Re: Facebook
neexistuje
Nejde mi upraviť miniatúra profilovky po nahraní novej. Idem v časovej osy k profilovke, dám Update profile picture, ale nikde tam nevidím "Edit thumbnail", ako tam kedysi bývalo. Profilovku som nemenil skoro 2 roky tak neviem, zrušili to úplne, alebo je to niekde zašité?
//alebo že by to bolo preto, že fotka je presný štvorec? Je to škoda, chcel by som zozoomovať.
//alebo že by to bolo preto, že fotka je presný štvorec? Je to škoda, chcel by som zozoomovať.
Ja som menil profilovku pred 3-4 dňami, je to obĺdžnik, žiadny štvorec, ale nemal som tam ani ja možnosť "edit thumbnail". Očividne to zrušili.
Ja to tam stale mam. Ked kliknem na "Update profile picture", tak sa otvori okno, kde je hore "Upload photo", "Take photo" a ceruzka, ktorou sa da editovat nahlad profilovky...
Aj ja si to takto pamätám, asi máš ešte staršiu verziu FB. Teraz už keď kliknem na Update Profile Picture, vysunie sa iba malé drop-down menu.
Cover obrázok funguje rovnako, akurát tam možnosť upravenia "miniatúry" mám - konkrétne možnosť Reposition.
Cover obrázok funguje rovnako, akurát tam možnosť upravenia "miniatúry" mám - konkrétne možnosť Reposition.
- Prílohy
-
- fb.jpg (49.28 KiB) 1660 zobrazení
Ahojte, keď si vytvorím stránku na fb, v informáciách je v pravo panel základne informácie. Viem do neho dopisovať text ? Pretože to neviem nájsť a videl som že niekto to má celé popísané,
Ďakujem za pomoc
Ďakujem za pomoc
Hensym uprava miniatury fotky spociva iba v posunuti a kedze ty ju mas ako stvorec pre to to nejde podla mna... skus to s nejakou inou 
Neviem či sa to tu už preberalo ale dosť ma štve že pri zapnutí FB mi stále automaticky spúšťa videá čo zdieľali moji priatelia... Dá sa to nejak vypnúť?
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, existuje sposob ako "skryt" timeline, cize vsetky prispevky, fotky.. aj pred priatelmi? Viem, ze ide skryt buduce prispevky, ale ako docielit to, aby kazdy, kto pride na moj profil, by uvidel maximalne fotku a meno? Diky
Všetky príspevky, detaily profilu (škola, práca), záujmy a podobne - zmeniť nastavenie súkromia na "Iba ja". Plus, ak chceš aj do budúcna, tak v nastaveniach súkromia zmeniť, aby sa všetko posielalo automaticky takto.
Overiť, ako to vidí niekto iný si môžeš tak. že klikneš v pravom dolnom rohu titulnej fotky na tie tri bodky, a dáš "Zobraziť ako".
Overiť, ako to vidí niekto iný si môžeš tak. že klikneš v pravom dolnom rohu titulnej fotky na tie tri bodky, a dáš "Zobraziť ako".
-
Sarger
Guru wannabe
Chlapi taká otázka... už dlhšie sa mi stáva, že vždy ako sa hodím do offline na chate tak sa mi všetky otvorené konverzácie zatvoria a zrušia. Predtým to však nerobilo.
Je možnosť to vypnúť alebo obísť?
Je možnosť to vypnúť alebo obísť?
-
kukiak
Addict
Nechodia niekomu prazdne notifikacie na mobil? Skusal som reinstall, ale robi mi to furt.
-
.:LonesomeMemphis:.
Novice
Ja som si Fejsbuk zrušil pred rokom...a som bez neho ovela stastnejsi.Ten krasny pocit vyslobodenia.Nik ma nesleduje nik o mne nic nevie.Kto chce kto je ozajstny kamarat,ten ma moje cislo a ozve sa mi.Tak ako dobre sa zilo kedysi tak sa mi zije i teraz.Ked stretnem stareho priatela alebo priatelku,opytam sa opravnene."Co mas nove ako sa mas?"...Ten pocit prajem kazdemu. Ano zavrhujte ma komentarmi "som v zahranici...takto komunikujem s rodinou " a podobne žvasty.Stare dobre ICQ..ked som zistil ze to fb odkupil zmazal som to. Na sviatky poslem sms alebo pohladnicu. Nie trapne tuctove komentare. Z ludi ktory tam su je mi spatne. Facebook je diagnoza. Malo by sa to liecit. Cestujem,uzivam si zivot.Mam milion fotiek a podobne.No nenuti ma to zverejnovat ostatni by ma zatratili jak dobre sa mam az by mi to nepriali a potom by sa mi nedarilo. Som za zrusenie tejto asocialnej stranky. FB vela ludom zobral zivot.Ci uz za volantom,stretnutia,depresie ktore prerastli v samovrazdu. Nieje ho treba.Pred 20 rokmi sa nam zilo skvele preco by sa teraz nemohlo. Poviem preco.Lebo kazdy čumi na to čo ma druhy.Kazdy sa len prekonava a cas mu unika cez tu stranku. OTVORTE OČI
-
Sarger
Guru wannabe
Ďakujem, žmurkol som a pokračujem ďalej.
-
Grim
Darca
...tebe z toho dobre je*e...skoro jak mne z TV...
Takisto ta nikto nenutil zverejnovat statusy ci fotky a teda nikto by o tebe nevedel, ze co mas nove. Mohol si vsak ty sledovat kamaratov a to aj tych, ktorych si roky nevidel a nic o nich nepocul.
-
.:LonesomeMemphis:.
Novice
no a preto sa pytam na co to je dobretest napísal:Takisto ta nikto nenutil zverejnovat statusy ci fotky a teda nikto by o tebe nevedel, ze co mas nove. Mohol si vsak ty sledovat kamaratov a to aj tych, ktorych si roky nevidel a nic o nich nepocul.