Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
140 dám za to maximálne, diki popozeram sa aj po tych motorolach.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ludze, Moto G tak trochu je problematicke na slovensku najst kedze mp3.sk ma vypredane 16gb a shoppie je predrazeny. Vedeli by ste nejaku alternativu? Ako vravim, telefon ma byt co najmensi teda display medzi 4-4,5 a viac miesta na mapy do navigacie + daky lepsi procak. Proste vykonny maly telefon 
LG L9 II...Ma sice "az" 4.7" displej,ale celkove rozmery telefonu su prijatelne.Ma uplne dostacujuci vykon,slusnu vydrz,dobru GPS a pokial ho neaktulizujes na 4.4 mozes si mapy kopirovat na SD kartu...Da sa zohnat uz za 150€
Potrebujem poradiť nejaký mobil pre otca.
- dotykový
- 4-4,5 palcov
- svižný
- 5mpx min.
cena ideálne 100-120€. Bude sa brať nový z nejakého eshopu. Pozeral som napríklad GIGABYTE GSmart Roma R2, alebo ísť radšej do Lumie 520 ? ... doteraz mal Nokiu Asha, takže bude to veľká zmena či to už bude WP alebo Android ...
ešte pozerám, žeby Lumia 630 ? ..
- dotykový
- 4-4,5 palcov
- svižný
- 5mpx min.
cena ideálne 100-120€. Bude sa brať nový z nejakého eshopu. Pozeral som napríklad GIGABYTE GSmart Roma R2, alebo ísť radšej do Lumie 520 ? ... doteraz mal Nokiu Asha, takže bude to veľká zmena či to už bude WP alebo Android ...
ešte pozerám, žeby Lumia 630 ? ..
-
guess.whoo
Redeemer
v prospech Xperii je väcsia RAM,väcsia kapacita baterie,novsi system
Stále ale uvažujem či pri takomto nízkom rozpočte nebude lepšou voľbou WP.
-
guess.whoo
Redeemer
ale celkovo horsi a menej svizny system a vyssia poruchovosť 
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2014, 14:45)
ale inak by som bral radsej nokiu 630, je sice trosku nad, ale nic hrozne to nie je a ziskas istotu a stabilitu + dual sim
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2014, 14:45)
ale inak by som bral radsej nokiu 630, je sice trosku nad, ale nic hrozne to nie je a ziskas istotu a stabilitu + dual sim
Pôjdem s najväčšou pravdepodobnosťou do tej do tej Nokie 630 
-
guess.whoo
Redeemer
je to slusny telefonik a pre otca bude stacit si myslim. este som sa nestretol s tym, ze by bola reklamovana
ked nechcem bazarovku, ake ine moznosti do 350 pripadaju do uvahy okrem g2?
Z1 Compact.J.an napísal:ked nechcem bazarovku, ake ine moznosti do 350 pripadaju do uvahy okrem g2?
povodne som si myslel ze g2 bude idealna volba no ked som videl fps videa za horsich svetelnych podmienok a audio kvalitu pri nahravani tak ma presla chut, nieje nato nahodou nejaky sw fix? z1 vyzera byt v tomto smere lepsia volba, ma kompakt nejaku vyhodu oproti klasickej z1 okrem rozmerov?
Pri porovnaní Z1 a Z1 Compact ide hlavne o rozmery. Ja osobne by som pociťoval veľký rozdiel medzi 4.3'' a 5'' displejom. Nejak som nezachytil tie moderné trendy a nechce sa mi ísť cez 4'', aj kvôli krátkym prstom, rád ovládam mobil jednou rukou. Každopádne pokiaľ ti na rozmeroch nezáleží, tak ber radšej Z1, zoženieš ju cez heureku približne za rovnakú cenu ako Z1 Compact + väčší displej, lepšie rozlíšenie, lepšia baterka (hoci výdrž nebude vzhľadom na veľkosť displeja oveľa lepšia, ak vôbec). Inak také základné porovnanie tu.
zdravim,
potrebujem poradit ohladne xiaomi mi3 z cinskej stranky eglobalcentral.eu, z ktorej si ho chcem objednat. chcel by som vediet, ci nebude problem s pouzivanim tohto mobilu na nasich sietach popripade ine postrehy.
dakujem
potrebujem poradit ohladne xiaomi mi3 z cinskej stranky eglobalcentral.eu, z ktorej si ho chcem objednat. chcel by som vediet, ci nebude problem s pouzivanim tohto mobilu na nasich sietach popripade ine postrehy.
dakujem
co poviete na xperiu m2? alebo nieco podobne v tej cene. telefon vyuzivany hlavne socialne siete , foto a video . pre priatelku 
-
Arkaz
Addict
Nema niekto skusenost s xiaomi mi4? Rozmyslam o zmene a padol mi do oka prave tento phone aj s ich miui systemom. Zatial som si do G2ky nahral aspon miui ma skusku a celkom sa mi to pozdava
-
Sphinx
Addict
bratovi frajerka ho ma(tuším je to 4), zatiaľ spokojnosť akurát sa jej nepáči ze nemá podsvietenie na tlačidlá