Naj hlasky
Re: Naj hlasky
Niňaj zasa perlil. Zápas Francúzsko - Kanada, tesne pred nájazdami bol záber na jedného z hráčov, ktorý mal prilbu s mriežkou a Niňaj to nazval "prilbou s pletivom"
Lintner sa hneď začal smiať a dodal, že oni to v Trenčíne teda takto nevolajú, ale je to zaujímavý názor 
Kolega nás zabíja hláškami pravidelne, ale jeden jeho komentár k fotke veselého člena posádky lode z jeho dovolenky ma dostal:
"Vylet na lodi. Pan v ciernom, clen posadky, bol celu plavbu nadstandardne vesely, ale ubezpecil ma asi 5krat ze nic nepil
Vodu nepil to som si isty"

"Vylet na lodi. Pan v ciernom, clen posadky, bol celu plavbu nadstandardne vesely, ale ubezpecil ma asi 5krat ze nic nepil
preklad by nemal zmysel
pocas parkovania
a: Am I straight?
b: Well, you should be. You have wife and baby.
pocas parkovania
a: Am I straight?
b: Well, you should be. You have wife and baby.
Re: aj ja mam
nevolal sa butvin ?Maiki napísal:moj byvali profak mal hlasku "ako k tomuto" a to sa hodilo uplne vsade.... v priebehu dvoch hodin to stihol okolo 100 krat...skoro kazdu minutu...a najsuper hlaska "Chlapci, ja teraz k tomuto takto hriadel"... no do dnes neviem, co chcel povedat...
a kamos vcera zarubal "vyzeras ako FATAL ERROR" ..no a potom aby ma ne.eblo od smiechu...
a v jednom filme....40 rokov panic "COCK SUCKER MOTHERFUCKER"
- "Pán vodič, predbiehali ste cez plnú čiaru." - "A čo? Pukla?"
Ručná brzda nieje múr.
Ručná brzda nieje múr.
Kolega na nočnej zadrel túto hlášku 
Chalani musím sa Vám priznať je to veľmi vážne zabudol som, ktoré je moje auto, ja mu vravím to je všetko ja, že nám chceš povedať, že máš chlamídie a on na to jaj jasné to má moja mamma, nám skoro spadla s kolegom sánka a potom to dorazil veď to majú všetci to je tá vec čo majú ľudia na pľúcach.
Chalani musím sa Vám priznať je to veľmi vážne zabudol som, ktoré je moje auto, ja mu vravím to je všetko ja, že nám chceš povedať, že máš chlamídie a on na to jaj jasné to má moja mamma, nám skoro spadla s kolegom sánka a potom to dorazil veď to majú všetci to je tá vec čo majú ľudia na pľúcach.
Na výjazde na vode tento víkend zatrúsila kolegova priateľka, ktorá sedela vedľa mňa pri oddychu po kolečku v saune (samozrejme všetci spotení a mokrí), toto:
Ona na mňa: "Prosím, necákej na mně! Alespoň ne do očí..."
Kolega: "Tak tuhle větu znám."
Všetci do výbuchu a újebov smiechu
Ona na mňa: "Prosím, necákej na mně! Alespoň ne do očí..."
Kolega: "Tak tuhle větu znám."
Všetci do výbuchu a újebov smiechu
"Sorry,ze nam to tak dlho trvalo, ale museli sme si dat pauzu. Jak ked si das pauzu s frajerkou, bimba ti pomacka druha a potom si uvedomis, ze milujes tu prvu, zacnes jej pisat, reves, v pozadi hra titanic a pocas toho ako objimas tu prvu si predstavujes jak klatis tu druhu, cize bezny comeback zdraveho muza."
zdroj: jou!
zdroj: jou!
čierny humor je ako dieťa z Pakistánu... nemá hlavu ani pätu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnesna demokracia znamena, ked tri lisky a jeden zajac mozu hlasovat o tom, co bude k obedu 
spoluziak T vs. spoluziacka C
...
T: a sledujes *orno?
C: samozrejme
T: a ako casto?
C. denne
T: aaa, robis pritom aj nieco prstami?
T: nooo a mozes byt konkretnejsia?
C: samozrejme. strikujem pri tom
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2014, 16:56)
nakupy so spolubyvajucou a jej priatelom mozu byt aj vtipne
♂: potrebujeme este nieco kupit?
♀: sunku
♂: nie nie, tej mame dost
a chytil ju za stehno
...
T: a sledujes *orno?
T: a ako casto?
C. denne
T: aaa, robis pritom aj nieco prstami?
T: nooo a mozes byt konkretnejsia?
C: samozrejme. strikujem pri tom
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2014, 16:56)
nakupy so spolubyvajucou a jej priatelom mozu byt aj vtipne
♂: potrebujeme este nieco kupit?
♀: sunku
♂: nie nie, tej mame dost
a chytil ju za stehno
Kolega dnes odo mňa pýtal kombinačky. Snažil sa po česky v štýle: "Podej mi ty klíště" 
Z Podpolianskych krcmovych mudrosti:
Kamarát rozprával, že išli v noci autom a dostali defekt. Všetci vyšli von otvorili kufor a šofér vraví nemáte baterku potrebujem tu posvietiť. Jeden hned vytiahol nový mobil, že baterku nemám, ale mám takú aplikáciu čo svieti. Zasvietil, chvíľu bolo ticho a potom zasa šofér vraví: a takú aplikáciu zdvihák tam nemáš?
Kamarát rozprával, že išli v noci autom a dostali defekt. Všetci vyšli von otvorili kufor a šofér vraví nemáte baterku potrebujem tu posvietiť. Jeden hned vytiahol nový mobil, že baterku nemám, ale mám takú aplikáciu čo svieti. Zasvietil, chvíľu bolo ticho a potom zasa šofér vraví: a takú aplikáciu zdvihák tam nemáš?
Ako povedal slepý kôň keď hodnotil svoje šance pred veľkou pardubickou: "nevidím žiadnu prekážku" 
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
V Dillí na oslavy Dňa republiky nainštaluje polícia 15 000 kamier, pretože príde Barack Obama.
To je od nich dosť hnusné.
To, že je čierny ešte neznamená, že tam niečo ukradne.
To je od nich dosť hnusné.
To, že je čierny ešte neznamená, že tam niečo ukradne.
To se jednou ptám v hospodě kamaráda: "Víš, jakej národ je na světě nejblbější?" A od vedlejšího stolu se ozve: "Ale pesničky máme najkrajšie."
Som Slovák, ale pobavil.
Som Slovák, ale pobavil.
Hláška z LokalTV:
Tam kde nepomôže viera, ani zdravý rozum, pomôže REFERENDUM!
Tam kde nepomôže viera, ani zdravý rozum, pomôže REFERENDUM!
s kamaratom sme pili a hovoril jednu prihodu, ze cez prazdniny chodil domov casto naliaty a raz nadranom stretol vo dvore mamu a ta mu povedala : "Majko, ja uz neviem co stebou, tak som za teba dala obetovat omsu"
: D
Z Drístov z Horehronia a prilahleho okolia:
"Chlap si kupoval rožky a vraví predavačke: Mohli by ste mi dať aj termonukleárny sáčok?"
"Chlap si kupoval rožky a vraví predavačke: Mohli by ste mi dať aj termonukleárny sáčok?"
Takéto veci ja furt hovorím. 
Často si pýtam "šunkovú babettu", alebo už som si raz pýtal na vlakovej stanici "Zdravím, poprosím jeden zvolenský do študenta."
Často si pýtam "šunkovú babettu", alebo už som si raz pýtal na vlakovej stanici "Zdravím, poprosím jeden zvolenský do študenta."