Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

psycho napísal:2Traktorista: Mylsel som to presne tak ako som to napisal a ake?
poprve nenechat sa vyprovokovat, utiect, zavolat pomoc adt
Dolezite!:
Sebaobrana nieje o tom ako vyhrat bitku ale ako prezit suboj (ak nan dojde) Nehra sa na fair play a podobne keci.
zadruhe seci "ozbrojenci" by si mali uvedomit ze zbran bud porani alebo zabije, zidne dalsie moznosti.
Na prvom mieste je vzdy konfliktu zabranit potom dlho dlho nic a potom prichadza suboj ak neni ina moznost (je viac ludi v ohrozeni, nemas kam ujst atd) Potom uz iba suboj a ak tak najlepsie bez zbrani nakolko ako som napisal viac zbrani viac zranenych alebo mrtvych
v podstate stebou suhlasim len to fair play som myslel akoze F2F(jeden na jedneho), to ze sa ti mu podari kopnut do guli a on lahne je vphohode,...
a zbrane suxxx,... ja osobne nosim kaser,... ako ked ich je viac tak to vidim hned ze nemam sajnu a tak ho radsej pouzijem,.... ale keby bol jeden popr. dve lamky tak serem na kaser :twisted:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Les : v ramci bezpecnostnych opatreni a pre dobro nas vsetkych, pozri na pc bednu zozadu a pomaly povytahuj vsetky kabliky (dolezite slove : vsetky kabliky). chop sa obrazovky, hod ju o zem, ohlas sa na najblizsej policajnej stanici a poziadaj o dobrovolne umiestenie do vazby na minimalnu dobu trvania 6 mesiacov.
thnx :wink:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

i-cube napísal:Les : v ramci bezpecnostnych opatreni a pre dobro nas vsetkych, pozri na pc bednu zozadu a pomaly povytahuj vsetky kabliky (dolezite slove : vsetky kabliky). chop sa obrazovky, hod ju o zem, ohlas sa na najblizsej policajnej stanici a poziadaj o dobrovolne umiestenie do vazby na minimalnu dobu trvania 6 mesiacov.
thnx :wink:
prisaham ze ten xalan by dopadol zle kebyze ho stretnem,...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

alebo este lepsie; ostan tu, tvar sa akoze sa nic nestalo a posielaj prispevky dalej. aj desperado vypadol z vyvolenych a uz tam nie je ta iskra :D
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

Les napísal:Jaka pospolitost? Ved bude zakazana, fasistov tu nepotrebujeme. Nikto vas nechce tak si to uz konecne uvedomte :!: Ste na okraji spolocnosti v EU.
No my sme na okraji spolocnosti v EU ako to sam hovoris ale obycajny clovek s tym vela nenarobi a nemyslim ze Slovensko je na tom az tak zle to si myslis iba ty lebo si prisiel z fiktivne lepsiej krainy ako je nasa a ludia ktory nie su zviknuty zit v takom priemernom prostredi kde nie je luxus na ktory su zviknuty.Porovnaj to so sebou na tomto fore, ty si na uplnom okraji koli tomu co tu pises a ako sa vyjadrujes o Slovensku.(a nemyslim si ze len na tomto fore o tebe sa rozpravaju vtipy uz aj na skolach a kto vie kde inde)
A aby som sa vratil k tym obrannym prostriedkom :
Nenosim ziadne kabelky ani tasky kde by som to mohol skladovat a uz teraz mam dost malo miesta na mob, kluce a penazenku tak aj keby mi to trebalo tak by som to asi nenosil. Kto vie mozno po dajakej skusenosti - zacnem.
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Les napísal:Ste na okraji spolocnosti v EU.
sry ze som taky nechapavi (mozno) ale ako si to myslel
a.) len ta pospolitost
b.) alebo moja ľúbezná S-L-O-V-A-K-I-A toto si TY urcite nemyslel
2avalong>> sry ale maj k nemu uctu ma 55 vie robit s PC :wink: je pravdepodobne v FBI a je umelec
2LES>> a preco si si nezobral radsej Glocka17 ucel spli a je nice
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

les a na tie tvoje special prileyitosti nenosis aj nepriestrelnu vestu a auto ako betmen?ved co keby náhodov,ne? 8)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

les inac ked si uz taky rozhladeny nemohol by si popisat co sa pri sebaobrane podla zakona smie a co nie? lebo zatial nikde na nete som nic nenasiel
alebo aspon keby si napisal ci je to v nejakom zakonniku abo kde prip. dal link

dakujem
peace
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

najlepsia obrana je utok
drzte sa toho na vlastne riziko
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

soviet666 napísal:najlepsia obrana je utok
drzte sa toho na vlastne riziko
CO???? toto heslo uz prosim ta viac nepis !!!!
Je to heslo tej sku*venej antify,... do plynu by som ich hadzal antifakov je****ych....
2avalong:ale, snad mu to vsetko neveris,... ani nema 55, proste nejaky tipek si tu robi haluz z kazdeho....
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to neviem to vies Ty a si precitaj to co je tym malickim pismom a nekecaj na mna :wink:
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

Traktorista napísal:2avalong:ale, snad mu to vsetko neveris,... ani nema 55, proste nejaky tipek si tu robi haluz z kazdeho....
ved nie ale zober si keby tu neboli podobne hadky medzi les-om a usermi fora tak by bola volna diskusia iba diskusia bez zabavy.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Avalong napísal:ved nie ale zober si keby tu neboli podobne hadky medzi les-om a usermi fora tak by bola volna diskusia iba diskusia bez zabavy.
jo ja viem :) aspon tu je haluz :) LES ides,... musim uznat ze to vies dobre zahrat a slabsie povahy by ti to mohli zozrat, ale na moj fkus to prehanas,...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Traktorista napísal:CO???? toto heslo uz prosim ta viac nepis !!!!
Je to heslo tej sku*venej antify,... do plynu by som ich hadzal antifakov je****ych....
2avalong:ale, snad mu to vsetko neveris,... ani nema 55, proste nejaky tipek si tu robi haluz z kazdeho....
Radsej verit tebe 75 rocnemu... :) Inak ako mozes s takou istotou tvrdit, ze si vymyslam?
Ked s niekym nesuhlasim, tak nebudem tvrdit, ze si vymysla uplne so nesuvysiacimi vecmi (vek, bydlisko atd.) Ja tipujem podla tvojich velmi "objektivnych" a zvacsa vulgarnych prispevkov, ze nemozes mat viac ako 18 rokov. Ak mas, tak by si sa mal nad sebou zamysliet. Deti z toho vyrastu, ale ten co uz aspon fyzicky (ked nie psychicky..) by mal pouvazovat nad tym, akym stylom a hlavne akou informacnou hodnotou prispieva do tohto fora.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Radsej verit tebe 75 rocnemu... :) Inak ako mozes s takou istotou tvrdit, ze si vymyslam?
Ked s niekym nesuhlasim, tak nebudem tvrdit, ze si vymysla uplne so nesuvysiacimi vecmi (vek, bydlisko atd.) Ja tipujem podla tvojich velmi "objektivnych" a zvacsa vulgarnych prispevkov, ze nemozes mat viac ako 18 rokov. Ak mas, tak by si sa mal nad sebou zamysliet. Deti z toho vyrastu, ale ten co uz aspon fyzicky (ked nie psychicky..) by mal pouvazovat nad tym, akym stylom a hlavne akou informacnou hodnotou prispieva do tohto fora.
1.Nemam viac ako 18
2.Vyjadrujem sa tak a spravam sa tak pretoze si to mozem dovolit,...
3.Uzivam si mladosti v kazdom smere
4.Mas pravdu, NEmozem to o tebe s takou istotou tvrdit(aspon v principe urcite nie)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

JA z tejto témy nemôžem. :lol: :lol:
Sú iba dve vysvetlenia Lesovej zbraňovej dokonalej výbavy:
1- Tie veci naozaj má ale má ich niekde na pôjde a nosil ich iba zopárkrat za život.
2- Les je notorický klamár.....
PS: PLS bez urážky Les ale tieto dve možnosti sú naozaj jediné možné odpovede na celý teto problém. Jednoducho verte čomu chcete
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Les napísal:Jaka pospolitost? Ved bude zakazana, fasistov tu nepotrebujeme. Nikto vas nechce tak si to uz konecne uvedomte :!: Ste na okraji spolocnosti v EU.
TY si udajne aamerican nie? Tak sa tam pekne odser naspet do svojej ameriky a tam si plcuj do vsetkeho, mate tam niekolko otvorene nacistickych organizacii tak sa ne*eb do SP...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

do riti ludia som skusal kaser anti dog.....na sebe kua to je fest brutal kamos to nastriekal do vzduchu a ja som cez to iba "presiel" ..... normalne som sa isiel zadusit oci stipali jak svina este teraz stipu proste brutaaaaaaal masaker som xicht umyval pol hodinu zimnou vodou hlava jak v ohni a mi chce niekto povedat ze sa da to vydrzat a zasiahnuty samoze byt dalej.........tak to teda urcite nie nema sancu :!:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Skenner >> Pokud budou 2 a ty to pouzijes a oba je zlikvidujes tak budes v pohode. Potom bych se modlil aby si je uz nikdy nepotkal. Protoze uz nebudou 2 ale 20-mysleno obrazne. A to uz ti sprej nepomuze.
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

elpopel napísal:Skenner >> Pokud budou 2 a ty to pouzijes a oba je zlikvidujes tak budes v pohode. Potom bych se modlil aby si je uz nikdy nepotkal. Protoze uz nebudou 2 ale 20-mysleno obrazne. A to uz ti sprej nepomuze.
najlepsi je asi zdrhnut,lebo ked pouzij spray,druhy ray uz budu pripraveny,a tak by si znova len zdrhol... a nemusilo by sa ti nic stat
Napísať odpoveď