1. In-Game jungler a jungle timer od curse- voice je identicky
Nechapem... načo sa tu sťažujete? Uplne odvecy otazky, ktore neviete ani obhajiť argumentom.. pls guys.
Smurfing? Hh, prečo nie.. hram EUNE, som plat, no chcem hravať s kamošmi aj na EUNE, tak si kupim Bronze II acc a hram, 1-2 hry za deň, behom 2m mam plat V, problem? Môj last pripad zo smurfingom. Chceš ma za to "zabanovať"? Nikde nieje obmedzeny počet, main acc.... a ak ho aj predam je to len moja vec. Je to ako by si mi povedal, že nemôžem mať viac ako 2 deti.(Len obrazny priklad).
ephramko napísal:
proti tomuto sa tak jednoducho branit neda...mna len napadlo, ze by mohli vytvorit program, ktory by prepocitaval reakcny cas, ludia maju urcite biologicke danosti, ci uz je clovek lepsi alebo horsi hrac, urcitu biologicku hranicu reakcneho casu prekonat nedokaze, dokazat to moze jedine stroj, ak by tento program odhalil kratsi cas, tak by to bol jasny dokaz toho, ze hrac pouziva skripty...
Mam rozpracovany project, niečo k LoL. ...... nič čo by vas malo trapiť, no taketo blbosti s tym suviseli

Testnem stlačenie 3 klaves naraz v čo najkratšom čase a uložim to do x, y je x/3, nasledne hodnotu y zmenim +/- 1-15% , script by fungoval asi tak,sleep(y),key_1, sleep(y),key_2, sleep(y), key_3... nezistitelne, ľudske, vitaj v 21, storoči... hadam ak by niekto robil niečo taketo nenechal by sa dostať, na takej blbosti.
ephramko napísal:
Inak vyssie ti ludia pisali, ze funkcia "sell back" je zabugovana. To vysvetluje tvoju situaciu s vayne. Jednoducho ste jej item, ktory pouzivala nevideli, aj ked ten hrac ho kupeny mal a videl ho a pravdepodobne si ani neuvedomil, ze sa nieco zvlastne deje, teda okrem toho, ze mu banda deti nadava do cheaterov...

co v lolku nie je nic nove, hlavne na nizsich leveloch
Yop suhlas, je to už tak, dalši patch to fixne, hadam.