Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa vendo »

Mustafa napísal:Ahojte, mal by som zopár otázok, tak mi snáď budete vedieť poradiť. :) Wowko som vždy hrával len na neoficiálnych serveroch, hra ako taká ma bavila. Horšie to už bolo s komunitou - väčšinou som mal pocit, že hrám s a proti malým deckám, ktoré len žobrú o goldy, spamujú s výzvami na duel a vyžívajú sa v cigánskych férovkach. Questy sa v niektorých oblastiach ani nedali dokončiť, lebo som mal okamžite za chrbtom 1-3 ľudí z nepriateľskej frakcie...ktorí ani daný quest nerobili, ale jednoducho mali potrebu ma zabiť a potom kempovať nad mojím telom. :roll: No a teraz konečne k otázkam:
1. rozmýšľal som, že by som si zaobstaral všetko až po MoP a vyskúšal hrať na ofiku. Oplatí sa to? Je tam iná morálka ako na neofiku? Prípadne aký server odporúčate?
2. wowko som vždy hral len príležitostne, išlo mi viac-menej len o preskúmanie krajiny a hlavne plnenie questov. Súboje v arénach ma absolútne nezaujímali, skôr sem-tam nejaký dungeon a duel s hráčom +- rovnakého lvl. Oplatí sa mi v tomto prípade za hru platiť? Nie je skôr ofik o raidoch a mláťačkách ali vs horda na nejakom dohodnutom mieste?
3. aký je postoj k nováčikom na ofiku? Nie sú už všetci na max. lvl a lokácie pre nízke lvly sú ľudoprázdne?
uz sice dlho nehram na ofiku ale mam z neho bohate skusenosti

1. ina moralka? urcite. neofik = vacsina elitistov ktori si myslia ze su najlepsi borci sveta, hromadne sa tu zneuzivaju bugy atd. GM casto idioti, skupinka co ich ma za kamaratov velakrat zvyhodnovana oproti normal hracom (feenix servery zivym prikladom)
2. co ja viem ofik je viac o raidoch, dungoch, questy mas za 2-3 dni spravene hadam vsetky (a koho by bavili)
mlatacky horda vs ali :D to bolo tak pred rokom 2006, odvtedy world PvP prakticky neexistuje
3. postoj? ako vsade na nete, kopa trollov, idiotov, nemych hluchych atd. jedine, na ofiku si svoje prava mozes vymoct, ak ta niekto otravuje, nadava ti atd. GM zasiahnu a banhammer je prisny
nizke lvly, bohuzial toho tam asi moc nenajdes, lebo lvlovanie ide rychlo, az moc a kazdy kvasi na 90tke ale ludoprazdne by som to nenazval
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Dík za odpoveď. :) Inak prečo si prestal hrať? Nuda, málo času, či...?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nuda a za dementne pandy som nehodlal platit
hraval som donedavna vanilla privatny server, teraz na jesen cakam na jeden TBC
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Hrate niekto ten novy datadisk ? Ake to je ?

Ako je to so servrami cital som na forach nieco ze burning blade Aliancia je dead alebo daco so spajani s Drak Thulom.. neviem.

:)
M@thew
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@thew »

Nehrať, servery sú totálne zalagované, DT je FULL a má čakačku 3000 ludí.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

klasika pri launchi .. :D
scarface
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa scarface »

vendo napísal: uz sice dlho nehram na ofiku ale mam z neho bohate skusenosti

1. ina moralka? urcite. neofik = vacsina elitistov ktori si myslia ze su najlepsi borci sveta, hromadne sa tu zneuzivaju bugy atd. GM casto idioti, skupinka co ich ma za kamaratov velakrat zvyhodnovana oproti normal hracom (feenix servery zivym prikladom)
2. co ja viem ofik je viac o raidoch, dungoch, questy mas za 2-3 dni spravene hadam vsetky (a koho by bavili)
mlatacky horda vs ali :D to bolo tak pred rokom 2006, odvtedy world PvP prakticky neexistuje
3. postoj? ako vsade na nete, kopa trollov, idiotov, nemych hluchych atd. jedine, na ofiku si svoje prava mozes vymoct, ak ta niekto otravuje, nadava ti atd. GM zasiahnu a banhammer je prisny
nizke lvly, bohuzial toho tam asi moc nenajdes, lebo lvlovanie ide rychlo, az moc a kazdy kvasi na 90tke ale ludoprazdne by som to nenazval

ako to mysliš že PvP už vymrelo?
scarface
Light Expert
Light Expert

vendo napísal: uz sice dlho nehram na ofiku ale mam z neho bohate skusenosti

ako to mysliš že PvP už vymrelo?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

world pvp, take ako ho poznam uz neexistuje
scarface
Light Expert
Light Expert

hej rozumiem ale prečo? ja som hraval pred 2006 WoWko za shadow priesta bol som čisto Pvp a miloval som to.
Chcel by som sa vratiť k wowku niekedy ked vyhram v loterii a preto ma zaujima, v čom to už take neni ako dakedy?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

lol, wowko je dnes oproti 2006 uplne ina hra, to sa tyka aj pvp aj pve
xH4wK

Ach tak som sa reku rozhodol, ze teda to wowko skusim znova, tak som kupil datadisk aj nejaky ten cas na hranie.. a ani hrat nemozem :D som v queue 2 000 ludi na BB/DT :D
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

xH4wK napísal:Hrate niekto ten novy datadisk ? Ake to je ?

Ako je to so servrami cital som na forach nieco ze burning blade Aliancia je dead alebo daco so spajani s Drak Thulom.. neviem.

:)
Čau!

Warlordov hrám od spustenia, začiatok bol kadejaký, čakačky, lagy, disconnecty, ale už sa to ústálilo, sem tam ešte zvykne blbnúť garrison, ale inak je všetko ok. Mám vylevelené už dve postavy, kde mám na oboch rozbehnuté garrisony, ktoré spolu spolupracuju a rozmýšľam, že ešte zapojím aj druhého alta. Čo sa týka datadisku, tak zatiaľ Ti poviem, že je to dobre rozbehnuté, ak máš peniaze, chuť a čas, určite to vyskúšaj.

Pomer Horda : Ali, je stále v prospech hordy, avšak s príchodom datáču som videl oživenie aj na Ali strane. Pre lepšie info si pozri oficiálne stránky, pokiaľ sa chystáš hrať ali.

A o tom spojení servrov, Drak'Thul sa spájal s Burning Bladeom už dávnejšie.
xH4wK

Ano uz sme zacali hrat 5ti co hravame dlhsie ine hry tak sa do toho dostavame, mame nasu malu guildu tak uvidime ako to pojde dalej.
Hrame na BB za Ali :D

Inak ako si myslel to, ze ti spolupracuju garrisony ? Cez 2 chary ?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

mám v oboch budovy z ktorých výsledky idu na account bound achievement napr.

na mainovi mám jwc budovu a na altovi tiež, preposielam to atď., spolupráca ako má byť :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

vendo napísal:lol, wowko je dnes oproti 2006 uplne ina hra, to sa tyka aj pvp aj pve
mohol by si rozviest o com to teraz vlastne je? celkom ma to zaujima. wow som hral iba v zaciatkoch(uz pri prichode prveho datadisku som prestal) a zaujimalo by ma o com je teda tato hra. mna vzdy bavilo hlavne to objavovanie novych krajov, plnenie questov, obcas nejaky ten raid, ale popravde som nikdy nedosiahol ani 60lvl.
scarface
Light Expert
Light Expert

stale to bolo predavanie na aukciach, stranka, ktora ti povedala z akeho moba padne idem, fajne addony, skills.
xH4wK

[Burning Blade / Drak'Thul - CR - Aliancia]

Guilda Bad Luck (bad-luck.eu) hľadá skúsených hráčov !

Pre viac informácií prosím navštívte http://bad-luck.eu/info
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

podľa toho, čo nehľadáte sa celkom čudujem, xh4wk, že ty si v tej guilde :wink:
Napísať odpoveď