Counter-Strike: Global Offensive
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Counter-Strike: Global Offensive
ak by to bolo zakazane, tak by sa do toho zasahovat vobec nedalo (nemalo dat) .. ale kedze je to normalne v textaku, v neskompilovanom stave, tak snad prave preto, aby sa s tym zo strany hracov manipulovat dalo
ved to je chu**** dat hracom moznost nieco menit a potom si srat do huby banmi za to, ze to vyuzili
ved to je chu**** dat hracom moznost nieco menit a potom si srat do huby banmi za to, ze to vyuzili
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hero: Nie ja som to vymyslel, tu je vysvetlenie od tvorcu článku.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =294840176
Preklad:
Ešte by som opísal dôvod 7-dňového banu.
Ak pomeníš súbory a pripojíš sa na oficiálny server, tam bude sv_pure zapnuté, čo znamená, že kontroluje súbory. Ak sa nájde chyba, tak ban na 7 dní.
Prečo toto zaviedlo Valve?
V CS:S robilo problémy to, že hocikto mohol implementovať do hry hocijaké skiny na zbrane, ba dokonca mapy, čo znamenalo, že hoci aj priehľadné textúry sa dali spraviť v mapách a vyzeralo to ako WH. Toto v CS:GO vybrali, a prísne to sledujú, aby sa nič v súboroch hry ani samotnej hre nemenilo.
//
Je na čase dať si pauzu, aby som zas neprehral všetko.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =294840176
Spoiler
Valamint leírnám miért adnak 7 napos bannt.
Na szóval amikor te megváltoztatod a fájlokat és fellépsz egy hivatalos szerverre, akkor ott az sv_pure be lesz kapcsolva, ami azt jelenti, hogy ellenőrzi a fájlokat, és ha hibát talál akkor bann..
Miért hozta ezt a döntést a Valve?
A Counter-Strike: Source-ban problémát jelentett az, hogy bárki berakhatott bármilyen kinézetet a fegyverének, vagy akár a pályáknak, ami azt eredményezte, hogy akár átlátszó pálya texturákat is betudtak rakni az emberek. ami olyan mint a WH...
Ezt a CS:GO-ban kivették, és szigorúan be is tartatják, hogy nem cserélsz te semmit ki a játékban...
Na szóval amikor te megváltoztatod a fájlokat és fellépsz egy hivatalos szerverre, akkor ott az sv_pure be lesz kapcsolva, ami azt jelenti, hogy ellenőrzi a fájlokat, és ha hibát talál akkor bann..
Miért hozta ezt a döntést a Valve?
A Counter-Strike: Source-ban problémát jelentett az, hogy bárki berakhatott bármilyen kinézetet a fegyverének, vagy akár a pályáknak, ami azt eredményezte, hogy akár átlátszó pálya texturákat is betudtak rakni az emberek. ami olyan mint a WH...
Ezt a CS:GO-ban kivették, és szigorúan be is tartatják, hogy nem cserélsz te semmit ki a játékban...
Ešte by som opísal dôvod 7-dňového banu.
Ak pomeníš súbory a pripojíš sa na oficiálny server, tam bude sv_pure zapnuté, čo znamená, že kontroluje súbory. Ak sa nájde chyba, tak ban na 7 dní.
Prečo toto zaviedlo Valve?
V CS:S robilo problémy to, že hocikto mohol implementovať do hry hocijaké skiny na zbrane, ba dokonca mapy, čo znamenalo, že hoci aj priehľadné textúry sa dali spraviť v mapách a vyzeralo to ako WH. Toto v CS:GO vybrali, a prísne to sledujú, aby sa nič v súboroch hry ani samotnej hre nemenilo.
//
Je na čase dať si pauzu, aby som zas neprehral všetko.
Dnesny zapas VP vs Titan bol naozaj napinavy kukoncu
-
*****HERO*****
Guru wannabe
thomass šak mne ide len o to.... povolit si pridavat do hry custom content a potom za to davat bany? wťf?
Mam ban na 7 dni len kvoly tomu ze mi padol net na chvilku pred koncom hry 
No uvidime, Epsilon sa uz rozohral, aj ked to pre nich nevyzeralo zo zaciatku ruzovo nakoniec vyhrali, takze uvidime ako to dopadne
EDIT: Nakoniec z toho nic neni
EDIT: Nakoniec z toho nic neni
fuu, no prajem prajem, ale nie je to trsoku risky?
Aku cenu ma bravo case 3? kedze teraz zistil ze ju mam (neviem ako) a chce tu skatulu 
Walky: Bravo Case 3 neexistuje. Je Weapon Case 3. Tá ma hodnotu 0,05€.
stalo sa vam ked stavkujete na lounge,ze vam po vyhre vratilo len vase itemy a nic navyse?
Stáva sa to pri malých value. Veľa ľudí dáva a veľa ľudí vyhráva. Niekedy sa teda stane, že pár centové výhry nevypláca.
Bravo Case ano, on hovoril o Bravo Case 3.
Ok tak este raz aku to ma cenu? Operation Bravo case Bedna série č. 3
2,70 €, zaujimalo by ma ci sa da este aj dnes dostat, alebo to mas z davna?
tak sa mi zda,ze som nedostal ani to co som tam dal,len polku itemov.rados915 napísal:Stáva sa to pri malých value. Veľa ľudí dáva a veľa ľudí vyhráva. Niekedy sa teda stane, že pár centové výhry nevypláca.
musis si o ne znova poziadat, ak stavis 4 veci tak ti v jendom trade zvycajne daju 3 a potom ten jeden, tak nejak ale nikdy ti nedaju naraz vsetko (aspon mne as nestalo este)
Ani neviem kedy som ju dostal ale CS velmi casto nehrajem. takze mi to padlo asi davnejsie