden tvoj prispevok na hojku, uz ziaden iny od teba neprecitam, cize typicka skatulka

ostatne, ok beriem, tvoj nazor
Zrazu je osobna skusenost nanic, co? :D
V skutocnosti to bolo 4-5 relacii, plus nejake clanky od nich (obcas citam aj alternativne zdroje), ale ak modrator prikyvne na to, ze vitamin C lieci vsteko, pretoze potom by farmafirmi prisli o svoj vyskum, tak je to cista demagogia. Ani naznak argumentu alebo dokazu. A ide tu aj o tu hroznu formu, mne to doslova pili usi, to by som radcej pocuval zubarsku vrtacku.
A ani som o nom nepocul nic dobre.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal:ok beardie, sorry, ked mas otazku, pouzivaj (?), k tym vseobecnym lekarom, je zname, ze cim viac maju pacientov, tym viac dostanu zarobene a tu si mozes pozret kalkulacie http://www.vpl.sk/sk/kalkulacie/ cas su peniaze :wink:
ano, kapitacne platby su jednym zo zdrojov financovania v zdravotnictve.
takze prakticky lekar pre deti a dorast, ktory ma rajon s romskymi osadami, by nemusel osetrit jedineho pacienta a je v plnke. nemusel by predpisat ani 1mg ATB. ale aj lekar je clovek. stale si vsak myslim, ze je medzi nimi dost "blielych vran, ktore sa radsej budu schopne pozerat do zrkadla ako vedome ublizovat.

nic to nemeni na fakte, ze teoria anti-vax je scestna. chamtive korporacie by mali sor chciet aby bol clovek fit. aby pre ne mohol bojovat o suroviny, aby pre ne pracoval alebo apson pracoval tak, aby ony mali zisk z jeho dani, kedze ako sa veri, ovladaju vsetky krajiny. korporacie podla dogmy o nich su posledne, ktore by chceli cloveku ublizovat. ved ho potrebuju otrocit. ci vysla novela dogmy? :)

dobrovolne ockovanie. preco su povinne zapnute pasy v aute, alebo lietadle? aby korporacia na bezpecnostne pasy mala vacsiu ryzu?
butthead
Darca
Darca

harrison314 napísal: Zrazu je osobna skusenost nanic, co? :D
V skutocnosti to bolo 4-5 relacii, plus nejake clanky od nich (obcas citam aj alternativne zdroje), ale ak modrator prikyvne na to, ze vitamin C lieci vsteko, pretoze potom by farmafirmi prisli o svoj vyskum, tak je to cista demagogia. Ani naznak argumentu alebo dokazu. A ide tu aj o tu hroznu formu, mne to doslova pili usi, to by som radcej pocuval zubarsku vrtacku.
A ani som o nom nepocul nic dobre.
nerozumiem, akoze by mala byt nanic ?
vitamin c spokojnost, beriem denno denne.
co sa tyka mms, davam si mms kupel 1 do mesiaca, clovek sa uplne inak citi ako ked sa vykupe v mydle.
ked clovek chce, nech si papa lieky z lekarni

jackb: ako mozes porovnavat bezpecnostne pasy s tymto ? predsa nikdy nevies ci ti nejaky jelen nebehne do cesty. kdezto zdravie si vies ustrazit preventivne (prehliadky 1x za rok su ok) a ked uz sa naskytnu zdravotne tazkosti, tak liecba. kedze kazdy clovek je iny, je tiez zaujimave, ako nas ockovali jeden za druhym rovnakou davkou. preco je niekde ockovanie dobrovolne ? napr. nemecko nema ziadne povinne ockovania, a pritom krajina ma vacsiu hustota obyvatelstva (pristahovalci z roznych kutov sveta) vies mi toto vysvetlit ?
tymto ja nechcem povedat to, ze treba vsetko nakomplet zrusit, staci naozaj zopar uprav, vykopnut bezchrbtovych ludi. skratka system je dobry, len ho riadia zli ludia
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

A takto zhruba to zacina butthead. Co prosim Ta robis a co mas vystudovane? Na zaklade coho si myslis, ze by ockovanie rozne davkovanie pre pol rocne decka ? Vies vobec ako ockovania funguju? Ci zase len nejaka osobna skusenost ? Lebo ked mam ine davkovanie ditustatu na kasel, tak urcite treba vsetko ?

A takto to zacina vzdy, niekto absolutne nevzdelany si povie, ze to tak predsa nemoze fungovat a na svojej chybnej predstave si zalozi teoriu. A vdaka internetu sa z toho stava fakt a odhalene sprisahanie.
butthead
Darca
Darca

samozrejme, ze to nepijem, bilo by sa to s C

matki, pm

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2014, 22:22)
nech sa paci dalsie cislo konspiracii na nete :) http://www.zemavek.sk/articles/view/jul-2013
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Uf, tak aspoň, že tak. A to kúpanie sa v tom má mať aký význam?
butthead
Darca
Darca

taky ako mydlo ;) ked si vytvorim voda:mms asi 40:60, tak tym cistim sanitu, ale plynova maska nesmie chybat :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal: nech sa paci dalsie cislo konspiracii na nete :) http://www.zemavek.sk/articles/view/jul-2013
ako pre taku zumpu moze pisat doktorand z mojej alma mater... ludstvo blbne. vdaka idotinam ako tato.
butthead napísal: jackb: ako mozes porovnavat bezpecnostne pasy s tymto ? predsa nikdy nevies ci ti nejaky jelen nebehne do cesty. kdezto zdravie si vies ustrazit preventivne (prehliadky 1x za rok su ok) a ked uz sa naskytnu zdravotne tazkosti, tak liecba. kedze kazdy clovek je iny, je tiez zaujimave, ako nas ockovali jeden za druhym rovnakou davkou. preco je niekde ockovanie dobrovolne ? napr. nemecko nema ziadne povinne ockovania, a pritom krajina ma vacsiu hustota obyvatelstva (pristahovalci z roznych kutov sveta) vies mi toto vysvetlit ?
tymto ja nechcem povedat to, ze treba vsetko nakomplet zrusit, staci naozaj zopar uprav, vykopnut bezchrbtovych ludi. skratka system je dobry, len ho riadia zli ludia
mozem :) lebo pasy su na to, aby si neublizil sebe a druhym. okcovanie je na to iste. nas ocovali vsetkych rovankou davkou. a nikomu z nas nie je nic specalne. a trufam si povedat, ze ani problemy dnesnych deti nie su spojene s ockovanim. len ustrachanostou rodicou, ktori robia aj z obycajnej zvysenej teploty po ockovani pokus o vrazdu dietata. to ze s nim nemaju chut a cas chodit vonku, znizuje jeho imunitu ovela viac, ako to, ze sa imunizuje oslabenou chorobu.
prikladom je W69-om citovana mater, ktora decku do jedla pridava dezinfekciu. vytvara sa chorobne sterilny svet, a kedze organizmus dietata nepozna nic ine tak nezvlada prichod do skolky/skoly.
rovnako, IMHO, skodia aj hysterie precitlivelych mamiciek na materskej. jedna napise, ze male zacalo chodit vo veku X tyzdnov. ale deti dalsich nie. takze dalsie dostanu zachvat, ze maju narusene potomstvo a bezia na neurologie davat vysetrovat, lebo "nieco nie je v poriadku." este dodaju, ze to urcite preto, lebo potomstvo ockovali alebo ze na ne pocas tehotenstva padali chemtrails.

ty sa kupes v chlorestane, predavkuvavas sa vitaminom C uplne dobrovolne a mas bobky z chemtrails, ockovania a farmalobby? nechces ist radsej na all inclusive ku panovi Pinelovi?
butthead
Darca
Darca

ok beriem, tvoj nazor,
este toto ako by si vyargumentoval
butthead napísal: preco je niekde ockovanie dobrovolne ? napr. nemecko nema ziadne povinne ockovania, a pritom krajina ma vacsiu hustotu obyvatelstva (pristahovalci z roznych kutov sveta) vies mi toto vysvetlit ?
kupem a predavkuvavam, ale som rad, ze ti na mne zalezi
ale to, ze co vsetko spapame dennodenne vacsinu nezaujima
http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Treba to vidiet aj v historickom kontexte, mali sme tu autorirativny system a toto je jeho dedictvo, mame to povinne.
Na druhej strane, sa velmi casto zamlcuje informacia, ze tieto staty to sice maju dobrovolne, ale napriklad skolky a jasle maju striktne pravidla a neprijmu nezaockovane dieta. Rovnako je zaujimava informacia o hustote zaockovanych deti (dobrovolne/povinne je nic hovoriaci udaj), je to sice dobrovolne, ale ten pomer je tiez nad 90%, pretoze obcania su uvedomelejsi - z tvojeho pohladu asi ovce.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

beardie napísal:k bodu cislo 1 - sam si povedal, ze to tvoj doktor to nerobi, akych inych doktorov poznas, ktori to robia?
stale cakam...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal: nerozumiem, akoze by mala byt nanic ?
Lebo ked uplatnim osobnu skusnost na Slobodny vysielac, tak zrazu skatulkujem.
butthead napísal: vitamin c spokojnost, beriem denno denne.
co sa tyka mms, davam si mms kupel 1 do mesiaca, clovek sa uplne inak citi ako ked sa vykupe v mydle.
ked clovek chce, nech si papa lieky z lekarni
gumove medvediky spokonost, beriem ich denne.
co sa tyka liehu, davam si liehovy kupel 1 do mesiaca, clovek sa uplne inak citi ako ked sa vykupe v mydle.
ked clovek chce, nech si papa lieky z ezo-shopu

A teraz vazne: stale cakam na odpoved, kto je podla teba nazaujaty expert ?
butthead
Darca
Darca

nezaujaty odbornik ? to by som aj ja rad chcel vediet :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:nezaujaty odbornik ? to by som aj ja rad chcel vediet :D
Tak preco ziadas prevernie dvojiciek, nezavislimi expertami, ked ani nevies ako maju vyzerat a kde ich najst?
butthead
Darca
Darca

Mozeme sa bavit o tom, kto je lepsi odbornik, novinari alebo architekti ? Lebo mainstream jasne zadefinoval, aka verzia je pravdiva a ostatne co z ich ust nevyslo je konspiracia.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

K problematike ockovania a mms odporucam tuto stranku :D https://www.facebook.com/facepalmiada
Napísať odpoveď