Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
Breaking Bad dopozeraný. Paráda. Ukončenie famózne. Latka nastavený. Som zvedavý kedy nájdem zase nejaký seriál, ktorý má takto pohltí. 
Ja som BB dopozeral cca pred rokom, odvtedy som nenašiel žiadny seriál, ktorý by ma bavil aspoň z polovice tak. Zajtra začnem pozerať Fargo, tak uvidím. 
Tak dopozeral som HIMYM a musím uznať, že som si na ten seriál veľmi navykol a strašne mi bude chýbať. Hlavne čo sa týka postáv to bude Barney. Zo začiatku to bolo super, potom tá kvalita klesala a 9. séria bola až na tie 2 posledné časti príliš nudná. Momentálne sa po viacerých odporúčaniach chystám na seriál Breaking Bad.
Keby ste mali urobiť svoj vlastný zoznam TOP seriálov, ktoré by to boli? Ja som ich veľa nevidel, takže zatiaľ by to u mňa vyzeralo asi nejako takto:
Btw... ak by to niekoho zaujímalo, tak HIMYM má alternatívnu verziu ukončenia.
Keby ste mali urobiť svoj vlastný zoznam TOP seriálov, ktoré by to boli? Ja som ich veľa nevidel, takže zatiaľ by to u mňa vyzeralo asi nejako takto:
Spoiler
1. How I Met Your Mother
2. Prison Break
3. The Big Bang Theory
4. Friends
5. Dr. House
2. Prison Break
3. The Big Bang Theory
4. Friends
5. Dr. House
ak mate radi marvel universum - udalosti po filme avengers a suvisle s filmom kapitan amerika zimny vojak
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
zimny vojak
tie preklady su brutalne znejuce niekedy...Shield je taky priemer, mam rad marvel, ale toto je bieda. pozeram to len kym cakam na nove epizody inych serialov
Spoiler
nahodou to ozivnie Coulsona a veci okolo toho boli zaujimave. Ked sa nahodou objavi v nejakych dalsich marvel filmoch aspon nebudes pozerat ze WRF ako to ze zije 
Tak Fargo behom 4 dní pozreté. Nie je to určite zlé, naopak, je to stále nadpriemer, ale ak by som mal dať Breaking Bad povedzme 9/10, tak Fargu potom maximálne 7.5/10.
Je nejaký seriál podobný How I met your mother? Niečo vtipné s partou bláznivých ľudí (okrem Friends, Big Bang Theory, IT Crowd, Step by step...)
Scrubs
Community
-
mirak2
Hardcore addict
2 broke girls
Community, najlepsi komedialny serial, zaciatok je taky slabsy ale potom je to mega. Tiez este Sillicon Valley od HBO.
Odporúčam The Strain, 6 častí von, rozbieha sa to.. 
Prave som dopozeral obe serie Orange Is The New Black a radim ho medzi moje top serialy. Naozaj parada, super herci, zaujimave pribehy a postavy, hudba, dobre hlasky a feels. Zaciatok pomalsky, ale akonahle spoznate postavy a pribeh kazdej tej postavy tak to je paradne. Odporucam 10/10.
http://www.csfd.cz/film/327673-orange-is-the-new-black/
http://www.csfd.cz/film/327673-orange-is-the-new-black/
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Shield bol fajn, ale az od druhej polovice, dovtedy prilis taky teenagersky. Som zvedavy na 2. seriuguess.whoo napísal:zimny vojaktie preklady su brutalne znejuce niekedy...Shield je taky priemer, mam rad marvel, ale toto je bieda. pozeram to len kym cakam na nove epizody inych serialov
-
guess.whoo
Redeemer
no to hej, ten zvrat som necakal..resp. necakal som nic tak som bol prekvapeny 
Dam taky moj rebricek Top 10, mozno tam niekto najdete nejaku inspiraciu, co zacat pozerat:
10. Dexter
9. Boardwalk Empire
8. Luther
7. Homeland
6. Game of Thrones
5. Sherlock
4. Oz
3. The Shield
2. Breaking Bad
1. THE WIRE - upozornujem ale, ze po jeho zhliadnuti upadnete do "serialovej depresie" a budete dlho hladat serial, kt. vas bude trocha viac bavit
10. Dexter
9. Boardwalk Empire
8. Luther
7. Homeland
6. Game of Thrones
5. Sherlock
4. Oz
3. The Shield
2. Breaking Bad
1. THE WIRE - upozornujem ale, ze po jeho zhliadnuti upadnete do "serialovej depresie" a budete dlho hladat serial, kt. vas bude trocha viac bavit
Breaking Bad je naozaj jeden z tych kvalitnejsich serialov, no po tomto je to tak ako so vsetkym, najlepsie pribehy pise sam zivot...
ten serial ziskal dalsie plus u mna
kdo ho este nevidel tak ho absolutne odporucam
ten serial ziskal dalsie plus u mna
kdo ho este nevidel tak ho absolutne odporucam
-
nErD. ' z
Medium Star
Bron/Broen - dosť dobrý švédsko-dánsky seriál. Je to klasická kriminálka s dobrou atmosférou. Bavilo ma to viac ako Killing. Je už aj druhá séria (videl som len prvú), a tretia má vyjsť v 2015.
-
Soviet
Darca
Bron/Broen http://www.csfd.cz/film/305322-bron-broen/ - perfektny serial. Americka kopia The Bridge je nanist, ale originalka je fakt super. dporucam ako aj The Killing http://www.csfd.cz/film/294212-killing-the/ , ktory teraz dobieham