uz sice dlho nehram na ofiku ale mam z neho bohate skusenostiMustafa napísal:Ahojte, mal by som zopár otázok, tak mi snáď budete vedieť poradiť.Wowko som vždy hrával len na neoficiálnych serveroch, hra ako taká ma bavila. Horšie to už bolo s komunitou - väčšinou som mal pocit, že hrám s a proti malým deckám, ktoré len žobrú o goldy, spamujú s výzvami na duel a vyžívajú sa v cigánskych férovkach. Questy sa v niektorých oblastiach ani nedali dokončiť, lebo som mal okamžite za chrbtom 1-3 ľudí z nepriateľskej frakcie...ktorí ani daný quest nerobili, ale jednoducho mali potrebu ma zabiť a potom kempovať nad mojím telom.
No a teraz konečne k otázkam:
1. rozmýšľal som, že by som si zaobstaral všetko až po MoP a vyskúšal hrať na ofiku. Oplatí sa to? Je tam iná morálka ako na neofiku? Prípadne aký server odporúčate?
2. wowko som vždy hral len príležitostne, išlo mi viac-menej len o preskúmanie krajiny a hlavne plnenie questov. Súboje v arénach ma absolútne nezaujímali, skôr sem-tam nejaký dungeon a duel s hráčom +- rovnakého lvl. Oplatí sa mi v tomto prípade za hru platiť? Nie je skôr ofik o raidoch a mláťačkách ali vs horda na nejakom dohodnutom mieste?
3. aký je postoj k nováčikom na ofiku? Nie sú už všetci na max. lvl a lokácie pre nízke lvly sú ľudoprázdne?
1. ina moralka? urcite. neofik = vacsina elitistov ktori si myslia ze su najlepsi borci sveta, hromadne sa tu zneuzivaju bugy atd. GM casto idioti, skupinka co ich ma za kamaratov velakrat zvyhodnovana oproti normal hracom (feenix servery zivym prikladom)
2. co ja viem ofik je viac o raidoch, dungoch, questy mas za 2-3 dni spravene hadam vsetky (a koho by bavili)
mlatacky horda vs ali
3. postoj? ako vsade na nete, kopa trollov, idiotov, nemych hluchych atd. jedine, na ofiku si svoje prava mozes vymoct, ak ta niekto otravuje, nadava ti atd. GM zasiahnu a banhammer je prisny
nizke lvly, bohuzial toho tam asi moc nenajdes, lebo lvlovanie ide rychlo, az moc a kazdy kvasi na 90tke ale ludoprazdne by som to nenazval