S tým súhlasím. Muž by mal hľadať a nie čakať, čo príde. Osobne nemám rada takých pasívnych mužov.ono bude asi aj tak trochu rozdiel ako hladaju vztahy muzi ako ako zeny. Muz musi byt o nieco aktivnejsi,podnikavejsi,zatial co zena nie.
Hľadáte vzťah alebo čakáte čo príde?
Re: Hľadáte vzťah alebo čakáte čo príde?
letri - A to je ten rozdiel medzi muzom a zenou, jednoducho zena moze cakat a jej to pride aj samo ale muz musi byt aktivnejsi.. Tak to bolo je a bude, aj ked to moc fer neni..s pribudanim veku ked sa clovek zoznamuje diva sa na danu osobu uz zrejme ako na partnerku.. Neviem ja som sa s dievcatami nikdy moc nezoznamoval extra, jednoducho nemali zaujem..
Áno, z pohľadu muža by to nemalo prísť samé od seba, to je pravda. Mal by byť aktívny, snažiť sa o tú ženu, aby ju získal. Aj keď aj to sa môže stať, že chlap nehľadá, je pasívny, a príde to teda samo (tá zaľúbenosť a záujem o nejakú babu takým spôsobom, ako som to predtým hovorila).
A z pohľadu ženy v tom prípade, že áno v dnešnej dobe už nie je nič zvláštne na tom, že žena prejaví prvá záujem. I keď ja osobne mám radšej, keď ma chlap dobýja a nie ja jeho.
A z pohľadu ženy v tom prípade, že áno v dnešnej dobe už nie je nič zvláštne na tom, že žena prejaví prvá záujem. I keď ja osobne mám radšej, keď ma chlap dobýja a nie ja jeho.
bucuresti
ako fer? zena je zena a muz je muz,vo svojej podstate musi zostat trochu aj dobyvatelom a tym aktivnejsim -aspon na zaciatku vztahu urcite. To ze sa s Tebou zatial zeny moc nezoznamuju je prave tym ze si prilis pasivny a cakas ze ti pecene holuby padnu rovno do ust.Lenze takto veci v zivote nefunguju, niekedy sice hej ale to potom musis aj byt v niecom vyrazne vynimocny-osobnost-potom dievata uz velmi balit nemusis.
ako fer? zena je zena a muz je muz,vo svojej podstate musi zostat trochu aj dobyvatelom a tym aktivnejsim -aspon na zaciatku vztahu urcite. To ze sa s Tebou zatial zeny moc nezoznamuju je prave tym ze si prilis pasivny a cakas ze ti pecene holuby padnu rovno do ust.Lenze takto veci v zivote nefunguju, niekedy sice hej ale to potom musis aj byt v niecom vyrazne vynimocny-osobnost-potom dievata uz velmi balit nemusis.
V dnešnej uponáhlanej dobe je už jedno, keď chce žena hladať tak nech hladá ale nech si hladá tak aby nebola sklamana
muži ak su pasivní si možno ani nemôžu zato sami len nemajú na hladanie partnerky čas takí manažéri, bankovníci atd. čo maju dobre joby by myslím ženy tažko odmietli, len nemajú dostatok času popri ich práci náročnú na čas..
Pekná debata sa tu rozbehla. Tým že príde to samo som nemyslel to, že celý život budem čakať niekde doma,na pive atď na tú "pravú". Myslel som tým to, že napr. "Idem von do baru,na večierok,ku kamarátovi a keď sa mi baba zapáči tak to nebudem predsa siliť a už rozmýšľať, že to je už moja partnerka." Nebudem ju predsa hneď brať ako moju ženu atď...Nechám to voľne bežať zoznámim sa s ňou nejako a bude sa snažiť aby sme boli kamaráti. A keď sa mi to podarí tak to už nechám tak a uvidím čo bude. Nebudem baliť kamarátku...budem s ňou udržiavať kontakt a uvidím ako sa to vyvinie.
Ked sa páčiš babe a ona tebe a vies ze nikoho nemá, tak sa snaž no nie príliš aby si ju neodradil a trochu odstup si nechať.
Voči žene MUSIS BYT SEXUALNY ( dotyky,bozky v začiatkoch,capkanie po zadku- trochu neskor,..atd) aby ta zacala brat ako potencialneho frajera...taká baba ktorej sa páčiš tak ona si v hlave predstavuje to ako sa maznáte,obíjmate,bozkávate a aj sexujete...no proste musis byt sexuálny pri inej inak skončís vo FRIENDZONE lebo si ona bude mysliet alebo domýslat to ze ju nechces a stratí záujem o teba a potom aj to písanie na FB bude o ničom ( viz. svoju druhú tému) a stretnutí vonku bude velmi málo.
Ked ju zbalíš nastáva väčší problem ako zbalenie baby, volá sa to UDRZANIE VZTAHU.
Ona je baba má trochu iné myslenie ako ty muž, má inu povahu, niečo budete mat spoločné aj odlišné musís snou moc komunikovat hoci aj o banalitách lebo práve tie vytváraju dost nedorozumení, problemy riešiť osobne,nieco si tolerovat, nejaký kompromis urobit z jednej aj z druhej strany,verit si, pochopenie, atd.
Voči žene MUSIS BYT SEXUALNY ( dotyky,bozky v začiatkoch,capkanie po zadku- trochu neskor,..atd) aby ta zacala brat ako potencialneho frajera...taká baba ktorej sa páčiš tak ona si v hlave predstavuje to ako sa maznáte,obíjmate,bozkávate a aj sexujete...no proste musis byt sexuálny pri inej inak skončís vo FRIENDZONE lebo si ona bude mysliet alebo domýslat to ze ju nechces a stratí záujem o teba a potom aj to písanie na FB bude o ničom ( viz. svoju druhú tému) a stretnutí vonku bude velmi málo.
Ked ju zbalíš nastáva väčší problem ako zbalenie baby, volá sa to UDRZANIE VZTAHU.
Ona je baba má trochu iné myslenie ako ty muž, má inu povahu, niečo budete mat spoločné aj odlišné musís snou moc komunikovat hoci aj o banalitách lebo práve tie vytváraju dost nedorozumení, problemy riešiť osobne,nieco si tolerovat, nejaký kompromis urobit z jednej aj z druhej strany,verit si, pochopenie, atd.
wtf udrziavanie vztahu?
Bud to klape alebo nie, ak sa ukaze ze nie, nejak to uz skor ci neskor skonci, ak to klape tak netreba nic udrziavat. Umelo som sa snazil udrziavat tak prvy vztah ked som mal 15 a bal som sa ze uz si nevrznem
Bud to klape alebo nie, ak sa ukaze ze nie, nejak to uz skor ci neskor skonci, ak to klape tak netreba nic udrziavat. Umelo som sa snazil udrziavat tak prvy vztah ked som mal 15 a bal som sa ze uz si nevrznem
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Úspešnosť v čom? Že budeme mať spolu vzťah, alebo ju len pretiahnem, dostanem číslo, FB?gogo956 napísal:Bushido
a aku mas cca percentualnu uspesnost s tym ze oslovis nejake uplne nezname dievca? to by ma celkom zaujimalo
Lebo ak by sme sa mali baviť o tom, že koľko báb, ktoré som takto oslovil a potom s nimi mal sex tak % úspešnosť je asi menej ako 10%, ale ja od toho nikdy nič neočakávam. Na druhej strane, viac ako 90 % žien ktoré oslovím si nemajú problém prinajmenšom so mnou chvíľu pokecať aj keď ma nikdy predtým nevideli. Ja mám síce trochu šťastie, že vyzerám ako tak k svetu a trochu na sebe makám a možno by som mal omnoho lepšiu úspešnosť, keby som mal lepšiu rétoriku, ale ja mám to šťastie, že nepotrebujem mať pravidelný sex, čiže keď nemám dievča mesiac, tak pohoda, ani si to neuvedomím.
Hladat si aktivne? No ako kedy je chut
Momentalne ani nie, naposledy ked som bol v tomto aktivny tak partnerka len sedela doma a cakala, kedy za nou pridem, kedy zavolam, kedy napisem a ked som sa neozval, tak len pi*ov***. Takze aktivita musi byt z oboch stran, predsa nebudem doliezat za niekym, kto evidentne nejavi zaujem a nevyvija ziadnu aktivitu na to, aby sa so mnou stretol.
Absolútny súhlas. Je to aj môj prípad. Kedysi fajn dievča na pokec a dnes už manželka.letri napísal:
Keď nehľadáš nikoho, keď nerozmýšľaš nad vzťahom, jednoducho spoznáš človeka, ale nie za tým účelom, že vidíš za tým perspektívneho partnera, proste jednoducho sa zhovárate a po čase zistíš, že cítiš niečo viac .. tak to ako prišlo? cielene? ach..
Pre mna je to najlepsie tak, ze nehladat si aktivne zenu. Teda nie v takom zmysle, ze idem niekde do baru alebo na nejaku akciu s tym cielom, ze tam idem zbalit svoju buducu partnerku. Alebo ze by som chodil na socialne siete a pisal kazdej, ktora sa mi paci s cielom nejaku zbalit, to tiez nie. Takyto pristup sa mi nikdy nevyplatil. Ale ak idem niekde a spoznam tam fajn babu, niekto nas zoznami, tak sa s nou pozhovaram. Ak mi s nou bolo dobre tak ju niekam pozvem aj najblizsie a ak to je stale fajn tak sa o nu snazim, ak vidim, ze je tam snaha aj z jej strany. Takze myslim si, ze je to skor take to cakanie, ze co pride. Ale nie take cakanie, ze nech to pride uplne samo bez akejkolvek mojej snahy.