ja som si to kupil pred paaaaaar rokmi a to bolo holllllllboko pod 18
btw.: nervovi plyn je taka haluz ked sa to dostane do kontaktu s tebou (zivocichmi) tak lahnes, nevies o sebe alebo vies a nehybes sa
ucinok prejde po urcitej dobe 15min - 2hod
nema to nic spolocne s bojovimi nervovimi plynmi akurat to ze je to plyn
Retsko napísal:Hehe coby, napojili by sa ti na to a pozerali by ti cez to telku...
jj
ale nam ucitelka na fizike (pred rokmi) hovorila ze cigani su najlepsi elektrikari, ze videla ako maju na autobatriu napojenu pracku, telku (satelit a video) to su manici kam sa hrabeme mY KUA
nervovy plyn sa vstrebe do organizmu pokozkou a sposobi docasne ochrnutie celeho organizmu ale clovek je uplne pri zmysloch, ucinkuje okamzite lenze menej kvalitne kasere s nervovym plynom mozu sposobit urcitym ludom trvale ochrnutie az smrt
skenner napísal:nervovy plyn sa vstrebe do organizmu pokozkou a sposobi docasne ochrnutie celeho organizmu ale clovek je uplne pri zmysloch, ucinkuje okamzite lenze menej kvalitne kasere s nervovym plynom mozu sposobit urcitym ludom trvale ochrnutie az smrt
skade to cerpas
a kaser je oznacenie iba pre slzne plyni pokial viem a cital som
Noo ja som kupil od Lesa Vrtulník s piatimi gulometmi , s raketometom a s nadrozou na dolet 18 milionov megaterametrov !!( Diky les) Mal ich doma 40 tak mi jeden dal za 5 litrov !!a este nosiim transformačný generator s ktorým vyprovokujem blesky na zlé osoby ktore ma idu byt ! A predstavte si ze minule sa mi dostala do rúk taká vecička s ktorou som vyčaroval Max Payna a on ma ochranil !! Dal mi krabičku kondomov !!
skenner napísal:pridaj sa k nim to sa lahko povie ale vies ako sa da bezbolestne mozok vybrat z hlavy?
a este co som pozeral palaryzer so zabudovanym kaserom dostriekne na 4 metre v tenkom prude a paralyzer 500 000 voltov
ja som dostal 20 000 do ruky a pol hodinu som si ju necitil
abo rovno pouzit ten slzak co je na medvedov no len neviem ci by to este dakedy rozchodili(teda rozzmurkali)
No kamos si kupil elektricky paralyzer a tak sme ho skusali... no neviem ale nikoho nedrblo o zem (iba jedneho skoro a to sme mu museli prilozit ten paralyzer ku krku)... jeden typek dokonca vydrzal si prat prud do ruky 30 sekund... asi to bol chybny kusok ale odvtedy paralyzerom neverim..
ja by som chel taky co ma 5A (inak 5Amperou maju zvaracky takze by ich to nielen zastavlilo ale aj rozsvietilo) toto si kup skenner ne nebudes trocharcit