Channeling

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Máte skúsenosť s channelingom?

Áno - (aj) osobnú
0
Žiadne hlasovania
Áno - prostredníctvom multimédií
0
Žiadne hlasovania
Nie - počujem to prvýkrát
2
8%
Nie - nevidím v tom žiadny zmysel
1
4%
Nie - počujem to prvýkrát a vypáda to byť pi***
21
88%

Celkom hlasov: 24

infinite
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Channeling

Príspevok od používateľa infinite »

// kto ma zaujme zaujem najde si o tom nieco ...
// vidim ze vsetci mate cas pisat pri*bane komentare ale nemate cas si pozriet co to je vlastne je, ale ok...
// aspon vidiet vasu primitivnost ako lahko ste regulovany mediami ako SME/CAS a podobne sracky, gl v zivote :)
// topic sa maze ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Channeling

Príspevok od používateľa kukiak »

Beries LSD?
infinite
Star
Star

kukiak napísal:Beries LSD?
Prečítaj si obsah textu a obzvlášť prvú vetu a taktiež si preštuduj niečo o LSD a nekydaj sem názory z tvojej zakomplexovanej/neinformovanej hlavy :wink:
Ale zrejme ty s LSD nejaké skúsenosti máš, keď tvrdíš aké účinky to má ;) ale to smeruj sem...
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Zober loptu a nie drogy :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Kamaride pises tu o nejakych paralelnych bytostiach co byvaju v suhvezdiach... spametaj sa :shock: .. aj ked, uz je asi neskoro.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

nesi ty brat tej intergalaktickej pi** :D
infinite
Star
Star

Netvrdím, že to je pravda čo tvrdia ONI... ja s tým skúsenosť osobnú nemám, ide skôr o tie informácie, ktoré sprostredkúvajú... moja prvá reakcia keď som o tom počul bola rovnaká, ale nesledujem to prvý deň...

Aspoň si najprv pozrite toto video (jedno z milióna) a potom komentujte :)

A áno zatiaľ paralelné reality (či už vesmír, bytosti, alebo hocičo...) je pre nás zatiaľ sci-fi a nevieme to VEDECKY dokázať (lebo skoro všetci na Zemi potrebujeme mať všetko VEDECKY podložené, však) neznamená, že to nemôže byť reálne... a v skutočnosti to zrejme ani ľahké vedecky dokázať nie je, keďže sa jedná o (paralelnú) realitu, v ktorej ty neexistuješ, ale to je jedno...

A pokiaľ veríš, že je jediná obyvateľná planéta Zem, na ktorej existujú bytosti (inteligentné, buď ako my alebo viac) v celom vesmíre z biliónu galaxií (čo si ani nevieš predstaviť) tak si iba ďalšia ovca ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Po "sledovaní" tejto tematiky si na ňu taký odborník, že ideš iných kádrovať do maštale? Narážam na tie ovce. Naozaj si myslíš, že niekto bude sledovať 77 minút dlhé video iba kvôli tomu, aby sa tu s tebou vadil? Aj tak si budeš stáť za svojím, bez ohľadu na to, koľko negatívnych reakcií na to dostaneš, tak o čo ti vlastne v tejto téme ide? Chcel si počuť názory, dostal si ich, všetky negatívne. To, že to nevieme vedecky dokázať neznamená, že je to reálne, to, že to *vraj* niekto zažil, nie je taktiež dôkazom (aj Ivo Benda zažíva rozhovory s Aštarom Šeranom a veríš mu?), to, či existuje alebo neexistuje iná obývateľná planéta, s tým nemá vôbec nič spoločné.

Takže asi tak. Nemusím si pozrieť video o Vesmírnich Lidech, aby som danú tematiku mohol negatívne okomentovať, to isté platí aj v tomto prípade a nie len pre mňa. Deal with it.
Satanic Warmaster
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Satanic Warmaster »

infinite a jaky ma ten channeling vyznam?
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

V hlasovaní mi chýba možnosť "Počujem prvý krát a vyzerá to byť pekná pi*****"
infinite
Star
Star

seth82 napísal:...
Koho kvádrujem?? Zrejme si si nevšimol prvé reakciu na túto tému.. to ti nepripadá skor ako kvádrovanie do maštale? Ale ok. A tie ovce sa týkali toho, že je Zem jediná planéta (to bola reakcia na kukiaka, takže asi tak) s nejakými bytosťami - inteligentnými (aj keď po vyjadrovaní sa tu niektorích ľudí tá inteligencia je zrejme nulová - narážam na to správanie a vyjadrovanie sa - to čo niekto tvrdí je osobný ktorý tu môžeš vyjadrovať koľko len chces ak ťa to baví a týka sa to témy) ... A nehovorím, že som odborník to tvrdíš ty, akurát o tom už niečo viem a ešte podotknem, že dôležitá je viac informácia než informátor, takže tak, keď ti má v niečom pomôcť, alebo ti to niečo objasní tak to je podľa teba pi***** hej? Budiž, tiež tvoj osobný názor... A zjavne si nepochopil vete "to že to nevieme dokázať vedecky, neznámená, že to je NEreálne" čize či niekto tomu verí, alebo nie je jeho osobný názor... ja som sem len hodil informácie, ktoré sú dostupné pre hocikoho na nete a každý sa môže rozhodnúť či tomu bude veriť alebo nie... ja osobne som nikde nenapísal, že tomu verím že je to všetko reálne ak ste si to vôbec niekto všimli. A nie že niekto to žazil len tak pre príklad Darryl to robí 30 rokov a keď poskytne niekomu nejakú užitočnú informáciu je na ňom či ju uzná za vhodnú alebo hlúposť... nikto sa tu nikoho nesnaží presviedčať len ty to zjavne chceš vidieť akoby som tebe osobne zrejme niečo vnucoval... keď sa tým nesúhlasíš stačí to ingorovať ako som napísal v prvom príspveku, ale zrejme ti to nedá ;) a taktiež ak si to neuvedomuješ ma presviedčaš iba o svojej pravde (dajme tomu mojej nepravde) kus sa nad tým pozamýšlaj. Nie nemusíš si pozerať nič máš slobodnú vôlu. Ja som zmierený, skús aj ty ;)
BX napísal:V hlasovaní mi chýba možnosť "Počujem prvý krát a vyzerá to byť pekná pi*****"
Máš to mať.. ;) hlasovanie je meniteľné takže si to môžeš kľudne zmeniť aby si mal pokoj na duši ;)...
Satanic Warmaster napísal:infinite a jaky ma ten channeling vyznam?
Tak ako som napísal viac krát ide o informácie/podnety/myšlienky ktoré prostredníctvom channelinguje môžeš získať, to ako ich využiješ je už len na tebe... keď mám uviesť príklad tak v Basharových ale aj Abrahámovych sedeniach sa ľudia normálne čokoľvek pýtajú a dostávajú otázky... všetko je to v tom videu v skratke vysvetlené, keď niekto má záujem pozrie si to keď nie tak nie... nechápem čo sa idete posrať kvôli tomu, že sa to niekomu zdá sprostosť.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

infinite napísal:Máš to mať.. ;) hlasovanie je meniteľné takže si to môžeš kľudne zmeniť aby si mal pokoj na duši ;)...
Len pozor na to, zmenou sa hlasovanie zresetuje.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nie kvádruješ, ale kádruješ (nepoužívaj cudzie slová, ak nepoznáš ich význam - dobrá rada do života). Prečítaj si po sebe svoj vlastný príspevok, dokonca som naznačil jeho konkrétnu časť, v ktorej si to predviedol. Prečo by mali tie negatívne reakcie mať niečo spoločné s maštaľou? Čo si čakal? Nadšenie a vervu na túto pochybnú tematiku? Dalo sa predsa predpokladať, že reakcie budú takéto. O tom, či existujú iné planéty s inteligentnými bytosťami, by sa dalo diskutovať a hoci ja osobne sa prikláňam k možnosti, že áno, potvrdené to nebolo a tak skoro ani (naším pričinením) nebude.

Ja som nikde netvrdil, že si odborník - preto bol na konci vety otáznik, hádam vieš, čo znamená.

" že ide dôležitá je viac informácia než informátor, takže tak, keď ti má v niečom pomôcť, alebo ti to niečo objasní tak to je podľa teba pi***** hej? Budiž, tiež tvoj osobný názor..." - kdeže som tvrdil niečo z tohto? Nože, konkretizuj. Vieš, čo je to Straw man? Vygúgli si to.

Samozrejme, že sa každý rozhodne, či tomu bude veriť - to som niekde popieral? Nie. Iba som narážal na tvoje podráždené reakcie týkajúce sa negatívnych odpovedí, v ktorých ľudia spravili iba to, čo si predsa sám napísal - rozhodli sa, že tomu veriť nebudú a tebe to nejako nejde do hlavy. A tak isto som nikde nenapísal, že tomu veríš - nauč sa diskutovať a nepodsúvaj iným diskutérom tvoje domnienky a autorstvo vecí, ktoré nikde netvrdili. Je to argumentačný klam a posiela akúkoľvek diskusiu do hája.

"nikto sa tu nikoho nesnaží presviedčať len ty to zjavne chceš vidieť akoby som tebe osobne zrejme niečo vnucoval" - detto. Kde si vyčítal z môjho príspevku, že ja chcem vidieť, akoby si mi niečo vnucoval? Zopakujem - nauč sa diskutovať.

" a taktiež ak si to neuvedomuješ ma presviedčaš iba o svojej pravde" - kde ťa ja presviedčam o svojej pravde? Konkretizuj.

Ja som zmierený. Nemusím nič skúšať. Nauč sa rozumne diskutovať a potom sa s niekým púšťaj do sofistikovanej debaty.
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Ja by som odporučil túto pani. Ona sa s mimozemšťanmi aj stretla:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

infinite, kandidatka na prezidenta hlavy statu Mimozemska a Sisa Suvadova su tvoje kolegyne?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Cely channeling je podvod, je to iba o ohlupovani ludi a naslednom vytahovani penazi z ich vreciek.
Zamknuté