League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa ephramko »

japaja napísal:ok to čo pišeš čiernym sa vobec netyka toho čo som napisal ja takže sa skusu vratiť k tomu čo som napisal
ta katarina nemala žiadne kupene itemy na cleanse nemala ani ten križ čo blokuje jeden spell
ale ved to tvrdis ty, my si nemame ako overit, ci netaras hluposti...
+ k tej teme si postol toto video
http://youtu.be/3CVAAeXcpgg?t=38s
kde vayne pekne vsetko vykrije so svojom cleanse, ktore vizuane vidis ako "dvojitu gulu", ci ako si to nazval...na tom nic zvlastne ani podivne nevidim...

podla toho co pises, nechapes vobec co su skripty a na co sluzia a duplom si mimo, ked si myslis, ze by prehladavanie suborov hry pri spusteni nieco odhalilo...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

s tou vayne bol priklad ako to vyzeralo jasne idem si vymýšľať nejaké story..... normálne nemám čo robiť len klamať čo som videl..

ked si myslis, ze by prehladavanie suborov hry pri spusteni nieco odhalilo.. - pri cs go to funguje tak why not?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

japaja napísal:ked si myslis, ze by prehladavanie suborov hry pri spusteni nieco odhalilo.. - pri cs go to funguje tak why not?
zoberme si takeho Veigara, jeho zakladnou mechanikou je trafit stun priamo na nepriatela a nasledne nanho zhodit vsetko co ma, zatial co je zastunovany = instant kill...cele je to len o ludskom faktore, to dokazeme prave skriptom odburat, cize by som si naskriptoval, ze ak zasiahnem niekoho s E (stun), tak v tom momente sa nanho vypali moje Q+W+R, odburam cely ludsky reakcny cas a faktor (ne)sikovnosti mojich prstov...ak nemas mysku za 5 EURO, tak taketo skripty mozes vytvorit bez problemov sam a ulozit si ich napriklad aj do mysky...bezne sa to pouziva vo WOWku alebo inych MMORPG...

prehladavanie suborov hry nepomoze, kedze skripty tam ulozene nemas...a snad nechces navrhovat, aby LoLko prehladavalo vsetky subory v pocitaci kazdemu hracovi pred zaciatkom hry :D

proti tomuto sa tak jednoducho branit neda...mna len napadlo, ze by mohli vytvorit program, ktory by prepocitaval reakcny cas, ludia maju urcite biologicke danosti, ci uz je clovek lepsi alebo horsi hrac, urcitu biologicku hranicu reakcneho casu prekonat nedokaze, dokazat to moze jedine stroj, ak by tento program odhalil kratsi cas, tak by to bol jasny dokaz toho, ze hrac pouziva skripty...

Inak vyssie ti ludia pisali, ze funkcia "sell back" je zabugovana. To vysvetluje tvoju situaciu s vayne. Jednoducho ste jej item, ktory pouzivala nevideli, aj ked ten hrac ho kupeny mal a videl ho a pravdepodobne si ani neuvedomil, ze sa nieco zvlastne deje, teda okrem toho, ze mu banda deti nadava do cheaterov... :D co v lolku nie je nic nove, hlavne na nizsich leveloch
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Minule som hral s hracom ktory smurfoval. (daky diamantko) Aky mate vy nato nazor. Ja by som to okamzite banoval. Dovod je jednoduchy: rojebavanie ranked systemu.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

LOL no do gulagu ich zato rovno posielaj ty komunista. :lol:
PsychoS
Professional
Professional

Tak ale zamysli sa. Naco je tam potom ten hodnotiaci system ked nejaky sulin si kupi bronza a smurfuje hore a preda ho. Potom sa dostavaju sracky hore a dole sa zas zaseknu lepsi hraci. Nehovoriac o pripadoch ked sa len vyziva v zabijani slabsich hracov.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Myslel som ze nerozpravame o account boostingu ale o smurfoch. ;) Nemozes zabranit ludom vylevelovat si dalsi ucet pre seba.
PsychoS
Professional
Professional

Aky to ma zmysel? Robit si stale novy account a nasledne vyplieskat plebs. Bud si tym riesi svoje komplexy ze nevie prehravat alebo boostuje za ucelom predaja. Mozes si vybrat.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

jedine čo použivam sa vraj vola smartcast

//autoeditácia príspevku (04 Sep 2014, 12:07)
a to je priamo in-game v nastaveniach

//autoeditácia príspevku (04 Sep 2014, 12:28)
tak taketo skripty mozes vytvorit bez problemov sam a ulozit si ich napriklad aj do mysky...bezne sa to pouziva vo WOWku alebo inych MMORPG...

potom kde inde sa to uklada keď nie do datovych suborov v lol? na usb snad? a z tamať bootovať script?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

PsychoS napísal:Aky to ma zmysel? Robit si stale novy account a nasledne vyplieskat plebs. Bud si tym riesi svoje komplexy ze nevie prehravat alebo boostuje za ucelom predaja. Mozes si vybrat.
Alebo je len na ceste do divizie kam patri. :sly: Ked sa dostanes s main uctom na svoj vrchol, tak vela ludi prestane hrat lebo nechcu zbytocne dropnut, tak hraju smurfa.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Hej kludne aj na usb si to môžeš uložiť. U hociakého cheatu je vždy písané nedávať do zložky s hrou inak na to prídu. Ale ako tu bolo spomenuté LoLko nemá cheaty. By som o nich hádam vedel :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

pre mňa script je cheat a tým to hasne :)
aj taky timer na buffy..
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

tak to sme potom všetci cheatery kedže timer na buffy implentoval RITO pred nejakym časom priamo do hry..
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

A tiež aj ak by to tam nedali tak sledovať hodiny nie je až taký problém aj keď počas hrania sa viac sústredím na tú hru ako na čas..
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

jaaj bože raz sa zle vyjadrim a všetko je naopak.. mal som na mysli to čo bolo pred timer čo dal riot čo ti vypisalo od nejakeho hrača v chate koľko ostava na red buff blue buff ENEMY buff's course voice to ma v sebe či jak sa to vola

ajtak ide o princip..
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

1. In-Game jungler a jungle timer od curse- voice je identicky :D

Nechapem... načo sa tu sťažujete? Uplne odvecy otazky, ktore neviete ani obhajiť argumentom.. pls guys.

Smurfing? Hh, prečo nie.. hram EUNE, som plat, no chcem hravať s kamošmi aj na EUNE, tak si kupim Bronze II acc a hram, 1-2 hry za deň, behom 2m mam plat V, problem? Môj last pripad zo smurfingom. Chceš ma za to "zabanovať"? Nikde nieje obmedzeny počet, main acc.... a ak ho aj predam je to len moja vec. Je to ako by si mi povedal, že nemôžem mať viac ako 2 deti.(Len obrazny priklad).
Spoiler
ephramko napísal: proti tomuto sa tak jednoducho branit neda...mna len napadlo, ze by mohli vytvorit program, ktory by prepocitaval reakcny cas, ludia maju urcite biologicke danosti, ci uz je clovek lepsi alebo horsi hrac, urcitu biologicku hranicu reakcneho casu prekonat nedokaze, dokazat to moze jedine stroj, ak by tento program odhalil kratsi cas, tak by to bol jasny dokaz toho, ze hrac pouziva skripty...
Mam rozpracovany project, niečo k LoL. ...... nič čo by vas malo trapiť, no taketo blbosti s tym suviseli :)
Testnem stlačenie 3 klaves naraz v čo najkratšom čase a uložim to do x, y je x/3, nasledne hodnotu y zmenim +/- 1-15% , script by fungoval asi tak,sleep(y),key_1, sleep(y),key_2, sleep(y), key_3... nezistitelne, ľudske, vitaj v 21, storoči... hadam ak by niekto robil niečo taketo nenechal by sa dostať, na takej blbosti.
Spoiler
ephramko napísal: Inak vyssie ti ludia pisali, ze funkcia "sell back" je zabugovana. To vysvetluje tvoju situaciu s vayne. Jednoducho ste jej item, ktory pouzivala nevideli, aj ked ten hrac ho kupeny mal a videl ho a pravdepodobne si ani neuvedomil, ze sa nieco zvlastne deje, teda okrem toho, ze mu banda deti nadava do cheaterov... :D co v lolku nie je nic nove, hlavne na nizsich leveloch
Yop suhlas, je to už tak, dalši patch to fixne, hadam.
PsychoS
Professional
Professional

Si chory? nemozes porovnavat deti s uctami. Ak mas na kazdom servery jeden ucet tak to este pochopim ale naco ich ma 5 na jednom. Mnoho inych hier to nazyva multi accounting. Tejto hre chybaju pravidla.
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Vyuzivate target champion only? Som si to nabindoval na medzeru ale vacsinou na to zabudam.

BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

PsychoS napísal:Si chory? nemozes porovnavat deti s uctami. Ak mas na kazdom servery jeden ucet tak to este pochopim ale naco ich ma 5 na jednom. Mnoho inych hier to nazyva multi accounting. Tejto hre chybaju pravidla.
No ale multi account... su to večšinou hry kde ma dana osoba z multi acc. plus. Napriklad pošle si itemy/g... alebo niečo na svoj main acc.
V lolku slovo multi acc. nema vyznam. Tak ako ťa nik neobmedzuje vlastniť viac aut, riot ťa neobmedzuje na to, aby si vlastnil viac učtov.
PsychoS
Professional
Professional

Vyznam som uz pisal vyssie. Pozri sa tam.
Napísať odpoveď