Preto tu zakladám podobnú tému.
Akú najväčšiu hlúposť ste urobili pri oprave svojho-cudzieho auta. Alebo prípadne keď poznáte niekoho kto spravil nejakú hlúposť pri oprave auta.
Tu by mohli byť príspevky ako napríklad tento.
http://www.hojko.com/post2108748.html#p2108748
Môže to byť celkom zábava. Tak sa pochváľte aké bizardnosti sa vám podarili.
Začnem ja
1.
Asi pred 16 rokmi som vlastnil Olcit tzv (Ceausescovú pomstu).
Odišli mi tam čapy tak som kúpil celú sadu a rozhodol som sa že keď budem mať čas tak vybehnem do Pezinka kde bol najbližší servis na Olcitky. Nanešťastie som stretol kamaráta ktorý sa to dozvedel a ponúkol mi že však on je automechanik že mi ich vymení (lacno). No reku že dobre. Doviezol som mu auto na dvor a šiel som domov. Asi o 2 hodiny som prišiel pozrieť ako mu ide robota. Strašne som bol prekvapený keď som videl ako má na dlažbe položené remeno, nahrieval ho opalovákom na svine a triesko do toho 5 kilovým kladivom.
Povedal že mám za hodinku dojsť. Prišiel som všetko zložené tak som naštartoval a pohol som sa. Začul som akýsi škripot od kolies tak pýtam pána AUTOMECHANIKA čo sa deje. On vraj že to je v pohode že si musia čapy sadnúť.
Okamžite som s tým letel do Pezinka do servisu. Tam zistili že kamarát pri výmene povytiahol aj poloos a to ihličkové ložisko sa vnútri rosypalo a do toho on narval tú poloos.
Nová poloos má stála 3500.- sk aj z montážou.
2.
Ten istý kamarát mal na dvore starú 120L škodovečku kde bolo dobré už len čelné sklo.
Prišiel k nemu strýko z vedľajšej dediny aj z kamarátmi že vraj či im nepredá to čelné sklo. On že áno v pohode tak si zmontujte. Strýkov kamarát vytiahol skrutkovač vopchal pod gumu tesnenia a zapáčil.
Sklo v momente prasknuté na 2 časti.