Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný Vysielač
no to ja neviem, v akej miere pozivaju oni hosti, alebo naopak kto si relaciu vybavi.
kto im tu reputaciu vybudoval ? oni sami urcite nie.
podstate je to problem uz daneho konzumenta, ked to odmieta len na zaklade predsudkov. prichadza o vela a nejde o to ci suhlasit alebo nesuhlasit s danymi informaciami, ktore zazneju.
kto im tu reputaciu vybudoval ? oni sami urcite nie.
podstate je to problem uz daneho konzumenta, ked to odmieta len na zaklade predsudkov. prichadza o vela a nejde o to ci suhlasit alebo nesuhlasit s danymi informaciami, ktore zazneju.
Počúvam SV viac než iné rádio
to je rozmluva totobutthead napísal:vysielac neprezentuje, maximalne sa pyta svojich hosti, sam sa Boris vyjadril, ze najidealnejsie by bolo tak 50:50, cize keby sa prihlasili aj taky ako ty, tak by to nazorove spektrum bolo viac vyvazene. bohuzial mainstream ma odtohto daleko, kedze nedokazes v priamom prenose ovplyvnovat diskusiu.
hostia, ktorych si pozyvaju reprezentuju diametralne odlisne nazory od mojich. na tie samozrejme maju pravo, ale nie je dovod, preco by som sa s nimi konfrontoval.
klasicke media podavaju informacie. podla toho co som na vyzieraci pocul, natahuje vysielaci cas relacii na sirenie demagogii.
podla toho co tu stale tocis do kola, som dufal, ze v pripade MH17 povie skustocni odbornik ako podla odborneho nazoru mohlo byt a bude to vyriesene. ale zavolal tam rusofil, ktory potom dve hodiny tocil odokola polopravdy o "zidofasistoch", stacil spomenut vymysle o vojnach, ktore vedie NATO, o sikane EU... co vsetko bolo mimo temu, ale kedze to sedelo do ideologie pamedii, nechali ho tliachat.
protiliedalovy pan sa premahal, aby hlupaka na telefone neposlal do teplych krajin a ked pocu, ze aj moderator mu nahrava, tak uz len prikyvoval.
nestaci precitat napr. spravy od zapadnej agentury a stanovisko rebelov, na to aby si posluchac urobil nazor? musi ku tomu byt retaz nezmyslov protiagenturnych informacii nech su akokolvek scestne?
reputaciu si budujeme sami tym ako sa prejavujeme. pamedium dava priestor fasistom, paranoikom, odporcom demokratickeho zriadenia u nas,... potom nie je dovod si mysliet, ze je ine.
-
Solo_Kamen
King
náhodou, dost často zaznejú aj poučné informácie vhodné pre bežný život, napr. relácia o poistovacích produktoch a službách bánk... ked sa vyspím nájdem reláciu. Nie, že by som polku z toho už nevedel ale preberali tam docela zaujimavé "ofuky" na ludoch, ktorí tomu nevenujä pozornosť.
Konšpirácie netvoria nejakú valnú čast vysielania... čo by pomohla zlepšit vyššia účast ludí z "opačného tábora". Napr. Hudo s jedným politológom, ktorý zastával názor rovnaký ako mainstream mali hodne zaujimavú diskusiu.
Konšpirácie netvoria nejakú valnú čast vysielania... čo by pomohla zlepšit vyššia účast ludí z "opačného tábora". Napr. Hudo s jedným politológom, ktorý zastával názor rovnaký ako mainstream mali hodne zaujimavú diskusiu.
to je dalsia vec. posadit na diskusiu redaktora rolnickych novin a skrachovaneho filozofa, ktory sa odul, ked mu statne medium zatrhlo vysielanie duchov doby, s politologomSolo_Kamen napísal:náhodou, dost často zaznejú aj poučné informácie vhodné pre bežný život, napr. relácia o poistovacích produktoch a službách bánk... ked sa vyspím nájdem reláciu. Nie, že by som polku z toho už nevedel ale preberali tam docela zaujimavé "ofuky" na ludoch, ktorí tomu nevenujä pozornosť.
alebo plany posadit antivax matky a profesorov mediciny ku jednemu mikrofonu.
skoda, ze tie uzitocne info su tam len nahodou
neviem ako by som to charakterizoval, vytrhavas veci z kontexu radia, kedze uz dostatocne poznam tvoje nazorove rozpatie, len to co sa ti nepaci je zhruba 5-10% z celkoveho vysielacieho casu, politika tvori z celkoveho casu mozno tak 15%, ostatne ignorujes.
Tak preco je tato tema v Politike a nie v Kulture a nepises: dnes bude super relacia o non-mainstream filmoch/knihach/hudbe? 
vobec ma to nenapadlo, kedze chodim vacsinou sem
tak ten kto ma tu moc, tuto temu moze presunut, skor asi do volnej diskusie
-
Solo_Kamen
King
Tiež súhlasím.... ak to moderátorom bude pripadať vhodné, tak neni problém. 
aj ked je pravda, ze relacie o "nekomercnej" kulture ma najma _FMko, vypocul by som si co sa deje v kulture v rodnom kraji. ked to bude bez politickeho a ineho podtextu 
Nech sa paci, Chmelar dnes na SV:
17:00 - 19:00 relácia: V prvej línii, téma: Presstitúti - rozhovor o mediálnej manipulácii zo strany slovenských médií, hosť: Doc. Mgr. Eduard Chmelár, PhD. - historik, politický a mediálny analytik, vysokoškolský učiteľ, publicista a občiansky aktivista, rektor Akadémie médií, vysokej školy mediálnej a marketingovej komunikácie v Bratislave, moderuje: Boris Koroni
17:00 - 19:00 relácia: V prvej línii, téma: Presstitúti - rozhovor o mediálnej manipulácii zo strany slovenských médií, hosť: Doc. Mgr. Eduard Chmelár, PhD. - historik, politický a mediálny analytik, vysokoškolský učiteľ, publicista a občiansky aktivista, rektor Akadémie médií, vysokej školy mediálnej a marketingovej komunikácie v Bratislave, moderuje: Boris Koroni
Tak to potom čeknem záznam. 
-
Solo_Kamen
King
http://archive.slobodnyvysielac.sk/v%20 ... hmelar.mp317:00 - 19:00 relácia: V prvej línii, téma: Presstitúti - rozhovor o mediálnej manipulácii zo strany slovenských médií, hosť: Doc. Mgr. Eduard Chmelár, PhD. - historik, politický a mediálny analytik, vysokoškolský učiteľ, publicista a občiansky aktivista, rektor Akadémie médií, vysokej školy mediálnej a marketingovej komunikácie v Bratislave, moderuje: Boris Koroni
Chlapík mal dobrú pointu.
Ano aj ja som to pocuval, je vidiet ze nesetril kritikou ani proti SV, SME totalne zdiskreditoval, ten dennik by mal zaniknut. Skoda len toho pokazeneho renome SV s tymi fasistami.
// Ja som prasa fasisticke??? Kde som vyzdvihol fasistov prosim ta neschovavaj sa za anonimitou karmy a napis to tu ako chlap
// Ja som prasa fasisticke??? Kde som vyzdvihol fasistov prosim ta neschovavaj sa za anonimitou karmy a napis to tu ako chlap
IV aj s video zaznamom 
Rozkrádanie Eurofondov
Hostia: Štefan Sládeček a Ivan Katrinec
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2014, 19:23)
Nova relacia
http://www.slobodnyvysielac.sk/audi-alt ... tem/m0/p51
Rozkrádanie Eurofondov
Hostia: Štefan Sládeček a Ivan Katrinec
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2014, 19:23)
Nova relacia
http://www.slobodnyvysielac.sk/audi-alt ... tem/m0/p51
-
Solo_Kamen
King
Nemôžem uverit tomu, že som doteraz nepočul o dotácii na zvýšenie životnej úrovne koní 
mozno si si nevsimol, ale daval som to do temy konspiracie, niektore komenty su dobre, asi najlepsie to vystihol tento "JARO on 25. SEPTEMBER 2014 21:29"
Slobodný Vysielač
Nevsimol. Tento tyzden sa tam riesi kvalita potravin, stratil som sa.
//no ano. Ale to je celoslovensky problem. Nepriatela demonizovat aj za dychanie a u priatela nevidiet ze je rovnaka svina ako nepriatel.
//no ano. Ale to je celoslovensky problem. Nepriatela demonizovat aj za dychanie a u priatela nevidiet ze je rovnaka svina ako nepriatel.
-
Solo_Kamen
King
To vysvetluje vela vecí od našej vlády až po súkromný život.jackb napísal: Ale to je celoslovensky problem. Nepriatela demonizovat aj za dychanie a u priatela nevidiet ze je rovnaka svina ako nepriatel.
A ked už sme v téme o vysielači, tak spomeniem, že Lichtner(ten tvoj drevorubač ) má na vec podobný názor.