ked ja uz som so vsetkymi krajinami na tier 3.
to BR... no zrovna ta 152 by bolo naprd aj keby malo BR 4.0, je to lietadlo urcene na boje vo velkych vyskach (8km+) a tam teda nikto nelieta vo warthunderi. oproti Fw190 D9, D12 alebo D13 je to fakt bieda.
zrovna tie americke lietadla maju BR fakt uplne mimo, napriklad P-47 na 3.0... a ani nechcem hovorit o B-17, co je neznicitelne lietadlo s hromadou vezi a kazdy mini-patch mu znizuju rating...
k tym .50cal, doporucujem nasadit tracer rounds, sice nemam skusenost s F8F ale v P-47 nicim uplne vsetko. pokial sa mi na prvy nalet nepodari odtrhnut kridlo alebo zabit pilota tak urcite lietadlo aspon zapalim.
hram primarne nemcov, pretoze mi vyhovuje BnZ taktika, amici maju tiez fajn lietadla a fakt sa mi dari s nimi (fakt si nepamatam kedy som mal zlu hru za amikov), len proste sa mi nepaci ze je to za nich take lahke a ze za nich hraju vsetci (ja viem, blbost, ale co uz)...
za rusov som zacal hrat hned na zaciatku a tiez mi to s nimi celkom ide, mozno sa vratim tam.
ked ja som doteraz hraval hlavne AB, RB iba ked som mal chut, proste ma moc nebavi 15 minut letiet kym zacne boj, ale tier 4 je uplne zabity hlavne vdaka B-17 (aj Yer-2 je otravny ale zdaleka nie ako flying fortress

), niektore AB hry trvaju 2-3 minuty a ide cisto len o to kto ma viac bombarderov.
je uplne jedno ci stupas hore aby si ich zostrelil, akonahle vystupam hore, bombarder zleti dole, ak zletim za nim, tak tam hore ostane hromada dalsich bombarderov, ak ostanem hore, vsetky proste zletia dole vyhodia bomby, pokusia sa vydrzat tu minutu na nabitie, ak sa nepodari, nevadi, respawn v dalsom bombarderi a opakovat. proti tomu nie je sanca a hry proste koncia velmi rychlo.
teraz ked to tak pisem, tak si uvedomujem ze vlastne vsetko ma serie... aktualne hravam tak, ze kazdy den vyuzijem 2x bonus a vypinam hru. obcasne ked mam chut tak si zahram s nejakym oblubenym lietadlom par hier a zase vypinam.