Chyba komunikácie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
UN2552
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Chyba komunikácie

Príspevok od používateľa UN2552 »

Ze bola pit s kamosmi a je opita az tak ze uz nevie komu co pise. Vykasli sa na nu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ze sa nudi a bol si jediny online
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Potom celom urazani by som jej na tvojom mieste napisal ze mas novu znamost, nech ti da pokoj. Ale na to by si ju musel mat dostatocne na haku, co asi nemas ked sem stale kopirujes jej spravy :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja by som jej nepísal nič...
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Nepíš jej vôbec nikdy nikdy... Si predsa chlap, nie? Tak sa nenechaj urážať. Aj keď musím uznať a určite si to už priznáš aj ty sám, že si niekde spravil chybu a píšeš jej fakt takým hlúpym štýlom, prepáč. A ona sa vôbec nespráva ako dospelá, ona je skôr len vybitá a vie ako odjebať takých chlapov. Pozor na také. A divím sa, že sa konverzácia nezmenila ani po dvoch rokoch. Je to presne ten istý štýl písania tak ako u teba tak aj u nej. Keby si sa trochu zmenil a vylepšil v tej komunikácii, tak by to bolo trochu iné, možno by tam nastala nejaká tá iskra, ale v tomto tvojom prípade to už asi inak nebude. Tak teraz na ňu zabudni a potom pri ďalšej potenciálnej známosti sa už skús vyhnúť takýmto chybám.
ERES
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ERES »

Ja som sa strašne smial pri čítaní. :D Dievča ťa odbilo na začiatku ty si to naťahoval len preto lebo si nechcel vyjsť z toho úplne porazený. Ale dopadol si oveľa horšie.
Inak slečna je na inom levely čo sa týka diskutovania.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Veru je, je tupá húska ktorá nevie čo chce sním mať a uráža sa :).
Snou je to strata času maximálne na zasunutie alebo robenie si srandy z nej pokial nedozreje.
ERES
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ERES »

Blastbit napísal:Veru je, je tupá húska ktorá nevie čo chce sním mať a uráža sa :).
Snou je to strata času maximálne na zasunutie alebo robenie si srandy z nej pokial nedozreje.
Ona má dospieť? Veď tohoto chlapca odrovnala hneď na začiatku. On s tým len preto neskončil lebo nechcel z tej diskusií vyjsť porazený. Zbytočne to ďalej riešil. Nemal šancu. On sa mal z boja hneď stiahnuť lebo rozdávala príliš silné údery. Chlapec by mal čím skôr priznať chybu a za všetko sa ospravedlniť! :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

No az nakoniec to tak dopadlo ze spolu boli a este sa olizovali, rok sa mu neozývala a potom mu napísala hoci sama uz nechcela aby jej on písal...no tak ona asi tiez moc inteligencie nepobrala,tiez viem cloveka odfajčiť ked je treba ale on jej v poctate az také hrozné veci nepísal len sa dotahovali.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Teraz posledne ma volala aj k sebe na byt, ale máte pravdu, je zbytočné s ňou niečo riešiť... Jednak nevie čo chce a možno tá moja komunikácia predtým nebola nič moc (nehovorím, že teraz som profi), ale to čo ona predvádza poslednú dobu ma samého prekvapuje.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

uz ju asi zacina svrbet
Napísať odpoveď